- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.641
teşekkür ederim idrar yolları iltahaplanması, dun bahsetmiştim biraz karnım çok ağrıyor ve tuvalete cıkarken (idrar) yanma oluyordu:çok üzgünüm:
bugün doktora gittim, doktor bebeğin herşeyinin yolunda olduğunu ancak doğumun sezeryanla olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi, bu durumda benim ufaklıkın aralıktan önce geleceği kesinleşti, hatta doktor şekerimi düşük tutamazsam insilüne başlayacağını ve 28 haftadan itibaren riskli bir durum olduğu anda bebeği alacağını söyledi yani ben o yüzden eylül den itibaren her an doğum yapabilirim sanırım, bu arada bebeğim 359 gr mış, artık boyuna bakmadıklarını sadece kiloyu takip ettiklerini de söyledi, tabi ben kendimi aralık annesi olarak görmeye devam edeceğim yoksa eylül anneleri, ekim anneleri, kasım anneleri hepsini takip etmem gerekecek, bu da beni strese sokar herhalde
kızlar sizdede baş ağrısı oluyormu bende 2-3 gündür başım ağrıyor birden geçiyor
birde hangi ilaçları doktorunuz aldırıyor
ben vitamine devam başından beri son gittiğimde magnezyum tozu ve balık yağı kapsülü verdi
siz kızlar?:CüvCüv:
kızlar sizdede baş ağrısı oluyormu bende 2-3 gündür başım ağrıyor birden geçiyor
ben vitamine devam başından beri son gittiğimde magnezyum tozu ve balık yağı kapsülü verdi
off off sorma benimde her 2 günde bir basımın bi tarafı ağrıdan resmen sallanıyo sonra geçiyo ama duruma göre dğişiyo resmen zonkluyo..bana doktorumuz minoset verdi çok zorda kalırsam içiyorum ayrıca balık yiyemediğim için marincap isimli balık yağı tableti verdi onu kullanıyorum:CüvCüv:
günaydın kızlar,
hepinize hayırlı kandiller.
bu sabah hayatımın hatasını yaptım. kahvaltı yapacağım diye evden biraz geç çıktım (ilk defa) servise binmedim. otobüslerde mahfoldum. çok şiddetli yağmur yağdı trafik kilitti. 45 dak.lık yolu tam 2 saatte geldik. birde inince okula girene kadar yağmur üzerimden geçti. rüzgarda vardı üşüdüm bayaainşallah hasta olmam bugün. Elektrikli soba yaktım kurumaya çalışıyorum şimdi
evet hatırlat bencede zaten bebeklerede veriyor kimi doktor omega sonuçtagünaydın canım,
ben multivitamin, demir hapı ve kalsiyum hapı içiyorum!
şu balık yağını doktora bir hatırlatayım bakayım. uygun görürse banada versin. çok yararlı olduğunu duymuştum :CüvCüv:
evet hatırlat bencede zaten bebeklerede veriyor kimi doktor omega sonuçta
banada doktorum aşıdan bahsetmedi kaçıncı hafta başlıyor vurunulmaya kızlar:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?