- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.941
günaydın canlarımmmmmmm hayırlı cumalar hepinize..
bhk liste harika canımdaa gözümü korkutuyo valla ne çok şey var yaa.. al al bitmez gibi geliyo insanaa dahada çıkar dediğin gibi. eline sağlık canımcımm
dünde baya güzel şeyler konusmussunuz kızlar hoşuma gitti okurken bile. benim ankaradan annemler burda oldugu için pek yazamıyorum ama takip ediyorum hbriniz olsun MUCKHG :))
günaydın kızlaarrr,
sabah sabah güne hiç iyi başlamadım. Sinirden karnıma ağrı girdi. İşyerinde sorumlusu olduğum personelle tartıştıkklava::mymeka:
neyse sizler nasılsınız kızlar. herşey yolundadır umarım.
bhk canım hoşgeldin. listeye şimdi bakmaya gidiyorum. şimdiden ellerine sağlık a.s.
malesef böyleleride var tatlım kasma kendini sen
bende sabah sabah eşime sinir oldum şimdide tansiyonum oynuyorklava:
ohh ohhhhhhhhhhh Maşallah süslemiş püslemişsiin daha bi renkli olmuş bhk cim ellerin dert görmesin bacım :)) bebişlerle ilgili olunca ugrasmasıda zevkli oluodur tabi :))
işsiz kaldım galibalayhayhoy
bakın bu da eğlenceli oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/2008-aralik-anneleri-listemiz-t178451/index.html
gunaydin canlarimmm bhkcim cok seker olmus yaptigin cnm kendi adima cok tesekkur ederim.
kizlar ya benim sorunum gecmedi malesef otururken kalktigimda sanki kalcamin icinde buyuk bir tas kaldiriyomusum gibi cok aci cekerek kalkiyorum bide yatakta donerkende ayni sey oluyo cok zor donuyorum sizde nasil durumlar ya bu hep boylemi surucek kendimi 9 aylik gibi hissediyorum vallahi artik 3 gundurde gecmedi lutfen yardimmmmmm:uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?