2008 Aralık Anneleri

nasılsınız fıstıklar.bebişimle biraz yürüdük geldik.hava da kötü içim sıkıldı.kimse yok mu

iyiyz canım sen nasılsın?
buraya daha yağmur gelmedi ama hava serinledi heran bastırabilr.
bizde kayınvalidem ve kayınpederimle yürüyüşe çıkcaz birazdan:CüvCüv:
sen neler yaptın bakalım dışarda?:1hug:

ilkim düşünüyoruz canım.gerçek adım bircan hayatım.ben kkya üye olurken sanki içime doğmuş ilkim yazmıştım nickimi.bebişimizn adı ilkim olcak nasipse canım.eşim ilkim istiyordu tanıltığımız günden beri.bende hira istiyorum.2isim düşündük artık.ilkim hira.

sen ne düşünüyosun bebişimize

merhaba kizlar
fenerlimm yaa ben tek bi sey gormuyorum kii
bi gun kizz bigun erkekk
ruyarlada bile isin icinden cikamaz oldummm
hayirlisi olsunn

bugün doktora gittim, doktor bebeğin herşeyinin yolunda olduğunu ancak doğumun sezeryanla olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi, bu durumda benim ufaklıkın aralıktan önce geleceği kesinleşti, hatta doktor şekerimi düşük tutamazsam insilüne başlayacağını ve 28 haftadan itibaren riskli bir durum olduğu anda bebeği alacağını söyledi yani ben o yüzden eylül den itibaren her an doğum yapabilirim sanırım, bu arada bebeğim 359 gr mış, artık boyuna bakmadıklarını sadece kiloyu takip ettiklerini de söyledi, tabi ben kendimi aralık annesi olarak görmeye devam edeceğim yoksa eylül anneleri, ekim anneleri, kasım anneleri hepsini takip etmem gerekecek, bu da beni strese sokar herhalde

iyi düşün iyi olsun sezeryana hangi sebepten dolayı karar verdi biraz aydınlatırmısın.geçmiş olsun güzel olucak herşey umarızz:CüvCüv:

kız seninki ikiz olmasın
biri kız biri erkeka.s
hadi hayırlısı bacım.
nezman dr gidiyosun?:1hug:

bak eminecim
hamis oldugumdan berii ruyamdaa sepetler dolusu yumurta gorduummm
bi kac defa yorumu ise ne biliyomusun
coook yumurta erkek evlada isarettir diyorr
buda aklimi karistiriyorr dr a ayin 13 unde gidicem nasipse canimmŞeniz

kandilinizi kutlarım kızlar hayırlara vesile olmasını dilerim
ALLAH gönlümüzdekinin hayrını versin dilerima.s.

Gunaydın Doru aen iyi ol bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucagına al da gerisi mühim degil kuşum... Az daha sıkacaksınız dişinizi...

kızlar gunaydın..
Dun tam idrar tahlili yaptırdım bayagı bir iltihaplanma olmuş bende oysa o kadar da çok su içiyordum. Doktorum 5 gün süreyle kullanmam üzere Purinol verdi. Suya karıştırılıp içilen bir efervesan solusyon.
Bu gun hastanede olmadığı için yarın sabaha randevu verdi. Karın ağrım yogun olduğu için her ihtimale karşın görecek beni ve gerekirse istirat yazacakmış. Umarım bebiş iyidir.
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun.

geçmiş olsun canım umarım hiç birşey çıkmaz ikinizde çok sağlıklısınızdır:CüvCüv:

cok gecmiş olsun merak etme yoktur bebişinin bişeysi ne iltihaplanması olduki sende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…