2008 Aralık Anneleri

günaydın kıslaaarrrr1

sabah sabah kaç sayfa konuşmuşunuz oku oku bitmedi. Allah çenenize zeval vermesin maşallah

geveze arkadaşlarım benim hihihiiii :roflol:

bugün çok neşeliyim ben yaw. hayırdır inşallah!

goldgelb cim bence kiloyla alaksı yok bende bak Maşallah 21 haftalık hatta 22mi sayılıorum bilmiorum 5 kilo aldım tam. 4tü 5e çıktı :bbo: çokta yemiyorum ama biras hareketsizim galiba. neyse bu kiloya ragmen bebeğimin hareketlerini sürekli hissediyorum Maşallah ve inanılmaz bişi resmen tepiyoo :)) yani belkide sadece dönüyodur ama çok net hissediyorum heycandan elim sürekli karnımda. bence daha erken oldugu için senin 18hafta ondan hissetmiyosundur. 10 gün daha sabret bak nasıl açılıyolar a.s

bhk günaydın canım listede beni unutmuşun
ben unutulcak kadınmıyım ayol
oluşum üzüldü teyzesi

ben burdan gördüklerimi yazmıyorum .
o başlığa gelip de beni de ekleyin diyenleri yazıyorum.
çünkü burda kaçırma ihtimalim cok yüksek.
bütün sayfaları da okuyamayacağım için.
alınacak ,üzülecek bir şey yok yani...

canım bende Allah kabul etsin tutarım hep ama bu sene olmaz bence sende deneme karnımızda ki minişin 6 öğün yemeğe ve vitamine ihtiyacı var. Bebek için görülen en büyük tehlike, onların ileride nörolojik ve psikolojik gelişimlerini olumsuz yönde etkilemesidir.
Benim şahsi fikrim Allah sağlık güç kuvvet verirse çevremdeki herkese bol bol iftar sofraları hazırlamak. Kalabalık iftar sofralarını çok severim ben. İnşallah sizlerden bol bol yemek tarifleri alırım.

yok canım ,
herkes kızmış bana ama benim de zaten illa tutucam diye bi ısrarım yok.
bebeğime zarar vermeyi asla istemem.
zaten eşim de böyle durumlarda bütün sorumluluğu ben alıyorum diyip tutmama izin vermeyebiliyor.
Allah sonrasında güç kuvvet versin de hepsinin borcunu ödeyelim inş..

:1no2:bhk ben alınmadım espirili bişekilde yazdım kızmana gerek yok çok önemli deyil listede olmam espiri yapmak istedim özür dilerim canın sağ olsun

:1no2:bhk ben alınmadım espirili bişekilde yazdım kızmana gerek yok çok önemli deyil listede olmam espiri yapmak istedim özür dilerim canın sağ olsun

yok yaa niye kızayım...a.s.
listeye de tabi ki eklicem ama biraz zahmetli bir iş..
cok sık güncelleyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…