2008 Aralık Anneleri

ilkim hadi hayırlı olsun.
darısı tüm isteyenlere inş.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin ablana ve tüm bizim gibi hamişlere:) a.s.

saol canım benim yaa.ah dünyalar annemlerin oldu zaten.abbim herkese nasip etsin

ademelcim hoşgeldinnnnnnnnnnn nasıl iyimi durumlar .. bu arada kızlar sahiden bugun güneşmi tutuluyor bende bilmiodum öle bişi yaww. işimiz gücümüz bebek oldu dünyadan bi haber olmuşuz :))))

merhabalar kızlar nasılsınız?
ilkimcim ablanın bebeği hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin
ademelcim nasılsın canım?
zeamayscım sabahki durum bendede var sabahtan beri sinirden kötükedihüsocıldırcam hata üstüne hata dün akşamdan beri daha yeni yemek yiyebildim onuda burdakilerin zoruyla yoksa ağzıma bir lokma alcağım yok kötükedihüso

canım hiç takma kafana. sabah bende çıldırmıştım ama odama gelipte bebeklerimin tekmelerini hissedince sakinleştim. bebeklerimin sağlığı her şeyden önemli. niye sinirlenipte onlarıda kasayımki. hele sen nasıl aç kaldın öyle klava: değmez canım. öyle anlarda bebeğini düşün. beslenmeni falanda aksatma sakın! üç beş düşüncesiz yüzünden değmez :mymeka:

sağol canım ya biraz daha iyiyim şimdi yemek yiyince prensesim tekmeler atmaya başladı onu hissetiğimde biraz sakinleştim artık öyle kimse için sinirlenmeye deymez ama işte insan sinirlerine hakim olamıyor

slmm hastanede bugun açlık tokluk 50 gr glikoz yuklemesiyle kan şekerime baktılar kızlar sizede yapıldımı daha erken öyle okudum ama napalım bizim doktora söz geçmiyoki yıne yapar heralde ama delik deşik oldum 3 kez kan aldılar...yaptıran varmı sizlerden varsa değerleriniz nasıl ben okudum ama pek anlamadım :)

sağol canım ya biraz daha iyiyim şimdi yemek yiyince prensesim tekmeler atmaya başladı onu hissetiğimde biraz sakinleştim artık öyle kimse için sinirlenmeye deymez ama işte insan sinirlerine hakim olamıyor

haklısın o an düşünemiyoruz. sabah ben nasıl avaz avaz bağırdım. o hadde getirdiler beni.ama uzun sürmedi :1hug:

kızlar şeker testi olayı 24haftada yapılıyomuş.
benim 2haftam var yani.
hadi hayırlısı.her dr yaptırıyomu acaba?
inş yaptırıyodur çünkü önemli bi test bence.

kızlar selam ben geldim. Bugun yogunum biraz bir hafta izine çıkacagım için...
Ben haftaya giremeyebilirim bir sonra ki haftaya kadar kendinize bebişlere iyi bakın.
ı love you ı love you..Do you love e yes ı do...

Son düzenleme:
kızlar selam ben geldim. Bugun yogunum biraz bir hafta izine çıkacagım için...
Ben haftaya giremeyebilirim bir sonra ki haftaya kadar kendinize bebişlere iyi bakın.
ı love you ı love you..Do you love e yes ı do...

ohhhh ne güzel bir güzel eğlen dinlen canım deniz kenarına mı? gideceksin canım

zeynepcim patronuna hayırlı ugurlu olsunn canımm darısı başımıza İnşallah bizde alalım kucaklarımıza görelim o günleri

goldgelb cim sende çok yorma kendini izne çıkcam işleri düzenleyip halledicem diye. telefon denen bişi var çok sıkışırlarsa ararlar seni. hadi gözünaydın dinlen 1 hafta sende keyif yap canım. iyi tatiller.. girebilirsen nete bana tetenozla ilgili bilgi verirsin canımcım sorcaktın ya doktoraa karıştırmıyom dimi sendin :))

inşallah canım senin oğlan napıyo iyimi keyfi rahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…