2008 Aralık Anneleri

canım ben gündüzleri pek fazla bi haraket algılayamıyorum çalışıyorum.sürekli masa başında olmamadan sanırım kaynaklanıyo.ama canım akşam olupta eve giidnce bi uzanıyorum. ooo bi bakıyorum bizimki başladı hareketlere .eşim bile hiisediyo .böyle canımmm....senin ki bayağı iyimiş canım

kimseler yok ne güzel herkes tatildee ahh bide ben gitsem inşallah az kaldı ama evde çok zormuss çalışmadan oturmak

günaydınlarr kızlarrrr iyi haftalar olsun İnşallah.. sabah sabah sizi ve göbeklerinizi öpüyoorumm :))))

ben iyi değilim midem çok kötü yanıyo ara ara oluyodu zaten ama bugün daha fazla onun dışında bir de genişleme ağrısı (pubis ağrısı deniyomuş ) çekiyorum

ben iyi değilim midem çok kötü yanıyo ara ara oluyodu zaten ama bugün daha fazla onun dışında bir de genişleme ağrısı (pubis ağrısı deniyomuş ) çekiyorum

gecmiş olsun doktora gorundunmu bende genişleme agrısı sanıyodum meger tas dokuyomusum bi kontrol ettir istersen

Son düzenleme:
Bahar, Cemre ve anneleri ZeaMays'tan hepinize kocaman günaydınlar tatlı annişler a.s.

nasılsınız bakalım. biz bu hafta heyecanlıyız çünkü çarşamba günü ayrıntılı usg'ye giriyoruz. yavrularımı göreceğim inşallah :sm_cool: 1 ay geçti görmeyeli çok özledim :asigim:

dr a sordum hamilelikte bu tür ağrıların normal olduğunu söyledi ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum zaten
geçen hafta da idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…