- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.701
ne güzel işte kullanırsın bebeğine ben annem k.validem başlıcaz bu hafta canım
merhaba,
ben avrasyaya gidiyodum ama pek memnun olmadıgım için yarın ilk defa medical park bahcelievlerden tülin kocatepeye gideceğim. oradan seçil hanım ve suat süphan erşahini de tavsiye ediyolar. ama secil hn hakkında tavsiye kadarda şikayette var. tülin hn dan randevu aldım olmazsa suat beyide denerim. ethica hastnesi incirli den ugur beyde tutulan bir doktor. sende mi medicale gidiyorsun senin doktorun kim acaba?
amniosentez ısrarını bende anlayamadım. evet yaş riskli olabilir ama bütün sonuclar normalse neden? sonucta amniosentez düşük riski olan bi işlem. bence şüphelendiğiniz bişi mi var die sor doktora? son karar senin hayırlısı olsun hakkınızda.
Maşallah bunun eli becerikli :1rolleyes: bende sıfır yetenek. ters düz yapmayı bile bilmem :)) ailedede kimsede örgü hevesi yok valla. zaten 1 saattir ağlıyom morelim bozuldu. hassaslaştımmı nedir. sizi okuyunca açıldım accık.
ben medical park göztepe den can beye gidiyordum. Hastane çok güzel ama drla anlaşamadık. O yüzden bugün medical parktan banu hn. a gidicem. Bakalım ne diyecek ?
neden ağlıyon kız örgü öremiyom diyemi yoksa naniknanikcanım sen iste ben öreyim senin paşana bişeyler
merhabalar bayanlar bende allah nasip ederse aralik annesiyim .patikleri cok begendim nerede satiliyo acaba????
merhabalar bayanlar bende allah nasip ederse aralik annesiyim .patikleri cok begendim nerede satiliyo acaba????
merhaba fıstıklarım.kızlar kandiliniz mübarek olsun.bide bugün doğum günüm benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?