2008 Aralık Anneleri

iyi oturmalar canım, şimdi börekler çöreklerde vardır :icecream:

zaten sitedede sorun var, girmekte zorlanıyorum çok sinir bozucu Çok üzgünüm çoook

ve çok sessizleşti burası :1no2:

canım yaaa çok bişey yok.
misafirimizin sabah gelceğini öğrendik oyüüzden pek bişey yapamadıka.s
siz gelin bak ben neler yaparım:sm_cool:
tokatlı olduğum için çok güzel dolma sarıyorum yapıyorum beklerim hepinizi:1hug:a.s.

kız sözleşip toplanırmışız nasıl bir ortam olur değilmi :sm_confused:bence süper olurdu

kız sen tokatlımısın :teytey: oh ohhh kızım yabancılık çekmeyecek, kültürler aynı :))))

canım hayırdır?
neden okadar geç yatıp erken kalkıyosun?CADIARZU
allah yardımcın olsn bacım:Saruboceq:

sorma canım saat 22 de yatıyom yarımsaat içinde uyuyorum sonra 2 de uyanıp 5 e kadar uyuyamıyorum 7:30 dada kalkıp hazırlanıp işe geliyorum
hayatımd ailk kez çalışmamak istiyorum şuara ahhh canım şimdide uykum varsenağlama

sorma canım haklısın ama olsun yaw :teytey: onlar için varız çalışır çabalar hallederiz a.s.

ah canıııımmm işin zormuş... Allah yardımcın olsun.
bende acayip uyuyorum yattığım gibi kalkıyorum pozisyon bile değiştirmeden
inşallah böyle devam eder :)

bebeğime ilk şeyi aldım (bebek bezi) eşimde gülüyor temizlikten başladın deyip ne yapayım

güzel günlerde kullansın bebişimiz

ayy biz anormalmiyiz ne bebişlerimize ilk ne aldık söyliimmi :))) hafta sonu aldık. şişme havuz layhayhoy çok hoşumuza gitti alıverdik. daha çocuklara bir don bile almadan havuzlarını hazır ettik :teytey:

bende beze mendile şampuana kreme takıldım bıraksalar hep onları alıcam ama bez ilk sıradasırnaşık şey
eşimde ya erken diyor yok dedim alacam :dilcikar:

bende beze mendile şampuana kreme takıldım bıraksalar hep onları alıcam ama bez ilk sıradasırnaşık şey
eşimde ya erken diyor yok dedim alacam :dilcikar:

aslında bende bez alıp stoklayayım diyorum ama ya aldığımız bezler bebişlerimize alerji yaparsa diye düşünüyorum. o zamanda vazgeçiyorum. bezi erteledik şimdilik ama artık badilerinivs. almaya başlamak lazım. daha hiç bişeyi yok yavrularımın. bir patik ördüm o kadar :çok üzgünüm: ha bide havuzları var sırnaşık şey

valla prima en iyisi dediler yeni bebek serisinden aldım bakalım:uhm:

canım bende prima diye biliyordum ama gecenlerde teyzekızı prima pişik yapmıyo ama kenarları tam oturduğu için kakasını yapınca dışarıya sızdırıyormuş en iyisi molfix ve haggeıs miş onların kanatları geniş olduğu için sızdırma yapmışyormuş ben gözlerimlede görüdüm

neyse birerde onlardan alırıma.s
bu yeni doğmuş serisi ondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…