2008 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun. doktorun özel muayene değilde hastane ise.. hastanelerdede yapıolar tetanoz aşısını. yani hazır gitmişken hastanedede olabilirsin . bende daha olmadım kızlar aşı doktor bence gerek yok sen bilirsin dedi bana.. geç kalmış oluyomuyum şu an sizce yaptırmalımıyım

artık bilgilendirirsin bizleride..ayrıca elma soyup yemek sana pek fayda etmedi galiba,ben elmayı böyle suyunu tada tada yardim ve inan hemen midemdeki yanma ve ekşime geçerdi.

şu mide yanması için bende deniyim bu tavsiyeyi. bendede nerdeyse en başından beri mide yanması var. renee mi ne şurup doktor bi ilaç vermişti işe yaramadı pek. dik durun yüksek yastık kullanın bol su için bildiğim yöntemler bunlar. bende elma yiyim accık bakalım fayda etcekmi. teşekkürler..

benimki yer deiştiriyo galiba cok fazla cunku cok agrı oluyor yerimseniben ama genelde sol tarafta hissediyorum cok yaramaz cok annesine cekecek oglum heralde yerimsenibenyerimseniben

bende sağlık ocağında yapılıyor diye duymuştum hatta cuma günü ilk dozunu yaptırdım ihmal etme bence çünkü önemsiz bişey olsa devlet bunu ücretsiz yapmazdı diye düşünüyorum.

orkidem canım nasılsın yavrim.benim bebişi ben ilk sağ ratafta hissettim,şimdi durmuyo maşllah,yukarı çıkmaya başladı akşamları.kız çok güsel duygu ya,benim geceleri midem çok yanıyor orkidem.ne zamana kadar sürer bbilmiyorum

loracığım canım,yaptım galiba hyatım saolasın

bnmki genelde sağ tarafta duruyor kıpraşıyor bol bol oynuyor Maşallah orkidem inanılmaz bi duygu. çok nadir sola yakında hissettim ama genelde hep sağda. görmelisin bazen bi sertleşiyo böle bi şişiyoki yukarı dogru amaney şaha kalktı diyorumsırnaşık şey göbeğim resmen bombeli sağ taraf yüksek duruyor :roflol: Maşallah yaa binlerce kez

artik bir yerde birine bir sey oldugunu gorup yanina kosarken bile tereddut yasayacak bu millet. "adama yardim edeyim" derken kendi de olebilir cunku. bu kadar guvensiz bir ulkede yasar olduk.
İnsanları değil insanlığımızı öldürmeye çalışıyorlar...

kizlar bebekler ne taraftaaaa
d

canım benim ilk zamanlardan beri hep sol tarafta hissediyordum ama geçen ay ki dr kontrolümüzde doktorum bunun bebişin eşi olduğunu sezaryanlı olduğum için ön tarafa yerleştiğini söyledi ama ultrasonu koydukları yere bakılırsa benimki ortada :tomato:

miss canim benimm vook guzel bi duygu dimii
benimkide sabah beni uykudan uyandirdi tekmeleriylee
ayyy nasil ama bi saat kiynastii
ayyy yerim ben onu yaa
buyuyor meleklerimizzz

ilkimcimm canim benim ben neler cektim ondannn ama cektimm diyorum cunku ne yaptiysam faydasini goremedimm benim ilk aylarda cok olduu daha cook aksam yemegini daha erken saatlere aldimm
ve yatarkende balli sut ic belki biraz yumusatimm :teselli:

canım sende demi oluyor.aynen dediklerini yapıyorum biraz fayda ediyor.bakalım bugün de olcakmı

talcid kullanmayı deneyin kızlar bide eger renie surup içiyosanız ole kasıgı oldurup içmeyin agzınızda bi gusel calkalayın onemli olan agızda calkalamak tukruk bezlerinden ulasıyor en hızlı sekilde zaten bu tur haplar ya cigneme ya surup olur normalde 5 dk kayı bulmaz kesmesi kesmiyosa daha etkili bişeyler kullanın pulset filan tabi doktora sorun gebelikte zararı varmı diye

lilyumcum senin oglan ne tarfataydii kiz bebekler
solda erkek bebekler sagda olurmus
sanirim bu tez aralik annelerine uymadii ((
ama ilk baslarda hangi kasiginin agridigina gore diyolarrsırnaşık şey:CüvCüv:

kesinlikle öyle canım zaten amaçta bu galiba(

:uhm:canım sendemi avrasyaya gidiyorsun kime?:uhm:

zerencim ben dç dr ibrahim mehmet harma ya gidiyorum en başından beri. sen biliyomusun hiç bilgin varmı bu adamla ilgilii.. ben hala nasıl oldugunu anlayamadım emin olamıyorum hiç o yüzden değiştircem büyük ihtimal. sen tamer bey deyince aradım bi konuşiim die ama oda izindeymiş mi ne öle demişlerdi.

orkidem oğlum 8 yaşında yanlış hatırlamıyorsam sağ taraftaydı galiba çünkü büyüklerimiz sağ taraftaysa erkektir diyordu oradan hatırlıyorum.

goldgelb canım senin de karın ağrısı başlamış dimi.endişelnme canıbenimde kasıklarım ağrıyordu hatta ara ara geliyor.dr.sordum rahim büyüyor dedi,bende düşükten korkuyorum diyince dr.allah korusun dedi,kolaymı öyle dedi kanaman felan olur dedi.korkma dedi,bunlar normal diyince sevindim.karın ağrısıda bişi değil bence canım.

bu arada haberleri izleyemiyorum ben,içime sıkıntı geliyor böyle şeylerden,midem bulanıyor aniden,tansiyonum düşüyor.düngece uyuyamadım sinirden üzüntüden.rabbim korusun herkesi.

canım senin ki kız gibi geliyor nedense bana ama en önemlisi hayırlı ve sağlıklı evlat olması tabikii...

inşallah canım doktorumun sabahtan 3 tane ameliyatı varmış bakalım beni aramasını bekliyorum hem 3'lü test sonucu için.. Bu ara yine kafama herseyi takmaya basladım. Ayıptır soylemesi çiğ börek/tatar böregi yemiştim. Onunda kıyması böyle çiğden koyulup kızartılır ya sonra ona taktım ya kıymalar pişmediyse ya toxoplazma olursam diye gidip yine toxoplazma testi yaptıracagım, uykularım kaçıyor.
oyyy bu arada canım senin kızına çok çok sevidim yazmiştim ama gördün mü bilmiyorum. Eminim senin gibi şirin, sevimli çıtı pıtı bir kızın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…