2008 Aralık Anneleri

alınacakların coğu çok araştırma gereği olmayan ufak seyler ve belli yani.
onları şlimdiden birer birer almaya başlarsak sıkıntı olmaz bence..

Haklısın bhk bende almaya başlamak konusunda aynı fikirdeyim. daha öncede sölemiştim hatta ben bu listeden bakıp bakıp anneme babama abime kayınvalidelere falan pay edicem karar verip sunu sen bunu sen al diyee :)) e onlarda bi işe yarasın :)) son aya sıkışmayalım taksitler falan.. nasılsa alıyolar bari ihtiyaç alsınlar aynı şeyleri almasınlar birbirlerinden hbrsiz.

kızlar hayırlı cumalar,
bhk cigim eline saglık bayagı ugrasmışsın listeyle valla
amma çok alınacak şey var
miniş bebikimin kocaman ihtiyaclari...

günaydın kızlar ve minik melekleri.
bhk canım çok güzel liste.ellerine sağlık şimdi başlasak almaya
anca biter doğuma kadar sanırım.
hepinize hayırlı cumalar.bu mübarek günde dualarımız kabul olur inş.a.s.

günaydın kızlaarrr,
sabah sabah güne hiç iyi başlamadım. Sinirden karnıma ağrı girdi. İşyerinde sorumlusu olduğum personelle tartıştıkklava::mymeka:

neyse sizler nasılsınız kızlar. herşey yolundadır umarım.

bhk canım hoşgeldin. listeye şimdi bakmaya gidiyorum. şimdiden ellerine sağlık a.s.

malesef böyleleride var tatlım kasma kendini sen
bende sabah sabah eşime sinir oldum şimdide tansiyonum oynuyor klava:

malesef böyleleride var tatlım kasma kendini sen
bende sabah sabah eşime sinir oldum şimdide tansiyonum oynuyor klava:

a.s.sende dikkat et canım. tansiyon önemli. benimkiler şimdi tekmelemeye başladılar. herşeyi unuttum sayılır :)))) sende rahatlat kendini bebişini düşünerek :))

ohh ohhhhhhhhhhh Maşallah süslemiş püslemişsiin daha bi renkli olmuş bhk cim ellerin dert görmesin bacım :)) bebişlerle ilgili olunca ugrasmasıda zevkli oluodur tabi :))

ayyyyy negüzel olmuş yaaa. benim iki çiçeğim olmuş :dance::dance:

ellerine sağlık canım.

bhk cım harika olmuş çiçeğim o benim erkeklerin şapkaları ise harika müthişsin tek kelime:lepi:

ay ne güzel benim kadar eğlenmenize sevindim :1hug:

bugün daha bir pozitifim Allah bozmasın.
Hem cuma da bugün..
Allahım kavuştursun sağlıkla inş bebeklerimize...

günaydınlar,hayırlı cumalar kış annelerim benim.rbbim bozmasın keyfimizi.bhk canım liste süper olmuş emeğine sağlık canım benim.

gunaydin canlarimmm bhkcim cok seker olmus yaptigin cnm kendi adima cok tesekkur ederim.

kizlar ya benim sorunum gecmedi malesef otururken kalktigimda sanki kalcamin icinde buyuk bir tas kaldiriyomusum gibi cok aci cekerek kalkiyorum bide yatakta donerkende ayni sey oluyo cok zor donuyorum sizde nasil durumlar ya bu hep boylemi surucek kendimi 9 aylik gibi hissediyorum vallahi artik 3 gundurde gecmedi lutfen yardimmmmmm:uhm::uhm::uhm:

canım bendede var en büyük nedeni bebğin büyümesi;gaz sancısı ve bebeğin idrar kesesine baskısıymış canım ve bir süre daha böyle devam edermiş

bende de gece bacak kırampları başladı uykumdan uyanıyorum resmen:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…