2008 Aralık Anneleri

kizlar ben geldim yine ya napim ocak annelerinden cok aralik annle<rine takiliyorum.kizlar benim gögüslerimi sikinca bi sivi geliyor sari renkte anneme sormustum süt olusuyor o gelmistir dedi sizede oldumu hiccccccccc kizlar

sıkmaman gerekirmiş ama okumustum bi yerde oynama arkadasım memişlerle :):CüvCüv:

kizlar ben geldim yine ya napim ocak annelerinden cok aralik annle<rine takiliyorum.kizlar benim gögüslerimi sikinca bi sivi geliyor sari renkte anneme sormustum süt olusuyor o gelmistir dedi sizede oldumu hiccccccccc kizlar

gülsücüüüm öncelikle hoşgeldin,
benden gelmedi ama burda tecrübeli annelerimiz var. onlar kesinlikle sıkmayın diyor. o akan ilk oluşan sütmüş ve sıktıkça akmaya devam edermiş. o yüzden sıkma canım memişlerini. bebişinin sütleri boşa akıp gitmesin!

hayır erkek olucak canım millet gün sayıyo gelse kucagıma alsam kokusunu duysam diye bizimki ne yapmaya çalışıyo anlam veremiyoz biz

zeynebim ne ilginç patronun varmış senin :mymeka: pataklarım ben o kadını yaw. yazık değilmi çocuğu hapsetmiş oraya :mymeka:

zeynebim ne ilginç patronun varmış senin :mymeka: pataklarım ben o kadını yaw. yazık değilmi çocuğu hapsetmiş oraya :mymeka:

sorma canım 18 gün daha bekleticekmiş dr imza almış bişey olursa biz kabullenmiyoruz diye :sm_confused:birde kendisi 19almış kilo bebek 2800 gr mış

tatlı ekşi bencede hiç tutmuyo canım yaa.. benim doktor büyük ihtimal erkek dedi 2 seferdir ben hep ekşi çekti canım limon falan yaladım yani :)) tatlı çukulata hastasıyımdır günde 1 kavanoz çuku yerdim şimdi tatlı yemez oldum . son 1 kaçgundur çukulata yiyorum bu ara. yani tatlı ekşi tutmadı bende. rüyaya gelince ben bebek görmedim ama erkek bebek oda takımı gördüm daha 2 aylıkk falandım okadar bidada bişi göremedim daha . gördüğüm bebek odası takımıda böle bişiydi. o yüsden böle bişi alıcam. nasıl kızlar sizceeeeee . bu odalar kullanışlı oluyomu? http://www.babyaddress.com/e_urun_resim_goster_ana.asp?image_id=5347

kızlar doktorumla konuştum neyse 3 lu test sonucu iyi çıktı ama benden tahmin ettiğiniz gibi tam idrar tahlili istedi şimdi gidip onu yaptirmam lazım ona göre görüşecegiz doktorumla umarım ciddi bişi çıkmaz bari gitmişken toxoplazmayı da tekrar yaptırayım.

canim burada ev ebesine gonderiyorlar yani ondada eko yok palpayon ve nts ye bagliyor okadar ne yazikki bana dediler ucretli ogrenmek istersen diye
esimde izin vermedi saglikli olsunda onemli olan o diyee
istee taa 20 haftada ayrintili ekoya verdilerr ozman gosterirse bakalim ogrenicezz
en son bebisimi gordugumde 11+3 gunluktuu
yanii gittimde gostermemzlik yapmadii benim bebisssırnaşık şey

ah canım ya nasıl dayanıyorsun ben dr gitceğimiz günü iple cekiyorım valla önemli olan sağlık tabi ama cinsiyetini ögrensen fena mı olcak bebeişte babası yüzünden meraklı olcak:roflolsürekli merak ediyorsun ya) benim içime kız dogdu canım sadece fikrim di ama allah gönlünden ne geciyorsa onu versin canım :1hug:

canım benim çok sağol,
ara ara girdim siteye size baktım ama yazamadım yoğunuz bugün, yağmur yağdı böyle oldu!

canım yaaaaaa seninde işin zor.a.s
allah yardımcınolsun.yağmur burayada gelir ozamn inşŞeniz
kızlar nasıl bakalım?öpüyoruz onları oğlumla
birini bize versene benim gelinim olsun:içelim::1hug:

canımcım 3lü testin hayırlı olsun çok sevindim. idrar tahlilinden sonra belli olur durumun rahat edersin İnşallah içini ferah tut sen panik olma ciddi bişi çıkmaz İnşallah. toxoplazma ne yaw onu hiç bilmiom. iyi bişiyse onuda yaptır hatta ne oldunu sölersen bende öğreniim yaw :bbo: şutarafagitti

kızlar uykum var akşam olduda daha çıkmama yarım saat var sıkıldımmmmmmmmmm
evime gitmek istiyorumsenağlama

canım ben evlendiğimden beri hep oğlum olmuş emziriyordum hep o rüyayı gördüm.
oğlumda bembeyaz renkli gözlü cokkudu cokkudu emiyo beni çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…