- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.001
zeynepcim patronuna hayırlı ugurlu olsunn canımm darısı başımıza İnşallah bizde alalım kucaklarımıza görelim o günleri
goldgelb cim sende çok yorma kendini izne çıkcam işleri düzenleyip halledicem diye. telefon denen bişi var çok sıkışırlarsa ararlar seni. hadi gözünaydın dinlen 1 hafta sende keyif yap canım. iyi tatiller.. girebilirsen nete bana tetenozla ilgili bilgi verirsin canımcım sorcaktın ya doktoraa karıştırmıyom dimi sendin :))
kızlar merhabalar nasılsınız ben izine ayrıldım bugün işte değilim 15 gün yokum aranızda izmire gidiyorum.bugün dr.gittim oğlum olacağı kesinleşti artık tamamen belli etti.sizleri özlüyceğim
ohhh ne güzel herkez izne cıkıyo canım sende güzelce dinlen gönlünce eğlen a.s.
saol sen iznini bitirdin sıra bende bu arada kızın olcakmış bizim oğlanlarada gelinler çoğaldı
inşallah canım senin oğlan napıyo iyimi keyfi rahatı
sağol canım Maşallah keyfimiz yerinde oynaşıp koklaşıp duruyos :)) ankaradan annemlerde burda ben keyif yapıom bi kaçgündür kısa saltanatın keyfini sürüyorum. neyse ben kaçıyorum. hepinize iyi haftasonlarıı bebeklere kendinize çok iyi bakın güzel annelerim öpüldünüz ben h.sonu giremem pazartesi görüşürüs :içelim:
a.s.
miss12 bağlı buluduğun sağlık ocağı hemen yapıyo ve sana bi ası kartı çıkarıyo ben önce doktorumuzu aradım olabilirsin uygundur dedi dün gidip oldum bide 4 hafta sonra ve doğumdan sonrada 3 tane daha sanırım benim ağrı eşiğim çok düşük sabahlar olmadı dün gece aşıdan sonra ne beter bişeymiş öyle ama herkeste aynı etkiyi yapmıyodur beni yıktı geçti ama bugun iyiyim:dance:
ooo hadi canim az kalmis bende bu hafta degilde haftaya carsambaa ay bak heyecanlandim simdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?