- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.081
kzı ben özelden yazayım sana hemen..
burdan abartmayaılm şimdi canlar cekmesin..
yaz şekerim yaz çok iyi olur inş. çabuk olan bişeydirde eve gidince hemen yapabilirim
mıss12 canım takvimini kopyalayabilirmisin nazlıcık deliriyo benim takvimim neden mavi değil diye seninkinden yapmaya çalışcaz canım
ay çılgınlar gibi yemek yapıcaz biz goldgelble:1hug:
hele bi kavuşsun evine..
hayırdır inşallah, bişeyde olmadı ama hava serin ondanmıdır nedir :))))))))
gözünaydın canım sende hissetmeye başlamışsın bebişi :) ne güzel bişey dimi, ben habire çikolata yiyorum daha çok hareket etsin diye :icecream: kız yoksa neşem çikolatadanmı. bak şimdi aklıma geldi bu sırnaşık şey
Valla bir aksilik olmazsa Agustos son canım...
kızlar bebeklere neler aldınız bebek şekeri yapacakmısınız ben çok istiyorum yapmak ama nekadar mal olur acaba hazır çikolatalı olanlarda çok pahalıymış
bencede kızlar bu sene bol bol iftar sofrası hazırlar öle sevaba gireriz İnşallah napalım :)) kalabalık kalabalık güsel olur. Kadir gecesinde falan doktora sorar tutarız.
doktor dedimde goldgelbcim ben dün medikalpark b.evlerden seçil hn.ı aradım korka korka o yorumlardan sonra. meşgul ve yogun olmasına ragmen telefonda sorularımı bir güsel cvpladı izne çıkacağı için randevu veremedi ama asistanına yönlendirdi. daha 21 haftalıgım derdemez aa senin detaylı ultrason zamanın gelmiş son 2 haftan dedi. hemen bi profesöre yönlendiriyorum seni ona git gecikmeden dedi dönüştede al randevunu görüşürüz biz dedi. benim doktorda hala 28. haftalardan bahsediyo düşün yanii.. bugun profesörü aricam bakiim ne dicek. teşekkürler sende ilgilendiğin için sahiden.a.s. çünkü hakkaten bu doktor meselesi çok strese sokuo beni.
kızlar günaydın nasılsınız ben dün zor bir gün yaşadım
usg yaptıramadım terslikler oldu
Cok sevindim için rahatlamıştır biraz. Dun gördün mü bilmiyorum biz burda sana baska doktorlarda arastırdık Ballım mesela Bahçelievler de Nisa hastanesine gidiyormus, Lilyum da Avcılar hospital'ı onerdi... Ama benim doktorumda detaylı ultrason için farklı bir doktora yonlendirmişti.. Galiba detaylı ultrason için farklı bir uzmanlık alanı gerekiyor. Çok emin degilim ama...gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?