2008 Aralık Anneleri

ay nasıl yaptın ya massallah valla ben elimi surmuyom benimkine yaptırıyorum hayatta yapamam helal olsun valla sana inan cok sasırdım evinde buyuk ozaman olemi:1shok::1shok::1shok:

evet evim çok büyük halılarımı yıkatmıştım kendi gözüm tutmuyodu temizliği ama hafta sonu battı bana çıplak ev camları sildim derken bir baktım yerleride siliyorum şu bu derken öldüm resmen belim kırılıo şu an

eşim sevmiyo canım onca adamın içinde diyo ne işin var faln diyo işte.
eşim kocaelisporlu canım.buralı ya ondan.istanbuldan gelin geldik buralara.
maça gitme vaktim geçti benim a.s.

bizim geçen senede kombinemiz vardı canım biz eşimle her maça gittik biz feci fanatikleriz :)) zaten hamilelik girince dewreye bu sene almadık kombine ama sonra 3 kişi olarak İnşallah maçlara gitmeye devam edeceğiz :lepi:

işte buyuk ev olunca basetmesi de zor oluyo bide anlasılan senin temizlik krizin tutmus banada cok nadirde olsa tutar bazen sırnaşık şey

saol canım ya inşallah bişey olmaz yorgunluk olsun yorgunluklar gelir geçer tabiisenağlama

zerencim ben bide ethica incirli hastanesinde ugur beyin çok methedildiğini duydum şimdilik 3. doktor olarak oraya gidemeyeceğim nasıl bir yer diye çünkü bnm eşim çok doktor gezmekten yana değil. çarş yada perş. medicalpark bahçelievler tülin kocatepe ye gideceğim bide yine medikalparktan suat süphan erşahin onu övüyolar. seçil hnıda övüyolar ama bi okadarda şikayet var. medikal park ssk muayene ücreti 12 ytl. şaşırtıcı şekilde. ben didikliyorum bilgi edindikçe yazmaya dwm edicem

zeynepcim hosgeldin yoktun sabahtan beri bebişin nasıl sen nasılsın

burdayım arada bir giriyorum ama seninle karşılaşmadık canım bebiş iyi ama benim morelim bozuk canım senağlamadünkü olaylardan dolayı az önce haberde okudum 7,5 aylık hamile bir bayan ölmüş eşi ile bebeği için alışveriş yaparkensenağlama patlama olmuş yaralılara yardım ederken tekrar patlama olmuş ve kadın ölmüş senağlamaokudugumdan beri kötüyüm kendimi onun yerine koymaya çalışıyom delircek gibi oluyorumsenağlama allahım bebeklerimize bize bağışlasenağlama

canım bende c.tesi nisa hastanesine gitmeyi düşünüyorum benim eşimde ne oldu memnundun bişeymi oldu demeye başladı his deyincede sen bunaldın tatlım iyi düşün iyi olur diyor anlamıyor beni üfff ne yapacağım içime şüphe girdi bir kere canım olmazsa incirliye ben giderim zaten gidince anlatacam bakalım tavır ne avrasyaya gidincede halkla ilikilerle görüşüp anlatacam tavırlarına göre artık bişeyler yaparım canım

korkunc bi olay gercekten canımız canlarımız allaha emanet bukadar acımasız (insan diyemeyeceim) canavarların oldugu dunyaya cocuk getiriyoruz nasıl koruyup kolluyacaız bu herkesi cok korkutuyodur eminim

bende müsaitse bu gidişimde yada değilse 20 gün sonraki kontrolümde yenidoğan bölümünü odalarını gezeceğim. ona göre karar vereceğim artık. bnm sorunum hastaneden çok doktorumla. bu sefer biraz çok soru sorup didiklicem bebeğimi görünce heyecandan unutmazsam bakalım ne dicek.

sorma bacım, yağmurda çamurda şantiyelerde geziyordum klava: yoruldum bugün bayaaklava:

sizler nasılsınız? bir sorun yoktur umarım. geriye dönük okuyamadım sayfaları daha!

kız söyle patronuna beni bu kadar yorma de bak ben 3 canlıyım de sen diyemezsen biz aralık anneleri olarak bizzatklava::mymeka:söyleriz canım:lepi:

canım tatlı *ekşi konusu tamamen uydurma.ben hamileliğimin başından beri hep ekşi yedim deli gibi.tatlıdan iğrendim resmen ama oğlum olcakmış.sen nezman gitceksn dra?a.s.

canim benim aslinda haklisinn
bende daha bu hafta sonu canimm acayiip eksili tavuk corba istedii yaptim dort tabakk guuup gitti mideyee ama acili limonlu bol tuzluu
sanirim benimkisi karisik gibi biseyyykafamçokkarıştı
ruyalar nasildi diycem ama bendee kafayi yemek uzereyimm
kiz oglan ne gordunuzz yaa:çok üzgünüm:

canım senin patronun doğum yaptı mı?

ah canım onu hiç sorma aslında bu ayın 20'sinde yapması gerekiyordu canım ama dogum tarihi 08.08.08 olsun diye bekletiyorlar canım bende dua ediyorum inşallah bişey olmaz sezeryanla olucak ama bu gidişle dogum sancısı ceke ceke dogurcak

kizlar ben geldim yine ya napim ocak annelerinden cok aralik annle<rine takiliyorum.kizlar benim gögüslerimi sikinca bi sivi geliyor sari renkte anneme sormustum süt olusuyor o gelmistir dedi sizede oldumu hiccccccccc kizlar

dokuz ay on gunu geçti yani öyle mi? Ne enteresan insanlar var ya... Ben olsam çok korkardım doğrusu... Kızı mı oluyordu onun?

canım sen neden dr gitmiyorsun nerdeyse 2,5 ay olmuş oradaki düzen mi öyle yoksa senmi fırsatını bulamadın yada bebeişmi kendini göstermedin ben hamile kaldığımdan beri 6 kez gittim bu hafta sonu birdaha gitcem ayda bir gidiyordum bebiş büyüyünce 3 haftaya düşürdü dr.

kizlar ben geldim yine ya napim ocak annelerinden cok aralik annle<rine takiliyorum.kizlar benim gögüslerimi sikinca bi sivi geliyor sari renkte anneme sormustum süt olusuyor o gelmistir dedi sizede oldumu hiccccccccc kizlar

canım bendede olmuştu ama sıkma doktorum yapma demişti iyi değilmiş ama normal gelmesi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…