2008 Aralık Anneleri

KIZLAR 2008 EKİM ANNESİ DEĞİLİM AMA SONUNDA ALLAHIMA ŞÜKÜR 2009 MART ANNESİ OLACAĞIM.ÇOK UZUN ZAMAN SONRA (3 YIL) RABBİM MİNİĞİ BİZE NASİP ETTİ.DARISI İNŞALLAH TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA:dance:

kızlar siteye çok zor girdim yaw...
zea cim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...
ilkim ve zeynep evlilik yıldonumleriniz kutlu olsun Allah bebişlerinizle beraber nice nice mutlu yıldonumleri göstersin...
Bebek bezini yeni doğan mı alıyorsun yoksa bir buyugunu mu?

canım çevremde bebeği olanlar 3ve 4 kilodan başlayan bezlerden yeni doğanlar için olanları al dedi zaten ya 3-7 yada 4-6 kilo diye ayrılmış bezler

hımm sen 3 -7 mi aldın
huggies iyi diyorlar son dönemde primadan ziyade ama eskiden biz de prima bilirdik hep...

canım ben 1 paket prima aldım 92 adet var 4-6 kilo yeni doğan ama 1 tanede huggies alıcam zaten ilk zamanlar 10 tane en az değişiyor diyorlar bez bence başlanmalı bozulma olayıda yoka.s
ben kıyafet almadım hiç o kolay meraklı çok alıyor sağolsunlar ben temel ihtiyaçları önemsiyorum başta

canım evet benimki prima yeni bebek 4-6 kilo 92 adet var 20 ytl ye aldım fiyatlr iyi nıveada set yapmış 6 ürün ayrıca çanta 25 ytl

canım molfıx 92 adet 18 ytl idi kampanya varmış 3-6 grubu 1paket alcam bende bugün bende chicco ürününü aldım 36 ytl canta hediyeli ama cok güzel kokuyorlar kuzumu onla yıkayınca mislerrr gibi kokcak prensesim

teşekkür ederim canım :içelim:

canım molfıx 92 adet 18 ytl idi kampanya varmış 3-6 grubu 1paket alcam bende bugün bende chicco ürününü aldım 36 ytl canta hediyeli ama cok güzel kokuyorlar kuzumu onla yıkayınca mislerrr gibi kokcak prensesim

evet canım bende chıcco iyi diye duydum fiyatıda iyi zaten o tarz ürünler 3 sene kullanma süreli bende bakayım bezde iyi fiyatı ben alırken oda 20 idi gerçi fark yok gibi a.s
chicco yu kendi magazasındanmı aldın :uhm:

kızlar bende bez alcam artık.malum biriktirmek lazım onları paket paket.en önemlisi o.ya okadar alıncak şey var ki dimi kızlar.zaman yaklaştıkça yükler çoğalıyor

kızlar aşı olupta tetanoz kolu çok acıyan sızlayan hatta zonklayan varmı benimki bayağı acısenağlamayo suan bu sabah oldum..buz falan yapsammı ki bilgisi olan varmı

günaydın kızlar nasılsınız herkez iyidir umarım
bhk cım liste çok iyi olmuş ne çok şey var alınacakfisfisfis

günaydın kızlar nasılsınız herkez iyidir umarım
bhk cım liste çok iyi olmuş ne çok şey var alınacakfisfisfis

evet yaa..
daha da cıkabilir gibi..
herkes artık istediğini secer içinden.
ben o yüzden dediklerinizde herhangib ir ayıklama yapmadan ekliyorum.
herkesin ihtiyaç olarak göreceğ şeyler farklı olabilir cünkü..

günaydın canlarımmmmmmm hayırlı cumalar hepinize..

bhk liste harika canımdaa gözümü korkutuyo valla ne çok şey var yaa.. al al bitmez gibi geliyo insanaa dahada çıkar dediğin gibi. eline sağlık canımcımm

dünde baya güzel şeyler konusmussunuz kızlar hoşuma gitti okurken bile. benim ankaradan annemler burda oldugu için pek yazamıyorum ama takip ediyorum hbriniz olsun MUCKHG :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…