2008 Aralık Anneleri

miss12 bağlı buluduğun sağlık ocağı hemen yapıyo ve sana bi ası kartı çıkarıyo ben önce doktorumuzu aradım olabilirsin uygundur dedi dün gidip oldum bide 4 hafta sonra ve doğumdan sonrada 3 tane daha sanırım benim ağrı eşiğim çok düşük sabahlar olmadı dün gece aşıdan sonra ne beter bişeymiş öyle ama herkeste aynı etkiyi yapmıyodur beni yıktı geçti ama bugun iyiyim:dance:

kızlar merhabalar nasılsınız ben izine ayrıldım bugün işte değilim 15 gün yokum aranızda izmire gidiyorum.bugün dr.gittim oğlum olacağı kesinleşti artık tamamen belli etti.sizleri özlüyceğim

ohhh ne güzel herkez izne cıkıyo canım sende güzelce dinlen gönlünce eğlen a.s.

inşallah canım senin oğlan napıyo iyimi keyfi rahatı

sağol canım Maşallah keyfimiz yerinde oynaşıp koklaşıp duruyos :)) ankaradan annemlerde burda ben keyif yapıom bi kaçgündür kısa saltanatın keyfini sürüyorum. neyse ben kaçıyorum. hepinize iyi haftasonlarıı bebeklere kendinize çok iyi bakın güzel annelerim öpüldünüz ben h.sonu giremem pazartesi görüşürüs :içelim:
a.s.

kendine ve bebişine iyi bak iyi hafta sonları canım

çok sağol ceyremcim yaa.. bende pazartesi en geç doktor olma desede olayım baride rahat edeyim.. geçmiş olsun sanada ağrının azalmasına sewindim. ağrıdan falan korkum yoktaa zaman olarak geç kalmış olmaktan korkuom. olduk 22 hafta . neyse hayırlısı yardımlarınız için çok saolun. hepinize ii haftasonları. mucxxkkhgg Şeniz

canlarım dışardaydım bugün.bebişimle gezdik yorulduk.ay kızlar çatlak kremi sordum da 58 ytl dedi eczacı ya.lierac diye.anam çok pahalı.

kızlar bugün sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı oldu, yapılırkende hissetmedim, sonrasındada bir şikayetim olmadı, gerçi benim acı eşiğim biraz yüksektir, kolay kolay canım yanmaz belki o yüzdendir. Sağlık ocağındaki hemşire kaydımı yaptı ve her ay beni kontrole geleceğini ve doğuma yakın bebek bakımı ve emzirmeyle ilgili eğitim vereceğini söyledi,
şeker testiyle ilgili yazılar okudum, bende diyabet olduğu için ben kendim sürekli ölçüyorum ama hamilelerin 24 haftadan sonra mutlaka tahlil yaptırması gerek bence çünkü şeker yükselmeleri bize çok zarar vermesede bebeğin gelişimini etkiliyor çünkü, bende şeker olduğu için benim erken doğum riskim çok yüksek mesela,

gunaydin kizlarrrr
ilkimcimm canimm ne gerek var o pahali kremlere ben vazelin ve bebe yagi kullaniyorum simdilik hic yok bakalim
belki son aylarda olursa allirim diyorum ama buradadad 60 euroo

sanada günaydn orkidemmm
gerçi daha tünaydın oldu ama:)
bende şimdilik bebe yağı kullanıyorum.bakalım ilerde bi sorun cıkarsa artık ona göre krem almayı düşünüyorummm

canım ihşallah perşembe günü gidecem.sabırsızlıkla bekliyorum.o günü bakalım yine kendsini göstermeyecek diye üzülüyorummm.ihşalah gösterir.hayırlısı olsun artık ne yapalım:)

ooo hadi canim az kalmis bende bu hafta degilde haftaya carsambaa ay bak heyecanlandim simdiii

eevt canım bende öğle zaten surada öğrenemeyen 3 kişiyidk herhalde ilkimde öğrendi.darısı bşımıza artık.doğuracaz ya yakında hala öğrenemedikkkkkkkkkkkkkkk...

edacim seninle ayniyiz tatlim
bebisin hareketleri nasil
ben neredeyse yarim saatte bir iki uc defa tekmelerini aliyorumm sizi merak ettimdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…