2008 Aralık Anneleri

cnm sendeki demir eksikligindendir demir hapi aliyomusun cunku demir eksikligi olanlarin bacaklarina kramp girermis eger almiyosan hemen drna git soyle ihmal etmeye gelmez cunku gitgide cogalir yoksa

cnm sendeki demir eksikligindendir demir hapi aliyomusun cunku demir eksikligi olanlarin bacaklarina kramp girermis eger almiyosan hemen drna git soyle ihmal etmeye gelmez cunku gitgide cogalir yoksa

alıyorum canım bende anlamadım 2 kere oldu kısa sürdü devam ederse doktoru arıycam gerçi salı usg mi çekecek o zaman soracam yinede:sm_confused:

bence sorun etme bak canım benimle senin gunumuz aynı geçen haftadan beri bende taş yutmuş gibiyim.Bu yaz sıcagında çorapsız gezmiyorum karın ağrısından, millet guluyor bana.. Bebiş bir de idrar keseme baskı yapıyormuş kum oldu bende, sistit oldum. İlaç kullanıyorum ama hiç moralimi bozmuyorum. Doktor bebiş iyi dedikten sonra gerisi katlanmamız gereken az zahmetli teferruat.

evet kızlar.artık bebiişlerimiz büyüdükleri için baskı yapıyorlar.benimde dün popom ağrıdı.inanırmısınız oturamadım üstüne.nasıl sancı geldi.bugün benim meleğim yine sakin.loracığım canım takma kafana

canim benimde bebgim cok sukur iyiymis o gun korkudan solugu doktorda almistim bende ama normalmis hersey allaha sukur ama bazen bu agrilar dayanilmaz oluyo resmen kalkarken iki buklum kalkiyorum okadar yani bagirsaklarimda cok iyi calismiyor zaten onun icin sabah ac karnina kuru kayisi yiyorum ama banamisin demiyo bakalim isallah en kisa zamanda gecer valla millete bakiyorum cok rahat hamilelik geciriyor acaba diyorum bendemi bi sorun var hicbiri ah uh etmiyor artik utaniyorum valla sikayet etmekten sanada cok cok gecmis olsun cnm benim a.s.a.s.a.s.

bhk çok saol canım.benimde çiçeğim oldu.

kızlar,teyze olcam.ablam daha çok yeni hamile.halimze şükredelim.benim ablacığım 3kere düşük yaptı.onda kan pıhtılaşması olduğundan gebeliği çok riskli geçiyor.çogunlukla yatarak geçiyor hamileliliğini,ve hergün göbekten iğne olması gerekiyor.rabbim herkesin yardımcısı olsun.okadar dua ediyorum ki,inş.ablacığımda alır kucağına bebeğini.

canim cok tebrik ederim ablani isallah hersey yolunda gider bu seferde kucagina lair bebeisini allah yardimcisi olsun isallah ablanin

tesekkurler guzelim doktor bana activia yogurt vermişti gunde bir tane onu yiyorum çokta iyi geliyor hem de kalsiyum. Bence sende dene...

çok sevindim ilkim tebrikler ne guzel birlikte buyuteceksiniz bebişleri bakalım hanginizin ki daha cadı olacak!
Dualarımız ablanla canım benim...

cnm İnşallah ablanda sağsağlim bebeğini alır kucağınada çektiği sıkıntılarda unutulur gider. ne mutlu size kardeş kardeş büyütceksiniz çocukları. mübarek cuma Allah hepimizin yardımcızı olsun canlarım.

bua arada banda medikalparktaki dr activia yoğurt önerdi bagırsak problemi için kızlar ve bikaçgündür düzenli yiyorum iyi geldi

merhaba arkadaşlar nasılsınızzzz görüşmeyeli
ben biraz yorgunum ama iyiyim çok şükür:lepi:

merhaba arkadaşlar nasılsınızzzz görüşmeyeli
ben biraz yorgunum ama iyiyim çok şükür:lepi:

hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim. bebişte iyimi? hareketlendimi?

burada öğle saatleri pek kimse olmuyor. bende yeni geldim hatta. az sonra canlanır belki sırnaşık şey

yeni bir bebiş dahamı :teytey: canım annende ne çok sevinmiştir, iki torun birden

Allah ablanın yardımcısı olsun. inşallah sağ salim bebişini kucağına alır. allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.

:çok üzgünüm:arkadaşlar öyle çok iş varki ayyyyy canım sıkıldı yoruldum:CüvCüv:bukadarda olmazki

ben geldim
onda da kimse yok:1shok:
neyse hepinize sağlıklı günler diliyorum a.s.

hoşgeldin canım nasılsın? nasıl gidiyor işler?meleğinde iyidir inş.
canım senin oraya gelen bebeklerin velileri hamileyken tüm testleri
yaptırdığında bebkte olacak problemler çıkmışmı?
yani aile biliyormuymuş ne rahatsızlığı olacağını?:1hug:
rabbim hepşine şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…