2008 Aralık Anneleri

kız meltemcim ben burdayımdaa bende çıkıyorum şimdi. dedim ya eşimin doomgünü. hazırlık için bişiler alıp gelcem bugün iş çok yani banaa.. ama uğricam dönüşte yine. ben anlamıyorum bu şeker işlerinden hiç. ne oldugunu çözmeye çalışıyorum şuan:)) lazım olan bişimi banada anlatın bilgilendirin şu cahili. benimde ailem uzakta malum ankarada. yapmam lasımmı benimde çokta sevimli bişiymiş. hastanede dağıtılıyomuş adetmidir :))

zerencimm sendende bi cevapp beklıom ben ya bi yardım et su telaslı arkadasına. avrasyada doktorun kimoo memnunmusun. bide 4lütest usg dediğiniz ayrıntılı ultrasonmu yaaaaaa

moralini bozma zeren, herşey allahın izniyle iyi olacak, sen özelde de olsa bi an önce yaptır, ctesiye bişey kalmadı zaten, Allah hepimizin yardımcısı olsun, kötü doktorlara da düşürmesin

yok be canım ne adeti zevk meselesi ben beğeniyorum biraz yapıp dağıtmayı düşünüyorum siizinle paylaşiim dedim yoksa yapmak şart değil alemsin he sırnaşık şey

BUNUN GİBİ BİŞEY CANIM BEN MAVİ OLANA BAKTIM AMA PEMBESİDE VAR DAHA Bİ ÇOK SEÇENEK VAR NETTEN ARATIRSAN BULURSUN CANIM

geldim canım. işlerim varda bugün biraz. geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın.

çok güzelmiş bunlar. ama masraflı bişeye benziyor. ben daha önce hiç görmemiştim adet değil demekki bizde. ben yapmaya kalksam ikişer ikşermi dağıtmak gerek acaba CADIARZU

ha bide canım o mavi aparat varya it is a boy yazıyor onları biliyorum. çiçekçi malzemesi satan yerler vardır ordan ucuza alabilirsin. hatta tülleri, şeker paketlerini falanda...mesela kağıthanede "euroflora" denen biyer var. çok katlı bir mağaza sırf böyle şeyler, çiçekler, süs eşyaları falan satıyor. ucuzda bir yer. bilgin olsun. ben nişanımda (bahçede yapmıştık) bahçeyi süslemek için tüm süs eşyalarını, çiçekleri falan ordan almıştım :)

aslında aklıma yattı bende ordan alsam oturup evde yaparım. içine badem şekerimi konulur acaba. ayyy çok güzel olur yaaw. eve gelenlere dağıtırız :)))))))

canım ben avrasyaya ailem ve çevrem orada doğum yaptığı için gittim hepsi tamer beyden memnun onun hastasıydı bende memnunum çok ilgili benile git bir görüş ama çekinme herşeyi anlat sor 4 lü test daha detaylı bir kan testi bebek için senden kan alınıp yapılıyor
usg de birnevi detaylı ultrason bebeğinin organları kemik yapısı herşey inceleniyor ama sen bir git tamer beye görüş ben memnunum
ALLAH hepimize yardım etsin diliyorum
hayatımın en zor günleri sanırım bunlar ALLAH acısın bebeğime ve bana diye dua ediyorum hep

kızlar şu sma mamasında ödüllü yarışmadan banada bugün hediye geldi sarı bir civciv çok şirin bakalım bidahaki ay ne gelecek katıldım yarışmaya yine

bende duymuşstum canım euroflor u bi gidip bakıcam nasıl fiyatları bizde de adet değil ama hoşuma gitti yapmak istedim bu arada 2şe dağıtmana gerek yok canım sırnaşık şey ama bi kız bi erkek olursa bilmem :sm_cool:

çok sağol zerencim ya bilgi verdiğin için. bitmedi gitti benim doktor telaşım. bi doktor buldum seçil hn. oda şansıma izne çıkıyo 10 ağustosa kadar yok. o arada birine görünmem lazım çünkü haftaya muayene zamanım. tamer beyle tanışayım bi olmazsa. 4lü testide öğrenmiş oldum. onu yaptırmakta şartmıymışki?? yaptıran varmı başka burda?

dediğin gibi zor günler ama Allah büyük hepimiz hayırlısıyla sağsalim tamamlayacağız bu süreci ve sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza alacağız İnşallah.

kızlar şu sma mamasında ödüllü yarışmadan banada bugün hediye geldi sarı bir civciv çok şirin bakalım bidahaki ay ne gelecek katıldım yarışmaya yine

gözünaydın ballım, gerçekten çok şirin sırnaşık şeysırnaşık şey

inşallah öbür ayda mama kassesi falan gelir, çok kaliteli oluyor gelen şeyler :hooray:

gözünaydın ballım, gerçekten çok şirin sırnaşık şeysırnaşık şey

inşallah öbür ayda mama kassesi falan gelir, çok kaliteli oluyor gelen şeyler :hooray:

inşallah canım böle oyuncaklar yollayana kadar aslında bebekle ilgili kase kaşık biberon ne bilim bu tarz şeyler yollasalar daha hoş olur bence

Aaaa benim de nişanım da bizde eurofloradan almıştık herseyi... Evet euroflora çok guzel bir yer tavsiye ederim ama bebek şekerinin mekanı Eminönü...
Bu arada artık dogum da suslu ya da süssüz şeker dağitmayan yok gibi bişey... Yakın zamanda doğuma gittiniz mi bilmiyorum. Kasım anneleriydi sanirim bu konuyu tartışmıştı hatta içlerinden sanırım biri bu mesleği yapiyormuş

bizde hiç böyle şeyler yok. ilk defa duyduım.

geçen gün doktor kontrolüne gitmiştim. doktorun odasıyla bebek yoğun bakım odası karşı karşıya. beklerken, yeni doğum yapmış bir anne (pijamalı) süslü püslü tüllü bir sepetin içine biberonu koymuş. içine süt sağmış sanırım. yoğun bakım servisindeki hemşireye bıraktı. onu almadılar içeri. yani çok heves ettim o sepete. nasılda özenmiş kadıncağız :))) bende böyle şeylermi hazırlasam diyorum :dance:

inşallah canım böle oyuncaklar yollayana kadar aslında bebekle ilgili kase kaşık biberon ne bilim bu tarz şeyler yollasalar daha hoş olur bence

her ay değişik şeyler geliyor canım. bana geçen sefer mama kasesi vb... gelmişti. ama bir tane :)))) bana çifter çifter gerek malum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…