2008 Aralık Anneleri

bnm doktor bana vitamin mitamin hiç bişi vermedi kızlar. üstüne ben sordum balık yağı dedim zeka gelişimi için çok faydalıymış ondan bişi tavsiye etsenizde alsam demiştim 1-2 ay önce. oda bana bana göre çok faydası yok dedi istiyosanız siz alın kullanın dedi marka falanda vermedi. ben işte bnm doktora bu yüzdende ayrı gıcık olmuştum. balık yagının faydası ispatlanmış bişii doktorun dediiği bana göre pek faydası yookkkk.. neyse ben havyar yemeye başlıyorum yarın itibariyle yani balık yumurtasımı yağımı neyse işte ondan. bi yiğenim var annesi hamileyken hep ondan yemişti şimdi çocuk görseniz Maşallah zehir gibi :)) Allah sağlık sıhat versin hepimizinkilere İnşallah

aşıya gelince aşıda ol yada olma sen bilirsin bence gerek yok dedi tetanoz için telefonda sordumda. neymiş sonuçta yabancı madde veriliyomuş kana, sanki kötü bişi içinmi veriliyo sağlık için ama anlamıyorum ben bu doktoru aşıyada gerek yok dedi. neyse bu sefer yarın 2 doktora birden gideceğim için diğer doktorada sorup öğrenme şansım olacak.

Son düzenleme:
Yağmurlu bir istanbul sabahı,günaydın kızlar Yağmur yağdıktan sonraki etrafa yayılan o toprak kokusunu (toprak bulabilirsem tabi( solumak için biraz yürümek istiyorum..ayrıca yağmur yağınca yaz yağmuru tabiki kendimi müthiş enerjik hissediyorum bugünde böylesi günlerden biri benim için sabah 7'den beridir pencereden yağmuru izliyorum ,dedimya müthiş keyif veriyo yağmur bana...hatta bu yüzden kızımın adını "Yağmur" koymayı bile düşündüm :)
Ayrıca mübarek Miraç Kandili bugün... hepinizin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerken pazar akşamı hain saldırıda hayatını yok yere kaybedenlere ve tüm ölmüşlerimize Allah 'tan rahmet diliyorum.

20. gebelik haftasından sonra, mutlaka yaptır zamanın gelmiş...

sağol canım sorma tüm kızlar aşı olmuş yada olacak benim doktor konusunu bile etmiyor 21 haftaya giriyorum artık üffff bu doktorlar gerçi bakalım 5 inde görüşeceğiz belki der demezse sorarım artık :CüvCüv:

kızlar benim sabahtan beri başım dönüyo gözüm kararıyo biran bayılcakmışım gibi hissediyorum acaba normalmi ki ayakta duramıyorum ayaktayken sanki bastığım yer kayıyormuş gibi oluıyokafamçokkarıştı

canımcım benzer şikayetler bende de ara ara oluyor ama ben hamileliğimi bir hastalık süreci gibi görmek yada hatırlamak istemediğim için fazla üzerime almıyorum olası şeyler bunlar diye düşünüyorum...İlaç kullanma konusunda geçen hafta yaptırdığım test sonucunda uzun zamandan beridir ilk kez kan sayımım normal sayıya ulaştı...Ben fero sanol ve elevit kullanıyorum canım.

günaydın goldgelb,geçmiş olsun canım..

tatlım tansiyonunu ölçtürsene bence ondan olabilir dikkatet kendine canım:CüvCüv:

evet hatırlat bencede zaten bebeklerede veriyor kimi doktor omega sonuçta
banada doktorum aşıdan bahsetmedi kaçıncı hafta başlıyor vurunulmaya kızlar:CüvCüv:

benim bildiğim kadarı ile 5.ay içersinde yani 19 yada 20 hafta da ilk doz,ilk dozdan 1 ay sonra 2.doz ve doğumdaydı galiba ama sen en yakın sağlık ocağına gidersen zaten hemen yardımcı oluyorlar ve bir aşı kartı veriyorlar böylece takip etmen daha kolay oluyor canım..

bulunduğum ilçede yeni bir uygulama var yada ben yeni duydum gebelikte 2 tane tetanoz oluyosun ama çok önemliymiş doğum sırasındaki enfeksiyonlar nedeniyle doğumdan sonrada belirli aralıklarla 3 kez olup yani toplamda 5 doz yaptırıp nerdeyse ömürlük koruma sağlanıyomus hemşire arkadasım anlattı dün akşam bana aşı kartı falan çıkardık doktorada sorduk uygundur dedi ondan içim rahatladı..duydumki bebeklerde özlellikle allah korusun göbek kordonu kesimi esnasında olabilecek enfeksiyonlar çok ciddi sorunlar çıkarıyomus bunları önlemek amacıyla bebeğe ve anneye yapılması uygunmus arkadaslar:CüvCüv:

zeynepciim tansiyonun düşmüştür, bu haftalarda tansiyon düşermiş zaten. İmkanın varsa ölçtür tansiyonunu canım. yada olduğun yerde ayaklarını yüksek bir yere daya otur öyle. faydası oluyor a.s.

peki benim doktor neden istemedi ben 21 yaklaştım kızlar neyse sorarım artık sağolun cevaplar için :CüvCüv:

son günlerde çoğu kimsede bir panik havası var gibi geliyor bana..
ilk aylardaki gibi ağrılarımızın vs gibi şikayetlerimizin üzerine cok düşer olduk sanki..
çok ciddi şeyler olmadıkça bence kafaya takmamak lazım..
bu ayşlar en rahat aylarımız,keyfini çıkarmalı..

tansiyonum düştü galiba zaten yüksek tansiyıon hastası olarak normali 14-10 geliyodu hamileyken 11-6 falandı galiba iyice düştü :1shok:

kızlar bebişler hareketlendimi en çok ne vakitlerde benimki maaşallah sabahları ve akşam yatınca ne yapsın kuzum çalıştım için annesini yormuyor
kurban olurum ben tatlı bebeğime
ALLAH hepimize onlara sağsalim kavuşmak nasip etsin dilerim

kardeş bi bizim avrasyada mı oluo bunlar.. sanırım bizim doktor değiştirme vakti geldi ciddi ciddi. ben yarın doktora gidince hbr vercem sana medicalparktan dönüşte. bakalım o doktor ne dicek ona göre bi kıyas yapabiliriz. çok heycanlıyım bebişimi çok özledim 1 aydır görmüyodum :))

ooyyyy teyzesi sorma bende dün akşam ilk defa elimle hissettim yavrularımı :) kurban olurum onlara.

dün patik başladım meleklerime. birini ördüm :))) örgü yaparken meleklerimde kıpır kıpırdı. daha bir iştahla ördüm bende :)))))))))

ya bişey soracağım. patiğin birini ördüm. şimdi akşam olsada eve gitsem diğerini örsem diye sabırsızlanıyorum. ama bugün kandil. Annem mübarek günlerde örgü yapılmaz derdi. aklıma geldi şimdi. yapılmazmı gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…