2008 Aralık Anneleri

miss rica ederim canım inş. herşey yolunda gider ama bende bilmiyorum tutabilirmiyim açlığa pek dayanamam şekerim düşer hemen acaba hamişken nasıl olur ???

ay çılgınlar gibi yemek yapıcaz biz goldgelble:1hug:

hele bi kavuşsun evine..

sagol canım...
Kızlar işyeriyle konuştum. Ramazan'da Allah kabul etsin herkes oruç tutar burda.. Ben de surekli bir yeme içme halindeyim burda kalmam zor olacaktı. Birde aile sirketi burası bende 6 senedir burdayım. Biraz daha sigortamı devam ettirirler. Ücretsiz izin gibi olacak diye dusunuyorum.

kızlar bebeklere neler aldınız bebek şekeri yapacakmısınız ben çok istiyorum yapmak ama nekadar mal olur acaba hazır çikolatalı olanlarda çok pahalıymış

evet çok güzel gerçekten gerçi gün içinde 2-3 defa oluyo, genelde de akşam. Zamanla daha da çok hissedecez inşallah. Sen de bi de 4 tekme olacak:teytey:
doğru diyosun, çikolata da mutluluk hormonu salgılıyo ya

yaaa kızlar özür dilerim patavatsızlık yaptım galiba. yemek adı yazdım.
kusura bakmayın noolur :tomato::tomato: yuh bana :tomato::tomato:

kızlar günaydın nasılsınız ben dün zor bir gün yaşadım
usg yaptıramadım terslikler oldu

kızlar bebeklere neler aldınız bebek şekeri yapacakmısınız ben çok istiyorum yapmak ama nekadar mal olur acaba hazır çikolatalı olanlarda çok pahalıymış

canımcığım bebek şekeri dediğin neki? doğunca milletemi dağıtılıyor. hiç bilmem böyle şeyleri ben

Cok sevindim için rahatlamıştır biraz. Dun gördün mü bilmiyorum biz burda sana baska doktorlarda arastırdık Ballım mesela Bahçelievler de Nisa hastanesine gidiyormus, Lilyum da Avcılar hospital'ı onerdi... Ama benim doktorumda detaylı ultrason için farklı bir doktora yonlendirmişti.. Galiba detaylı ultrason için farklı bir uzmanlık alanı gerekiyor. Çok emin degilim ama...gamyoncuiremsu

cok sağol canım. okudum dünkü önerilerinizide sağolasın. avcılar falan bana uzak evede yakın olsun istiyorum ya. nisadada sıra beklemek istemiyorum çünkü eşimde hep benle gelio işi yüzünden sıkıntı oluyo sonra. bi burayı denicem bakalım bu sefer. evet bu ultrason farklı bi uzmanlık eğitim gerektiriyomuş genelde hep başkasına yönlendiriyolar. zeren aysegül gelmişken yinede ona bi soriim bakiim avrasyada hangi doktora görünüyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…