K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.681
ooyyyy teyzesi sorma bende dün akşam ilk defa elimle hissettim yavrularımı :) kurban olurum onlara.
dün patik başladım meleklerime. birini ördüm :))) örgü yaparken meleklerimde kıpır kıpırdı. daha bir iştahla ördüm bende :)))))))))
ya bişey soracağım. patiğin birini ördüm. şimdi akşam olsada eve gitsem diğerini örsem diye sabırsızlanıyorum. ama bugün kandil. Annem mübarek günlerde örgü yapılmaz derdi. aklıma geldi şimdi. yapılmazmı gerçekten?
kardeş bi bizim avrasyada mı oluo bunlar.. sanırım bizim doktor değiştirme vakti geldi ciddi ciddi. ben yarın doktora gidince hbr vercem sana medicalparktan dönüşte. bakalım o doktor ne dicek ona göre bi kıyas yapabiliriz. çok heycanlıyım bebişimi çok özledim 1 aydır görmüyodum :))
kardeş bi bizim avrasyada mı oluo bunlar.. sanırım bizim doktor değiştirme vakti geldi ciddi ciddi. ben yarın doktora gidince hbr vercem sana medicalparktan dönüşte. bakalım o doktor ne dicek ona göre bi kıyas yapabiliriz. çok heycanlıyım bebişimi çok özledim 1 aydır görmüyodum :))
kızlar bende buna başlıcam cuma günü
ayyy çok güzeller canım minicik ayaklarına nede yakışır
ya varya yerim ben o tatlı kuzucukları ALLAH'ım bebeklerimize kavuştursun sağsalim hepimizi kızlar:CüvCüv:
amin canim cümlemizinkini birde kış bebeği olcağı için birsürü örnek var
Kızlar ben size bişi sorucam. Ben 36 yaşındayım ve 2. hamileliğim. Dr yaştan dolayı amniyo olabilir dedi. 2li temiz çıktı. 3lü istedi o da temiz çıktı. Ben de amniyo istemediğimi söyledim. Bana hala amniyo diye asılıyo. Dr u değiştiriyorum ama yine aynı hastanede bir dr. Sizce başka bir hastaneye mi gitsem?
goldcuuum geçmiş olsun canım. hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok yaygın olurmuş. ben ilk hamile kaldığımda enfeksiyon başladı. hala her ay tahlil yaptırıyorum ilerleme varmı diye. şükür geriledi. ara ara yok oluyor sonra tekrar başladığını hissediyorum (kokudan). ilaç kullanmadım ben. boool bol su içiyorum. ve iç çamaşırlarını ütüleyerek giyiyorum.
dikkat et kendine a.s.
acaba dr para kazanmak içinmi yapıyo ne denirki bilmem arkadasım yaptırma deriz allah korusun bişey olur ama temiz çıktıysa ne gerek var ablamda 36 da doğurdu onun testleride riskliydi yinede yaptırmadı şimdi bizim oğlan akıl küpü
kızlar bende buna başlıcam cuma günü
çok güzel şeyler var ama ben örgüde hiç bilmedime annemle k.valideme yaptıracağım artık yada satın alırım sen ne güzel örüyorsun bebişine
elimden geldiği sürece yapıyorum bişeyler işte
zeynep cok guzel modeller valla bendede var onlardan annem zamanında orup bana vermişti satmam için bende kıyamadım satmaya ole duruyo ama cok sık yelekler gercekten
hırka bayagı zor gibi duruyor ama çok guzeller kolay gelsin valla
becerebilene bravo...yerimseniben
Medical Parka mı gidiyosun? Doktorun kim?
elimden geldiği sürece yapıyorum bişeyler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?