- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.661
evet hatırlat bencede zaten bebeklerede veriyor kimi doktor omega sonuçta
banada doktorum aşıdan bahsetmedi kaçıncı hafta başlıyor vurunulmaya kızlar:CüvCüv:
20. gebelik haftasından sonra, mutlaka yaptır zamanın gelmiş...
kızlar sizdede baş ağrısı oluyormu bende 2-3 gündür başım ağrıyor birden geçiyor
birde hangi ilaçları doktorunuz aldırıyor
ben vitamine devam başından beri son gittiğimde magnezyum tozu ve balık yağı kapsülü verdi
siz kızlar?:CüvCüv:
kızlar gunaydın..
Dun tam idrar tahlili yaptırdım bayagı bir iltihaplanma olmuş bende oysa o kadar da çok su içiyordum. Doktorum 5 gün süreyle kullanmam üzere Purinol verdi. Suya karıştırılıp içilen bir efervesan solusyon.
Bu gun hastanede olmadığı için yarın sabaha randevu verdi. Karın ağrım yogun olduğu için her ihtimale karşın görecek beni ve gerekirse istirat yazacakmış. Umarım bebiş iyidir.
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun.
kızlar benim sabahtan beri başım dönüyo gözüm kararıyo biran bayılcakmışım gibi hissediyorum acaba normalmi ki ayakta duramıyorum ayaktayken sanki bastığım yer kayıyormuş gibi oluıyokafamçokkarıştı
evet hatırlat bencede zaten bebeklerede veriyor kimi doktor omega sonuçta
banada doktorum aşıdan bahsetmedi kaçıncı hafta başlıyor vurunulmaya kızlar:CüvCüv:
sağol canım sorma tüm kızlar aşı olmuş yada olacak benim doktor konusunu bile etmiyor 21 haftaya giriyorum artık üffff bu doktorlar gerçi bakalım 5 inde görüşeceğiz belki der demezse sorarım artık :CüvCüv:
kızlar benim sabahtan beri başım dönüyo gözüm kararıyo biran bayılcakmışım gibi hissediyorum acaba normalmi ki ayakta duramıyorum ayaktayken sanki bastığım yer kayıyormuş gibi oluıyokafamçokkarıştı
bulunduğum ilçede yeni bir uygulama var yada ben yeni duydum gebelikte 2 tane tetanoz oluyosun ama çok önemliymiş doğum sırasındaki enfeksiyonlar nedeniyle doğumdan sonrada belirli aralıklarla 3 kez olup yani toplamda 5 doz yaptırıp nerdeyse ömürlük koruma sağlanıyomus hemşire arkadasım anlattı dün akşam bana aşı kartı falan çıkardık doktorada sorduk uygundur dedi ondan içim rahatladı..duydumki bebeklerde özlellikle allah korusun göbek kordonu kesimi esnasında olabilecek enfeksiyonlar çok ciddi sorunlar çıkarıyomus bunları önlemek amacıyla bebeğe ve anneye yapılması uygunmus arkadaslar:CüvCüv:
sağol canım sorma tüm kızlar aşı olmuş yada olacak benim doktor konusunu bile etmiyor 21 haftaya giriyorum artık üffff bu doktorlar gerçi bakalım 5 inde görüşeceğiz belki der demezse sorarım artık :CüvCüv:
tansiyonum düştü galiba zaten yüksek tansiyıon hastası olarak normali 14-10 geliyodu hamileyken 11-6 falandı galiba iyice düştü :1shok:
kızlar bebişler hareketlendimi en çok ne vakitlerde benimki maaşallah sabahları ve akşam yatınca ne yapsın kuzum çalıştım için annesini yormuyor
kurban olurum ben tatlı bebeğime
ALLAH hepimize onlara sağsalim kavuşmak nasip etsin dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?