- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.521
herkese iyi haftalar bayanlar, benim sormak istedğim birşey var, ben yeni bir mahallede oturuyorum o yüzden henüz sağlık ocağı açılmadı, ilgilenen sağlık ocağıda çok uzak iki araçla filan gidiliyor, benim düşük tehlikem olduğu için o yolu göze alamıyorum, sağlık ocağı dışında tetenoz iğnesi yapılan başka yer varmı, gerçi bugün doktor günümüz doktorada soracağım ama aklıma takıldı
artık bilgilendirirsin bizleride..ayrıca elma soyup yemek sana pek fayda etmedi galiba,ben elmayı böyle suyunu tada tada yardim ve inan hemen midemdeki yanma ve ekşime geçerdi.
ne oluyozz uleyyyynnnnnn
benim gelin kizima talip mi varrr
yakarim yikarimm ulen siziiii
dermisssiimm
ayy kizlar keske oglusum olsada alsam ilkimin kizii
ama ne biliim yaa tatli yiyomm kiz diolarrrrneysee
bide bisey sorcam bacularr bebgenizi ne tarafinizda ilk gunden bu yana yer degistirdimi ayni yerdemii
herkese iyi haftalar bayanlar, benim sormak istedğim birşey var, ben yeni bir mahallede oturuyorum o yüzden henüz sağlık ocağı açılmadı, ilgilenen sağlık ocağıda çok uzak iki araçla filan gidiliyor, benim düşük tehlikem olduğu için o yolu göze alamıyorum, sağlık ocağı dışında tetenoz iğnesi yapılan başka yer varmı, gerçi bugün doktor günümüz doktorada soracağım ama aklıma takıldı
ne oluyozz uleyyyynnnnnn
benim gelin kizima talip mi varrr
yakarim yikarimm ulen siziiii
dermisssiimm
ayy kizlar keske oglusum olsada alsam ilkimin kizii
ama ne biliim yaa tatli yiyomm kiz diolarrrrneysee
bide bisey sorcam bacularr bebgenizi ne tarafinizda ilk gunden bu yana yer degistirdimi ayni yerdemii
slm kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum,hoş dün gece aldığımız kötü haberden sonra bu hafta genel anlamda ne kadar güzel bir hafta olur orası muamma tabiki... Yüzlerce masum vatandaşın yaralanması ve ölümü ile sonuçlanan dün geceki hain saldırıyı nefretle kınıyorum.Diliyorum bu masum akan kanlar bunu yapan teröristlerin yanına kalmasın..
Olay yerini yakınen bilen ve gören biriyim arkadaşlar ,trafiğe kapalı büyük bir alan burası sizin benim gibi insanlar akşam vakti kimisi hava almaya kimisi alışveriş yapmaya kimisi yürüyüş yapamaya çıkmış belliki ama maalesef hainler buna fırsat vermediler.
Bir erkek çocuk annesi olarak terör olaylarını duyunca çok etkileniyorum arkadaşlar,umarım bu son olur.
kizlar bebekler ne taraftaaaa
d
şu mide yanması için bende deniyim bu tavsiyeyi. bendede nerdeyse en başından beri mide yanması var. renee mi ne şurup doktor bi ilaç vermişti işe yaramadı pek. dik durun yüksek yastık kullanın bol su için bildiğim yöntemler bunlar. bende elma yiyim accık bakalım fayda etcekmi. teşekkürler..
şu mide yanması için bende deniyim bu tavsiyeyi. bendede nerdeyse en başından beri mide yanması var. renee mi ne şurup doktor bi ilaç vermişti işe yaramadı pek. dik durun yüksek yastık kullanın bol su için bildiğim yöntemler bunlar. bende elma yiyim accık bakalım fayda etcekmi. teşekkürler..
canım benim ilk zamanlardan beri hep sol tarafta hissediyordum ama geçen ay ki dr kontrolümüzde doktorum bunun bebişin eşi olduğunu sezaryanlı olduğum için ön tarafa yerleştiğini söyledi ama ultrasonu koydukları yere bakılırsa benimki ortada :tomato:
artik bir yerde birine bir sey oldugunu gorup yanina kosarken bile tereddut yasayacak bu millet. "adama yardim edeyim" derken kendi de olebilir cunku. bu kadar guvensiz bir ulkede yasar olduk.
İnsanları değil insanlığımızı öldürmeye çalışıyorlar...
:uhm:canım sendemi avrasyaya gidiyorsun kime?:uhm:
lilyumcum senin oglan ne tarfataydii kiz bebekler
solda erkek bebekler sagda olurmus
sanirim bu tez aralik annelerine uymadii((
ama ilk baslarda hangi kasiginin agridigina gore diyolarrsırnaşık şey:CüvCüv:
artik bir yerde birine bir sey oldugunu gorup yanina kosarken bile tereddut yasayacak bu millet. "adama yardim edeyim" derken kendi de olebilir cunku. bu kadar guvensiz bir ulkede yasar olduk.
İnsanları değil insanlığımızı öldürmeye çalışıyorlar...
lilyumcum senin oglan ne tarfataydii kiz bebekler
solda erkek bebekler sagda olurmus
sanirim bu tez aralik annelerine uymadii((
ama ilk baslarda hangi kasiginin agridigina gore diyolarrsırnaşık şey:CüvCüv:
goldgelb canım senin de karın ağrısı başlamış dimi.endişelnme canıbenimde kasıklarım ağrıyordu hatta ara ara geliyor.dr.sordum rahim büyüyor dedi,bende düşükten korkuyorum diyince dr.allah korusun dedi,kolaymı öyle dedi kanaman felan olur dedi.korkma dedi,bunlar normal diyince sevindim.karın ağrısıda bişi değil bence canım.
bu arada haberleri izleyemiyorum ben,içime sıkıntı geliyor böyle şeylerden,midem bulanıyor aniden,tansiyonum düşüyor.düngece uyuyamadım sinirden üzüntüden.rabbim korusun herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?