2008 Aralık Anneleri

kızlar bebeklere neler aldınız bebek şekeri yapacakmısınız ben çok istiyorum yapmak ama nekadar mal olur acaba hazır çikolatalı olanlarda çok pahalıymış

ben düşünmüyorum yaa..
hem bana boşa masrraf gibi geliyor hem de burda benim akrabalarımdan tek Allahın kulu yok.
bi annem olucak yanımda o da benim kız erken gelmezse benim gibi :))

o yüzden içimden gelmiyor hiç jeyyar

canımcığım bebek şekeri dediğin neki? doğunca milletemi dağıtılıyor. hiç bilmem böyle şeyleri ben

evet canım ben birazını hastanede geri kalanıda mevlütte dağıtmak istiyorum inş. yapabilirsem tabi kedim yapıcam maliyeti daha az oluyormuş nasıl resim ekleniyordu canım yollayayım bi bak istersen

bhk cım akarabaların falan yoksa yanında bencede gerek yok ama benim tüm akrabalar gelir yani mevlüte falan ondan istiyorum tabi bende çok fazla yapmıcam fazla masrafa gerek yok

biliyorsunuz 4 lü test yaptırdım yarın hayırlısıyla sonucu alacağım o daha alınmadı
neyse salı günü eşim b.köy doğum hastanesine gitmiş orada hem memur kadrosunda hemde doktor olan 2 tanıdımız var ilgililer ama dedikki hep başlarını ağırıtıyoruz kendimiz halledelim usg yi burada çektirelim sabah erken gittik büyük hastaneye onuda düşünerek fakat perinatoloji bölümü tek kelime iğrenç ne havalandırma ne ilgi vs neyse sıram geldi girdim doktora anlattım sorunu usg lazım dedim bana özelle gidip sıkışıncamı bize geliyorsunuz demezmi deli oldum tartıştık sonra iyi usg günü verelim deyip 21 ağustosa atmasınmı beni deli oldum anlatamam
çıktık eşime dedim ben tanıdım doktora ugrayacağım dedim gittim durumu anlattım sen 4lü testi al gel bana durum acilse bakarız kolayı bulunur demezmi oda doktor oda ama ilk doktoru ALLAH'a havale ediyorum sonrada eve gittim işe falan dönmedim moral sıfır tabi yarın bakalım ne olcak kızlar dua edin bebeğimle bana ne olur daha olmazsa özelde buldum oradanda c.tesiye randevu aldım hastanede olmazsa c.tesi özelde yaptıracağım
bizim imkanımız var olmayanlara ALLAH yardım etsin berbat bir hastane tek kelime

bhk cım akarabaların falan yoksa yanında bencede gerek yok ama benim tüm akrabalar gelir yani mevlüte falan ondan istiyorum tabi bende çok fazla yapmıcam fazla masrafa gerek yok

öle yaa.
eşimim akrabaları hep burda da ben istemiyorum walla yapmak.
kendi akrabalarım hiç olmıcak.
hatta amcamlar dışında gelebilecek olan bile yok.
1.5 sene oldu evleneli daha annem babam kardeşim dışında hiç kimse gelmedi.
ufff.
neyse Allah sağlık sıhhat versin... ne yapalım..

kızlar birden sesizlik hakim oldu topiğe hehe

evet sormaa.s
sabahları önce bi hışım herkes dalıyor,sonra susuyorlar bi süre..
öğleden sonra da öle oluyor..

ben de corbamı yaptım bi koşu markete gideyim sıcak olmadan..
hem yürümüş de olurum..
hadi öptüm hepinizi...

üzülme canım ya geçmiş olsun. morelin bozulmasınki bebişinde etkilenmesin. çıkıyo öyle cins doktorlar malesef anlayışsız oluyorlar. dediğin gibi Allah imkanı olmayanın yardımcısı olsun.

4lü test usg dediğiniz ne ya. bende tam cahil gibiyim. detaylı ultrasonun diğer adımıdır??

tabi canım ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yerdir memleketin a.s. senin annen neredeydi

nedir bu doktorlarin ukaliklarimi desem beceriksizliklermş desem birde yemin ediyorlar nasil yemin ediyorlar ya insanlarin parasi yoksa yaşama şansida olmucak bu ülkede ya sinir oluyorum artik ben herşey paraylami ya insanliğida paraylami alicaklar cok üzüldüm canim senin adina

tabi canım ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yerdir memleketin a.s. senin annen neredeydi

walla sadece eşim burda diye seviyorum ben ankarayı..
8.senem doldu ama sevmiyorum ankarayı pek..
ailem benim manisada canım..
baya mesafe var yanii..

canım bozma moralini. git güzel bir hastaneye yaptır işelemlerini. İnşallah herşey güzel çıkacak merak etme sen.

evet canım ben birazını hastanede geri kalanıda mevlütte dağıtmak istiyorum inş. yapabilirsem tabi kedim yapıcam maliyeti daha az oluyormuş nasıl resim ekleniyordu canım yollayayım bi bak istersen

meltemciiim işe dalmışım canım kusura bakma,

a fotoyu yükle,
host it komutuna bas,
çıkan pencerede Hotlink for forums (1) daki linki buraya kopyala canım.

bekliyorum.

ayşegücüm geçmiş olsun ne diyim Allah bu dr ne yapsın ne diyim ukala lar sağolsun ben yarattım dünyayı der gibisine bu arada bende çıkıyorum

kızlar evi toparlıyım yemeğide hazırlıyım malum öğlen yemek yencek oğluma hazır olsun heheh

ya zeren (aysegülcüm) sen bu arada avrasya hospital da hangi doktora gidiyosun seni bulmuşken öğrenmek istedim. ben mehmet harma ya gidiyorum orda ama memnun değilim. sen kime gidiyosun ve doktorundan memnunmusun o hastanedeki??

Zerencim uzulme testler çok iyi çıkacak inşallah...Yarın iyi haberlerinle sevineceğiz inşallah..
Kızlar bende bankaya gidiyorum gelince görüşürüz öptüm..
Bu arada tazminatı sormuştunuz valla umarım alırım ev taşıdığımız için maddi olarak biraz sıkıntıya gireceğiz ama şu anda muamma nasıl isteyeceğim hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…