- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.061
bugün dolma günü anlaşılan :))))))
bende biber dolması yapacağım zeytinyağlı :))) yanınada yalancı işkembe çorbası yapacağım (tavuktan) çok canım çekiyor ne zamandır :))))
canım bende Allah kabul etsin tutarım hep ama bu sene olmaz bence sende deneme karnımızda ki minişin 6 öğün yemeğe ve vitamine ihtiyacı var. Bebek için görülen en büyük tehlike, onların ileride nörolojik ve psikolojik gelişimlerini olumsuz yönde etkilemesidir.
Benim şahsi fikrim Allah sağlık güç kuvvet verirse çevremdeki herkese bol bol iftar sofraları hazırlamak. Kalabalık iftar sofralarını çok severim ben. İnşallah sizlerden bol bol yemek tarifleri alırım.
günaydın zeamayscım, allah neşemizi bozmasın, hayırdır
ahahah benim çorbam da öle walla..
içine sirke ve sarımsak da katıosun di mi...
:roflol::roflol::roflol:
allah neşeni bozmasın canım maşallah
goldgelb ne zaman çıkıyon işten
Valla bir aksilik olmazsa Agustos son canım...
desenenize akşam bebişlerimiz aynı yemekleri yiyecekler
http://www.doktornevra.com/vitamin_minerller/gebelik_oruc.asp oruçla ilgili bişeyler var burada bakın isterseniz
ayoll kızlar aşerecez şimdi birimiz yemeklerden ondan korkuyorumm. ben beceripte yapamamda ha deyince :)))) bugün benim canım kocacımın DOĞUMGÜNÜÜÜÜ :)))) bende börek çörek bişiler yapıcam ve bakalım evi süslücem biraz çocuk gibi hissetsin kendini :)) malum baba olcak artık sorumluluk hissediyo biraz hafiflesin doomgününde hiç olmazsa. hiç kıyamıyom yaw :))))
ya kızlar o çorbayı nasıl yapıyorsunuz benim canım istedi sirke sarımsak deyince hiç dayanamam hihihihhi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?