2008 Aralık Anneleri

bugün dolma günü anlaşılan :))))))

bende biber dolması yapacağım zeytinyağlı :))) yanınada yalancı işkembe çorbası yapacağım (tavuktan) çok canım çekiyor ne zamandır :))))

bugün dolma günü anlaşılan :))))))

bende biber dolması yapacağım zeytinyağlı :))) yanınada yalancı işkembe çorbası yapacağım (tavuktan) çok canım çekiyor ne zamandır :))))

ahahah benim çorbam da öle walla..
içine sirke ve sarımsak da katıosun di mi...

:roflol::roflol::roflol:

bencede kızlar bu sene bol bol iftar sofrası hazırlar öle sevaba gireriz İnşallah napalım :)) kalabalık kalabalık güsel olur. Kadir gecesinde falan doktora sorar tutarız.

doktor dedimde goldgelbcim ben dün medikalpark b.evlerden seçil hn.ı aradım korka korka o yorumlardan sonra. meşgul ve yogun olmasına ragmen telefonda sorularımı bir güsel cvpladı izne çıkacağı için randevu veremedi ama asistanına yönlendirdi. daha 21 haftalıgım derdemez aa senin detaylı ultrason zamanın gelmiş son 2 haftan dedi. hemen bi profesöre yönlendiriyorum seni ona git gecikmeden dedi dönüştede al randevunu görüşürüz biz dedi. benim doktorda hala 28. haftalardan bahsediyo düşün yanii.. bugun profesörü aricam bakiim ne dicek. teşekkürler sende ilgilendiğin için sahiden.a.s. çünkü hakkaten bu doktor meselesi çok strese sokuo beni.

günaydın zeamayscım, allah neşemizi bozmasın, hayırdır

hayırdır inşallah, bişeyde olmadı ama hava serin ondanmıdır nedir :))))))))

gözünaydın canım sende hissetmeye başlamışsın bebişi :) ne güzel bişey dimi, ben habire çikolata yiyorum daha çok hareket etsin diye :icecream: kız yoksa neşem çikolatadanmı. bak şimdi aklıma geldi bu sırnaşık şey

ayoll kızlar aşerecez şimdi birimiz yemeklerden ondan korkuyorumm. ben beceripte yapamamda ha deyince :)))) bugün benim canım kocacımın DOĞUMGÜNÜÜÜÜ :)))) bende börek çörek bişiler yapıcam ve bakalım evi süslücem biraz çocuk gibi hissetsin kendini :)) malum baba olcak artık sorumluluk hissediyo biraz hafiflesin doomgününde hiç olmazsa. hiç kıyamıyom yaw :))))

walla ya ben aslında hiç kimseye sölemem normalde hamile olmayanlara bile .
canı ceken yapamayan olur diye..
sorsalar da sölemem aslında..
bugün öle söliiverdim.
inş kimsenin canı çekmemiştir.

mıss12 canım takvimini kopyalayabilirmisin nazlıcık deliriyo benim takvimim neden mavi değil diye seninkinden yapmaya çalışcaz canım

dünde bi arkadaş yapmıştı biraz tadına baktım çok güzel di ama tarifini oda bilmiyor annesi yapmış çünkü acaba bahsettiğiniz çorba ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…