E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.541
inşallah canım doktorumun sabahtan 3 tane ameliyatı varmış bakalım beni aramasını bekliyorum hem 3'lü test sonucu için.. Bu ara yine kafama herseyi takmaya basladım. Ayıptır soylemesi çiğ börek/tatar böregi yemiştim. Onunda kıyması böyle çiğden koyulup kızartılır ya sonra ona taktım ya kıymalar pişmediyse ya toxoplazma olursam diye gidip yine toxoplazma testi yaptıracagım, uykularım kaçıyor.
oyyy bu arada canım senin kızına çok çok sevidim yazmiştim ama gördün mü bilmiyorum. Eminim senin gibi şirin, sevimli çıtı pıtı bir kızın olur.
goldgelb resimdeki senmisin ?flu bir görüntü ama sanki başında gelinlik duvağı varmış gibi geldi bana:)
bilmiyorum daha evvel gördün mü düğün fotoğraflarımıs burda cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/2960-...9-9608-9608-9608-9658-2960-t194339/index.html
Kizlar çok kötüyüm bugün ya dün yaklaşik 8 saat temizlik yaptim elim kolum kalkmiyor geberiyorum resmen ve şimdi pişmanim çok
canım tatlı *ekşi konusu tamamen uydurma.ben hamileliğimin başından beri hep ekşi yedim deli gibi.tatlıdan iğrendim resmen ama oğlum olcakmış.sen nezman gitceksn dra?a.s.canim benimde kiz gibi doguyorduu enn baslardaa
ama su siralar hep erkek gibi geliyor
bilmem erken hareketlendi
guclu tekmeleri falann bide tatli yiyorum dedimmi herkes erkek diyorr
rabbim hayirlisindan sagliklisindan versin cumlemizee en sona kalmak ne kotu yaaa
bilmiyorum daha evvel gördün mü düğün fotoğraflarımıs burda cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/2960-...9-9608-9608-9608-9658-2960-t194339/index.html
hay 41bin kere Maşallah canım bende ilk defa gördüm bu resimleri.. Allah nazarlardan korusun. fotomodel kibinnnnnn çıkmışsın yerimseniben senin neyin oluyodu. kızın oluyosa oğluma alıyom hemen.. anasına bak kızına al misali :roflol:
bacım benim resmimide gördünmü?
nasılım?
Kizlar çok kötüyüm bugün ya dün yaklaşik 8 saat temizlik yaptim elim kolum kalkmiyor geberiyorum resmen ve şimdi pişmanim çok
slm aralik anneleri nasilsiniz,arkadaslar ben ocak annesiyim 16+1oldum kizlar bebegin hareketlerini nasi hissediyosunuz benim bazen karnimda aniden bi agri hissediyorum bi anlik bu oluyor kizlar.
ya bide cuma günü cam sildim ogünden beri belim ve kasiklarimda agrilar oluyor kizlar sizce bisey olmusmudur bebgime ya.cok korkuyorum sizler benden 1ay öndesiniz oyüzden daha iyi bilirsiniz yani su tekme olayini falan yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?