2008 Aralık Anneleri

canim benimde kiz gibi doguyorduu enn baslardaa
ama su siralar hep erkek gibi geliyor
bilmem erken hareketlendi
guclu tekmeleri falann bide tatli yiyorum dedimmi herkes erkek diyorr
rabbim hayirlisindan sagliklisindan versin cumlemizee en sona kalmak ne kotu yaaa

canım ya takmamak elde değilki herşeyi.elimizde değil ne yapalım.ay canım benim çok saol,abbim sanada senin gibi evlat versin.hepimize hepimize.

sırnaşık şeysırnaşık şeyben burdayım sizleri dinliyom valla canım caya gelmiş gibiyim bi cayım eksik onuda koydum simdi icicem

Kizlar çok kötüyüm bugün ya dün yaklaşik 8 saat temizlik yaptim elim kolum kalkmiyor geberiyorum resmen ve şimdi pişmanim çok

ay nasıl yaptın ya massallah valla ben elimi surmuyom benimkine yaptırıyorum hayatta yapamam helal olsun valla sana inan cok sasırdım evinde buyuk ozaman olemi:1shok::1shok::1shok:

canım tatlı *ekşi konusu tamamen uydurma.ben hamileliğimin başından beri hep ekşi yedim deli gibi.tatlıdan iğrendim resmen ama oğlum olcakmış.sen nezman gitceksn dra?a.s.

bacım benim resmimide gördünmü?
nasılım?

bacım benim resmimide gördünmü?
nasılım?

o 5i bi yerdeler görülmicek gibimi bacım gördüm Maşallah sırnaşık şey seninde oğlun oluoo benim gibi.. üstelik doğuştan fenerbahçeli olacağız dimi. bizimkilerde kanka olur maça giderler İnşallah o günleride görürüz :içelim:

Kizlar çok kötüyüm bugün ya dün yaklaşik 8 saat temizlik yaptim elim kolum kalkmiyor geberiyorum resmen ve şimdi pişmanim çok

son pişmalık fayda etmiyokii aşkolsun.. temizlik memizlik hepsi sonuncu şey valla bnm şuan düşündüğüm. kim yapıosa yapsın. bebeğimizden kıymetli değil hiç bişi. aman iyi dinlen kardeş gözünü sewiim. 1-2 saat hafif hafif yapalım temizlik o bu ama bu kadar uzun yormayalım bedenimizi klava:

slm aralik anneleri nasilsiniz,arkadaslar ben ocak annesiyim 16+1oldum kizlar bebegin hareketlerini nasi hissediyosunuz benim bazen karnimda aniden bi agri hissediyorum bi anlik bu oluyor kizlar.
ya bide cuma günü cam sildim ogünden beri belim ve kasiklarimda agrilar oluyor kizlar sizce bisey olmusmudur bebgime ya.cok korkuyorum sizler benden 1ay öndesiniz oyüzden daha iyi bilirsiniz yani su tekme olayini falan yardimci olursaniz sevinirim.

saol bacım çok teşk ederiz.oğlanlarda maça gider inş canım.
bende eşilme tanışmadan önce çok gittim maçlara ahh ahhh gençlik işte :)))))))

canım hoşgeldin topığimize.
canım kendini yormadan ve dinlenerek iş yapman daha sağlıklı olur.
ayrıca tekme konusundada her arkadaş farklı bir tanım kullanıyor.
ben içimde bir balığın olduğu ve kuyruğuyla bana vurduğunu benzetiyorum.bazen sert bazen yumuşak.:1hug:
rabbi meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…