2008 Aralık Anneleri

ben medical park göztepe den can beye gidiyordum. Hastane çok güzel ama drla anlaşamadık. O yüzden bugün medical parktan banu hn. a gidicem. Bakalım ne diyecek ?

neden ağlıyon kız örgü öremiyom diyemi yoksa naniknanikcanım sen iste ben öreyim senin paşana bişeyler

ben medical park göztepe den can beye gidiyordum. Hastane çok güzel ama drla anlaşamadık. O yüzden bugün medical parktan banu hn. a gidicem. Bakalım ne diyecek ?

aşağıda verdiğim linke tıklayarak o bölümü bi oku arkadaş istersen. senin oralardaki doktorlardan bahsediyorlar ekim anneleri belki bilgi olur sanada. banu hnıda tavsiye eden var. içine sinmiyosa araştır böylelikle. İnşallah iyi haberler alırsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181940&highlight=avrasya

neden ağlıyon kız örgü öremiyom diyemi yoksa naniknanikcanım sen iste ben öreyim senin paşana bişeyler

ilahi zeynep amma güldüm sağol valla iyi geldi sırnaşık şey ilgiye ihtiyacım vardı zaten bnmdee ... sen örerim dedin yaa örmüş kadar olsun saol canımcımmmmmm. :1hug:

ilkimcim seninde doomgünün kutlu olsun canım mübarek güne denk gelmiş ne güzel. Allah bebişinle sağlıklı uzun güzel yaşlar nasip etsin İnşallah. a.s.

Son düzenleme:
merhabalar bayanlar bende allah nasip ederse aralik annesiyim .patikleri cok begendim nerede satiliyo acaba????

merhaba canım hoşgeldin aramıza.kaç haftalık bebişin.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.cinsiyeti belli mi.patikleri arkadaşım satıyor canım.tanesi 10 ytl.bende bugün ekledim resimlerini.

kızlar ben şimdilik kaçıyorum,biraz işlerim var bugün.harkese tekrardan hayırlı kandiller.görüşürz.

orkidem canımmm ben akşama doğru gelcem hayatım.iyisin dimi.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…