2008 Aralık Anneleri

tesekkürler yorumlarin icin ya bi sorum daha var sizlere benim ayaklarim sismeye basladi cok fazla degil ama biraz sismis bide sabahlari yataktan kalkinca yada gün icinde yürürken ayak tabanlarim agriyor sizdede oluyormuya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bazı arkadaşların oluyo canım.normal tabi.
düz ve rahat ayakkabılar giymeni öneririm.
güzin abla gibi oldum haaaaa :))))))))))))

tesekkur ederim canım biraz mayaj hilesi ve fotojeniklik var tabiii tatlicadiarzu..Benim de oğlum oluyor... Gerci yüzümün biraz feri kaçtı benim hamilelikte, hiç yaramadı bu yuzden her gören kızın olacak senin kesin dedi ama olsun bebişler doğsun güzelleşiriz gene ...

bazı arkadaşların oluyo canım.normal tabi.
düz ve rahat ayakkabılar giymeni öneririm.
güzin abla gibi oldum haaaaa :))))))))))))

:roflol::roflol:taamam güzin ablacim zaten topuklu giymeyi unutalu cok oldutatlicadiarzutatlicadiarzuyardimlarin icin sagol arada bi gelirim sizlerin yanina böyle sizde bebislerinize kendinize iyi bakin :teselli::teselli:benim canim limonata istedi gidip yapim hadi by cok sagol canimyaaaaŞenizŞenizŞeniz

eşim sevmiyo canım onca adamın içinde diyo ne işin var faln diyo işte.
eşim kocaelisporlu canım.buralı ya ondan.istanbuldan gelin geldik buralara.
maça gitme vaktim geçti benim a.s.

ay emineciğim ya,öyle güldüm ki sana he.güzin ablam benim.

gülsü hoşgeldin aramıza.tuzu biriaz azalt canım,benimde önerim bu .

Belim çok ağrıyor bugün ya acaba yorgunluktanmı moralim berbat bozuk bişey olcak diye korkuyorum benneyaptımki

Belim çok ağrıyor bugün ya acaba yorgunluktanmı moralim berbat bozuk bişey olcak diye korkuyorum benneyaptımki

biraz ayaklarını uzatıp dinlen canım... Birkaç saat uyumayı dene.
Bir de çamasır suyu da kullandın mı temizlikte?
Aslında kızlar bu soru genel temizlik yaparken çamasır suyu soluyor musunuz?

klava:kızlar kızlar pozitif enerji,pozitif olun.bel ağrısı karın ağrısı kasık ağrısı rahmimiz kocaman olmaya başlıyo artık.ve ağırlık çöktükçe bel ağrısı yapıyor normal yani.pozitif olalım koca göbeklilerlaelaelaelaelaeşakkıdı

kızlar ben avrasya hospıtalde doğum yapacaktım ama yapanlardan son zamanlarda iyi şeyler duymadım bu çevrede olan arkadaşlar yardım (k.çekmece,z.burnu.civarı olur giderim )araştırmaya başladım ilk olarak nısa hastanesine medicale b.evlere gideyim diyorum üfffffffff ne zorya:CüvCüv:

çamaşır suyunun solunum yolu hastalıklarına sebep olduğunu duyduğumdan beridir çok nadir kullanıyorum canım ve kullanırkende solumamaya ve eldiven kullanmaya çalışıyorum.

morelini bozma korkmada içini ferah tut. bebeklerimiz doktorların dediğine göre Maşallah artık baya güçlü kuvvetliler sağlamca tutunuyolar bize öle bişi olması kolay değil yani. ben azcık temizlik yapsam bile yoruluyorum. seninkide beden yorgunlugudur. ama ağrın sızın yorgunlugun gecene kadar hafif şeyler dışında elini hiçbişiye sürme bol bol uzan ve dinlen bence canım. yorgunluktandır seninki merak etme bebiş iyiidir Allah'ın izniyle kendi güvenli dünyasında şutarafagitti

biraz ayaklarını uzatıp dinlen canım... Birkaç saat uyumayı dene.
Bir de çamasır suyu da kullandın mı temizlikte?
Aslında kızlar bu soru genel temizlik yaparken çamasır suyu soluyor musunuz?

ben cok kullanıyorum özellikle bulaşık yıkarken camları silerken ayda 2,5 kilo camaşır suyu tüketiyorum yoksa zararlımıymışfisfisfis

kızlar kızlar gelemmi
yanağınızdan öpemmia.s.
siz orada muhabbet ederken
ben burada çalışammıklava:

ya kızlar ben dogum yapacaım sehre bile karar veremedim daha istanbulmu adanamı bilmiyorum bide tabi bide doktor sorunu var doktorumu burdan istanbula goturemem sezaryan yaptırmayı dusunmediim için benim gibi farklı sehirde olup istanbulda dogum yapmayı dusunen varmı

Kizlar çok kötüyüm bugün ya dün yaklaşik 8 saat temizlik yaptim elim kolum kalkmiyor geberiyorum resmen ve şimdi pişmanim çok

canım geçmiş olsun üzülme kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama dikkat et biraz 8 saat temizlikmi yapılırmış olduğu kadar yaniii yasakkelime ayrıca umarım bundan sonra kendini yorma konusunda daha bilinçli davranırsın canım..unutma şuan bebişlerimizin sağlığı ve sıhhatimiz temizlikten çok daha önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…