- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.021
gunaydin kızlar
zeren den haber yok henuz degil mi?
ay iki defa yazmışım sırnaşık şey evet canım 1 gün kaldı sonunda dinlenicem inş. sabahları çok zor kalkıyorum artık paşam iyi çok şükür canım artık sabahları benimle kalkıyor :CüvCüv: serviste tekmeleye tekmeleye geliyoruz işe senin prensesin nasıl bakalım
günaydınlar, meltem, bhk, zeynep.
Nasılsınız kızlar? bhk sabah sabah ne yemeği ya,
günaydın goldgelb, nasılsın
kız eninde sonunda yapılmayacak mı bu yemeka.s
sabah yapıp atlatmak en güzelijeyyar
kız eninde sonunda yapılmayacak mı bu yemeka.s
sabah yapıp atlatmak en güzelijeyyar
günaydınlar, meltem, bhk, zeynep.
Nasılsınız kızlar? bhk sabah sabah ne yemeği ya,
gunaydin canım iyiyim tesekkurler sen nasılsın bebişin n'apiyor?
sanada günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın
ne yemegi yaptın Bhk?
Artık yakın zamanda bugun ne pişirelim basliği da acsak iyi olacak valla Ramazan'da bende çalışmıyor olacagım artık :teytey::dance:
yapılacak yapılacak da, şimdi evi kokutacan sabah sabah, akşama da bayatlayabilir:roflol:, ne yapıcan bellimi
iyiyim ben de zeynepcim sağol, alıştınmı prensesine
ne yemegi yaptın Bhk?
Artık yakın zamanda bugun ne pişirelim basliği da acsak iyi olacak valla Ramazan'da bende çalışmıyor olacagım artık :teytey::dance:
alıştım canım vede cok sevindim ilk bebeğimin kız olmasına büyüdügü zaman elime gelicek kardeş yapınca bana yardımcı olcak birde kız bebek bereketiyle gelirmiş canım:teytey:
alıştım canım vede cok sevindim ilk bebeğimin kız olmasına büyüdügü zaman elime gelicek kardeş yapınca bana yardımcı olcak birde kız bebek bereketiyle gelirmiş canım:teytey:
günaydın kızlarr hepinize.. bende uyandım ve geldim hemen :))
oruçmu dedinizz.. tutamayız heralde. bütün gün bebişi susuzmu bırakcass. bende hersene tutarım Allah kabul ediyodur İnşallah ama bu sene bebişimi aç bırakmam zaten düşük tansiyon problemim var ayakta hiç kalamıyorum tatlicadiarzu bide eylülde kocaman olcas yani zor olur bence riske gerek yok . dinimizde bize izin vermiş zaten böle bi durumda.. kendinizi zorlamayın vicdan azabıda duymayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?