2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl listede benim ismim niye yok unuttunuzmu beni ben fazla giremiyorum çalıştım için fırsat buldukca giriyorum

benim prenses iyi kıpır kıpır durmuyo hiç cumartesi günü prensesime herşeyler alcaz babasıyla :dance:

yapılacak yapılacak da, şimdi evi kokutacan sabah sabah, akşama da bayatlayabilir:roflol:, ne yapıcan bellimi

kız niye bayatlasın..
ayıp olacak biraz ma tavuk suyuna corba ve biber dolması yapıcam..
ikisine de hiç bişeycik olmaz.
zaten kocacım Allah nazarlardan saklasın dünyanın en kolay beğenen insanı...

3 gün öncesinin yemeği olsa bile gık demez..

ne yemegi yaptın Bhk?
Artık yakın zamanda bugun ne pişirelim basliği da acsak iyi olacak valla Ramazan'da bende çalışmıyor olacagım artık :teytey::dance:

walla evet ramazanda bakalım biz tutabilecek miyiz oruç..
ben gecen sene tutamadım ya,hayatımda ilk kez.
guatr tedavisi görüyordum,devam etmek gerekiyordu ilaçlara vs.

bu sene de böle olursa yandım,bir sürr borç birikecek...

ama kocalarımız için stres oluruz artık ne pişirsek diye..
ben hiç kıyamıyorum ona ya
a...

günaydın kızlarr hepinize.. bende uyandım ve geldim hemen :))

oruçmu dedinizz.. tutamayız heralde. bütün gün bebişi susuzmu bırakcass. bende hersene tutarım Allah kabul ediyodur İnşallah ama bu sene bebişimi aç bırakmam zaten düşük tansiyon problemim var ayakta hiç kalamıyorum tatlicadiarzu bide eylülde kocaman olcas yani zor olur bence riske gerek yok . dinimizde bize izin vermiş zaten böle bi durumda.. kendinizi zorlamayın vicdan azabıda duymayın.

alıştım canım vede cok sevindim ilk bebeğimin kız olmasına büyüdügü zaman elime gelicek kardeş yapınca bana yardımcı olcak birde kız bebek bereketiyle gelirmiş canım:teytey:

evet zeynepcim, şanslı anne derler ilk çocuğu kız olanlara, tabii bize yardım da edecek hayırlısıyla inşallah

günaydın miss, tutamayız herhalde, hergün zor da belki bi kaç gün olur, doktora sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…