- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.121
biliyorsunuz 4 lü test yaptırdım yarın hayırlısıyla sonucu alacağım o daha alınmadı
neyse salı günü eşim b.köy doğum hastanesine gitmiş orada hem memur kadrosunda hemde doktor olan 2 tanıdımız var ilgililer ama dedikki hep başlarını ağırıtıyoruz kendimiz halledelim usg yi burada çektirelim sabah erken gittik büyük hastaneye onuda düşünerek fakat perinatoloji bölümü tek kelime iğrenç ne havalandırma ne ilgi vs neyse sıram geldi girdim doktora anlattım sorunu usg lazım dedim bana özelle gidip sıkışıncamı bize geliyorsunuz demezmi deli oldum tartıştık sonra iyi usg günü verelim deyip 21 ağustosa atmasınmı beni deli oldum anlatamam
çıktık eşime dedim ben tanıdım doktora ugrayacağım dedim gittim durumu anlattım sen 4lü testi al gel bana durum acilse bakarız kolayı bulunur demezmi oda doktor oda ama ilk doktoru ALLAH'a havale ediyorum sonrada eve gittim işe falan dönmedim moral sıfır tabi yarın bakalım ne olcak kızlar dua edin bebeğimle bana ne olur daha olmazsa özelde buldum oradanda c.tesiye randevu aldım hastanede olmazsa c.tesi özelde yaptıracağım
bizim imkanımız var olmayanlara ALLAH yardım etsin berbat bir hastane tek kelime
kız meltemcim ben burdayımdaa bende çıkıyorum şimdi. dedim ya eşimin doomgünü. hazırlık için bişiler alıp gelcem bugün iş çok yani banaa.. ama uğricam dönüşte yine. ben anlamıyorum bu şeker işlerinden hiç. ne oldugunu çözmeye çalışıyorum şuan:)) lazım olan bişimi banada anlatın bilgilendirin şu cahili. benimde ailem uzakta malum ankarada. yapmam lasımmı benimde çokta sevimli bişiymiş. hastanede dağıtılıyomuş adetmidir :))
zerencimm sendende bi cevapp beklıom ben ya bi yardım et su telaslı arkadasına. avrasyada doktorun kimoo memnunmusun. bide 4lütest usg dediğiniz ayrıntılı ultrasonmu yaaaaaa
BUNUN GİBİ BİŞEY CANIM BEN MAVİ OLANA BAKTIM AMA PEMBESİDE VAR DAHA Bİ ÇOK SEÇENEK VAR NETTEN ARATIRSAN BULURSUN CANIM
kız meltemcim ben burdayımdaa bende çıkıyorum şimdi. dedim ya eşimin doomgünü. hazırlık için bişiler alıp gelcem bugün iş çok yani banaa.. ama uğricam dönüşte yine. ben anlamıyorum bu şeker işlerinden hiç. ne oldugunu çözmeye çalışıyorum şuan:)) lazım olan bişimi banada anlatın bilgilendirin şu cahili. benimde ailem uzakta malum ankarada. yapmam lasımmı benimde çokta sevimli bişiymiş. hastanede dağıtılıyomuş adetmidir :))
zerencimm sendende bi cevapp beklıom ben ya bi yardım et su telaslı arkadasına. avrasyada doktorun kimoo memnunmusun. bide 4lütest usg dediğiniz ayrıntılı ultrasonmu yaaaaaa
geldim canım. işlerim varda bugün biraz. geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın.
çok güzelmiş bunlar. ama masraflı bişeye benziyor. ben daha önce hiç görmemiştim adet değil demekki bizde. ben yapmaya kalksam ikişer ikşermi dağıtmak gerek acaba CADIARZU
ha bide canım o mavi aparat varya it is a boy yazıyor onları biliyorum. çiçekçi malzemesi satan yerler vardır ordan ucuza alabilirsin. hatta tülleri, şeker paketlerini falanda...mesela kağıthanede "euroflora" denen biyer var. çok katlı bir mağaza sırf böyle şeyler, çiçekler, süs eşyaları falan satıyor. ucuzda bir yer. bilgin olsun. ben nişanımda (bahçede yapmıştık) bahçeyi süslemek için tüm süs eşyalarını, çiçekleri falan ordan almıştım :)
aslında aklıma yattı bende ordan alsam oturup evde yaparım. içine badem şekerimi konulur acaba. ayyy çok güzel olur yaaw. eve gelenlere dağıtırız :)))))))
kızlar şu sma mamasında ödüllü yarışmadan banada bugün hediye geldi sarı bir civciv çok şirin bakalım bidahaki ay ne gelecek katıldım yarışmaya yine
gözünaydın ballım, gerçekten çok şirin sırnaşık şeysırnaşık şey
inşallah öbür ayda mama kassesi falan gelir, çok kaliteli oluyor gelen şeyler :hooray:
geldim canım. işlerim varda bugün biraz. geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın.
çok güzelmiş bunlar. ama masraflı bişeye benziyor. ben daha önce hiç görmemiştim adet değil demekki bizde. ben yapmaya kalksam ikişer ikşermi dağıtmak gerek acaba CADIARZU
ha bide canım o mavi aparat varya it is a boy yazıyor onları biliyorum. çiçekçi malzemesi satan yerler vardır ordan ucuza alabilirsin. hatta tülleri, şeker paketlerini falanda...mesela kağıthanede "euroflora" denen biyer var. çok katlı bir mağaza sırf böyle şeyler, çiçekler, süs eşyaları falan satıyor. ucuzda bir yer. bilgin olsun. ben nişanımda (bahçede yapmıştık) bahçeyi süslemek için tüm süs eşyalarını, çiçekleri falan ordan almıştım :)
aslında aklıma yattı bende ordan alsam oturup evde yaparım. içine badem şekerimi konulur acaba. ayyy çok güzel olur yaaw. eve gelenlere dağıtırız :)))))))
Aaaa benim de nişanım da bizde eurofloradan almıştık herseyi... Evet euroflora çok guzel bir yer tavsiye ederim ama bebek şekerinin mekanı Eminönü...
Bu arada artık dogum da suslu ya da süssüz şeker dağitmayan yok gibi bişey... Yakın zamanda doğuma gittiniz mi bilmiyorum. Kasım anneleriydi sanirim bu konuyu tartışmıştı hatta içlerinden sanırım biri bu mesleği yapiyormuş
inşallah canım böle oyuncaklar yollayana kadar aslında bebekle ilgili kase kaşık biberon ne bilim bu tarz şeyler yollasalar daha hoş olur bence
kızlar şu sma mamasında ödüllü yarışmadan banada bugün hediye geldi sarı bir civciv çok şirin bakalım bidahaki ay ne gelecek katıldım yarışmaya yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?