2008 Aralık Anneleri

teşekkür ederim idrar yolları iltahaplanması, dun bahsetmiştim biraz karnım çok ağrıyor ve tuvalete cıkarken (idrar) yanma oluyordu:çok üzgünüm:

cok gecmiş olsun canım cabucak iyilesirsin umarım cok hassas bir donemde oldugumuz için boyle seyler olması normal bence iki kişi oldugumuz iice hissediliyor vucutta artık endişelenme bence bebişin senden ii durumda rahat karnında yerimseniben

en güzel anne adayları günaydınnnnnn hepinize. kandiliniz mübarek olsun bütün dualar kabul olsun mübarek gün hep hayırlara vesile olsun İnşallah.

goldgelbcim geçmiş olsun canım tekrar merak etme bebiş iyidir, ilaçlar biran önce fayda eder İnşallahta sende rahat edersin. hamilelikte sık rastlanan bi durummuş. hepimizin dikkat etmesi lazım. bol su ve pamuklu don :))

kızlar sizdede baş ağrısı oluyormu bende 2-3 gündür başım ağrıyor birden geçiyor
birde hangi ilaçları doktorunuz aldırıyor
ben vitamine devam başından beri son gittiğimde magnezyum tozu ve balık yağı kapsülü verdi
siz kızlar?:CüvCüv:

doru cum sanada geçmiş olsun canım, strese sokma kendini tabi.. burda önemli olan bebişin sağlığı oldugu için sezeryansa sezeryan. yeterki sağlıkla kucağına al bebişini. mübarek kandil hepimiz bol bol dua edelim ailemize yavrularımıza. Allah kabul etsin İnşallah.

bende sut icemediim için vitamin kullanıyorum demir folikasit ve b12 birlesimi bi hap verdi canım bana baska bişi yok

günaydın kızlar.
hepinizin mübarek miraç kandilini kutluyorum.
goldgelb canıam çok geçmiş olsun.
inş enkısa sürede eski sağlığına kavuşursun.

gunaydin kizlar goldgelbcigim gecmis olsun cnm ins en yakin zamanda sagligina kavusursun bende simdi doktordan geldim oglusumu gordum kurban olsun annesi ona cok sukur allahima hersey yolunda.simdiye kadar toplam 4 kilo almis bulunuyorum kizlar iki hafta once gittigimde 56.5ti yani iki haftada 1.5 kilo almisim boyle giderse toplam kac kilo alirim bilmem saglikli olsunda bebislerimiz kiloyu sonrada veririz bu arada herkese ii kandillerrrra.s.

off off sorma benimde her 2 günde bir basımın bi tarafı ağrıdan resmen sallanıyo sonra geçiyo ama duruma göre dğişiyo resmen zonkluyo..bana doktorumuz minoset verdi çok zorda kalırsam içiyorum ayrıca balık yiyemediğim için marincap isimli balık yağı tableti verdi onu kullanıyorum:CüvCüv:

günaydın kızlar,
hepinize hayırlı kandiller.

bu sabah hayatımın hatasını yaptım. kahvaltı yapacağım diye evden biraz geç çıktım (ilk defa) servise binmedim. otobüslerde mahfoldum. çok şiddetli yağmur yağdı trafik kilitti. 45 dak.lık yolu tam 2 saatte geldik. birde inince okula girene kadar yağmur üzerimden geçti. rüzgarda vardı üşüdüm bayaa inşallah hasta olmam bugün. Elektrikli soba yaktım kurumaya çalışıyorum şimdi

benimkide aynı balık yağ kapsülü ayrıca bebeğin zeka gelişimi için faydalı dedi doktor
hayırlısı canım ALLAH sağlık versin hepimize bebeklerimize:CüvCüv:

goldcuuum geçmiş olsun canım. hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok yaygın olurmuş. ben ilk hamile kaldığımda enfeksiyon başladı. hala her ay tahlil yaptırıyorum ilerleme varmı diye. şükür geriledi. ara ara yok oluyor sonra tekrar başladığını hissediyorum (kokudan). ilaç kullanmadım ben. boool bol su içiyorum. ve iç çamaşırlarını ütüleyerek giyiyorum.

dikkat et kendine a.s.

:uhm:CADIARZUkandiliniz mübarek olsun allah dertlilere deva hastara şifa versin bizleride günümüz geldiğinde kurtrsın kimsenın kucağını boş bırakmasın,bebek hasretiyle yanıp tutusan anneleride evlat sahibi yapsın.(amin)...buarad kızlar tetanoz asılarınızı oldunuzmu ve kaçıncı haftalarda olucaksınız ben perşembe 1,sini olmaya gidicem ama erken olmasın bide

canım dikkatet sorma yağmur yağınca şehrin durumu vahim oluyor umarım rahatsızlanmazsın tatlım:CüvCüv:

günaydın canım,

ben multivitamin, demir hapı ve kalsiyum hapı içiyorum!

şu balık yağını doktora bir hatırlatayım bakayım. uygun görürse banada versin. çok yararlı olduğunu duymuştum :CüvCüv:

evet hatırlat bencede zaten bebeklerede veriyor kimi doktor omega sonuçta
banada doktorum aşıdan bahsetmedi kaçıncı hafta başlıyor vurunulmaya kızlar:CüvCüv:

evet hatırlat bencede zaten bebeklerede veriyor kimi doktor omega sonuçta
banada doktorum aşıdan bahsetmedi kaçıncı hafta başlıyor vurunulmaya kızlar:CüvCüv:

aşıyı benim doktorda söylememişti ama ben sordum 5. ayda dedi. bu gidişimde 20. haftam bitiyor olacak. tekrar hatırlatacağım. herhalde yaparlar aşıyı. sanırım tam bu haftalarda yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…