2008 Aralık Anneleri

benim annemde öyle der ibadet yap derler artık 1 gece bekle
hem bu gece bebişlerimize dua edelim hepimiz ALLAH herkeze kolaylık versin canlarım a.s.

sorma canım ya anlamadım gitti neyse hayırlısı artık haberini bekliycem
nisa hastaneside çok yoğunmuş nasıl olacak bakayım eşime anlattım sıkıntımı bildiğin gibi yap dedi ayyyyyy çokta karıştırmayı istemiyorum aslında
neyse bebişini gör iyidir herşey umarım tatlım

Medical Parka mı gidiyosun? Doktorun kim?

Kızlar ben size bişi sorucam. Ben 36 yaşındayım ve 2. hamileliğim. Dr yaştan dolayı amniyo olabilir dedi. 2li temiz çıktı. 3lü istedi o da temiz çıktı. Ben de amniyo istemediğimi söyledim. Bana hala amniyo diye asılıyo. Dr u değiştiriyorum ama yine aynı hastanede bir dr. Sizce başka bir hastaneye mi gitsem?

testlerin temizse ısrarı niyeki anlamdım canım:uhm:sadece yaşmı problem?

acaba dr para kazanmak içinmi yapıyo ne denirki bilmem arkadasım yaptırma deriz allah korusun bişey olur ama temiz çıktıysa ne gerek var ablamda 36 da doğurdu onun testleride riskliydi yinede yaptırmadı şimdi bizim oğlan akıl küpü

öncelikle sabah ki felaket için geçmiş olsun canım ikiz annelerinde enfeksiyon daha sık görülüyormuş çünkü bebişler iki tane olduğundan mutlaka ya idrar kesesine ya da bobreklere baski yapiyormuş...
Bir de kızlar ayaklara dikkat benim ki muhtemelen bu yuzden oldu.. Klimalardan ayaklarınızı üşütmeyin. Sicak diye fark etmiyoruz.

Ben de para içinmiş gibi hissettim. Bir de benden tahlil istedi. Ben 2. ayda hepsini yaptırdığım halde tekrar istedi. Tahliller 705 ytl tutuyo. Acaba hastanenin politikası bu mu anlayamadım. Ayrıca ben dr a tetanoz aşısını sordum geçen ay, bana köyde mi yaşıyosun ne gerek var dedi. Yapmiicak yani. İyice kafam karıştı. Bi de ilk doğumum olsa ne yapardım acaba...

Medical Parka mı gidiyosun? Doktorun kim?

merhaba,

ben avrasyaya gidiyodum ama pek memnun olmadıgım için yarın ilk defa medical park bahcelievlerden tülin kocatepeye gideceğim. oradan seçil hanım ve suat süphan erşahini de tavsiye ediyolar. ama secil hn hakkında tavsiye kadarda şikayette var. tülin hn dan randevu aldım olmazsa suat beyide denerim. ethica hastnesi incirli den ugur beyde tutulan bir doktor. sende mi medicale gidiyorsun senin doktorun kim acaba?

amniosentez ısrarını bende anlayamadım. evet yaş riskli olabilir ama bütün sonuclar normalse neden? sonucta amniosentez düşük riski olan bi işlem. bence şüphelendiğiniz bişi mi var die sor doktora? son karar senin hayırlısı olsun hakkınızda.

elimden geldiği sürece yapıyorum bişeyler işte

Maşallah bunun eli becerikli :1rolleyes: bende sıfır yetenek. ters düz yapmayı bile bilmem :)) ailedede kimsede örgü hevesi yok valla. zaten 1 saattir ağlıyom morelim bozuldu. hassaslaştımmı nedir. sizi okuyunca açıldım accık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…