- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.601
dokuz ay on gunu geçti yani öyle mi? Ne enteresan insanlar var ya... Ben olsam çok korkardım doğrusu... Kızı mı oluyordu onun?
kizlar ben geldim yine ya napim ocak annelerinden cok aralik annle<rine takiliyorum.kizlar benim gögüslerimi sikinca bi sivi geliyor sari renkte anneme sormustum süt olusuyor o gelmistir dedi sizede oldumu hiccccccccc kizlar
kizlar ben geldim yine ya napim ocak annelerinden cok aralik annle<rine takiliyorum.kizlar benim gögüslerimi sikinca bi sivi geliyor sari renkte anneme sormustum süt olusuyor o gelmistir dedi sizede oldumu hiccccccccc kizlar
hayır erkek olucak canım millet gün sayıyo gelse kucagıma alsam kokusunu duysam diye bizimki ne yapmaya çalışıyo anlam veremiyoz biz
kızlar kızlar gelemmi
yanağınızdan öpemmia.s.
siz orada muhabbet ederken
ben burada çalışammıklava:
zeynebim ne ilginç patronun varmış senin :mymeka: pataklarım ben o kadını yaw. yazık değilmi çocuğu hapsetmiş oraya :mymeka:
canim benim aslinda haklisinn
bende daha bu hafta sonu canimm acayiip eksili tavuk corba istedii yaptim dort tabakk guuup gitti mideyee ama acili limonlu bol tuzluu
sanirim benimkisi karisik gibi biseyyykafamçokkarıştı
ruyalar nasildi diycem ama bendee kafayi yemek uzereyimm
kiz oglan ne gordunuzz yaa:çok üzgünüm:
sorma canım 18 gün daha bekleticekmiş dr imza almış bişey olursa biz kabullenmiyoruz diye :sm_confused:birde kendisi 19almış kilo bebek 2800 gr mış
kadın bencil belli :mymeka:
canım sen neden dr gitmiyorsun nerdeyse 2,5 ay olmuş oradaki düzen mi öyle yoksa senmi fırsatını bulamadın yada bebeişmi kendini göstermedin ben hamile kaldığımdan beri 6 kez gittim bu hafta sonu birdaha gitcem ayda bir gidiyordum bebiş büyüyünce 3 haftaya düşürdü dr.
canim burada ev ebesine gonderiyorlar yani ondada eko yok palpayon ve nts ye bagliyor okadar ne yazikki bana dediler ucretli ogrenmek istersen diye
esimde izin vermedi saglikli olsunda onemli olan o diyee
istee taa 20 haftada ayrintili ekoya verdilerr ozman gosterirse bakalim ogrenicezz
en son bebisimi gordugumde 11+3 gunluktuu
yanii gittimde gostermemzlik yapmadii benim bebisssırnaşık şey
canım benim çok sağol,
ara ara girdim siteye size baktım ama yazamadım yoğunuz bugün, yağmur yağdı böyle oldu!
canımcım 3lü testin hayırlı olsun çok sevindim. idrar tahlilinden sonra belli olur durumun rahat edersin İnşallah içini ferah tut sen panik olma ciddi bişi çıkmaz İnşallah. toxoplazma ne yaw onu hiç bilmiom. iyi bişiyse onuda yaptır hatta ne oldunu sölersen bende öğreniim yaw :bbo: şutarafagittikızlar doktorumla konuştum neyse 3 lu test sonucu iyi çıktı ama benden tahmin ettiğiniz gibi tam idrar tahlili istedi şimdi gidip onu yaptirmam lazım ona göre görüşecegiz doktorumla umarım ciddi bişi çıkmaz bari gitmişken toxoplazmayı da tekrar yaptırayım.
canim benim aslinda haklisinn
bende daha bu hafta sonu canimm acayiip eksili tavuk corba istedii yaptim dort tabakk guuup gitti mideyee ama acili limonlu bol tuzluu
sanirim benimkisi karisik gibi biseyyykafamçokkarıştı
ruyalar nasildi diycem ama bendee kafayi yemek uzereyimm
kiz oglan ne gordunuzz yaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?