2008 Aralık Anneleri

günaydın canım bende bu cumartesi günü gidicem usg icin benim 3 hafta oldu görmeyeli cok özledim prensesimi

günaydın canım bende bu cumartesi günü gidicem usg icin benim 3 hafta oldu görmeyeli cok özledim prensesimi

bende zaten doktora söyleyeceğim arayı bu kadar açmasın. 1 ay çok yaaaa. en fazla 3 hafta sonraya versin randevuyu klava:

inşallah hayırlı haberler alırız canım :CüvCüv:

zeynepciiiim kırmızı patiği yaptın mı? valla merakla bekliyorum nasıl olacak ve tabiki nasıl yapılacak :asigim: tarif bekliyorum senden :)))

ben bu hafta sonu bir yelek ördüm :))) biraz süsleyeyimde düğmelerini alayım bugün, fotoğrafını getiririm. çok minik oldu çok şeker :)))

kızlarrrr bnm takvim kutucugum 6.aya zıplamış yaaaaaaaa.. anneeciim ne çabuk geçio zaman yaa. daha tam 6 ay değil elbette ama görünce bi hoş oldum. bende ayrıntılı ultrasona haftasonu giriyorum hayırlısıyla. ücretler ne kadar ödeyeceğiniz rakam bellimi bu ayrıntılı için.

bu arada mide yanması bendede var durabildiğiniz kadar dik durun uzanmayın kızlar. özellikle yemek sonrası bişi içtikten sonra falan. uzansanızda mutlaka yüksek yastık sırtınızı yaslayarak durun canlarım geçmiş olsun

yok canım ben yelege başladım önümüzdeki hafta yapıcam patiği canım yanlız tığı işiymiş canım o fakat kolaymış teyzemin kızı yaptı bende ondan iyice ögrenip sana yazarım canım :1hug:

ben de mide yanmamı suyla bastırmaya çalışıyorum ilk hamileliğimde süt iyi geliyodu ama şimde bulantı da olduğu için sütü korkarak içiyorum

gözünaydın missciiim, artık yavaş yavaş hepimiz girdik 6. aya :teytey: Allah sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi.

ben hiç sormadım ödeyeceğim ücreti. bakalım gidince yazarım buraya. muayene ücretleri gibi oda düştümü acep:uhm:

sağol zea cim bi sor bakalım. zaten özel başka doktorlara yönlendiriyolar genelde... beni başka bi prof a yolladı doktor oda 250 ytl istio çok geldi. kredi kartıda yokmus nakit istioolar.. ssk bi işe yaramıo yani

günaydın bebeklerinizin isimleriyle ninni dinlemişmiydiniz her isim varmı bilmiyorum ama çok güzell dinlemeyenler yada siteyi bilmeyenler için http://ailemiseviyorum.com/ninni.php

evet canım çok güsel bi site bende vermiştim bu linki geçenlerde keşfedip, tekrar paylaşım görmeyenlere iyi olur çünkü çok cici bi müzik bebişlere

günaydınlar size, baya büyümüştürler şimdi annesi kuzucuklar

kızlar ayrıntılı ultasonlar bitince 24-28haftalar arasında şeker yükleme testi yapılıcakmış
hayırlısıyla doğursakda bitse şu testler faln :)

kızlar ayrıntılı ultasonlar bitince 24-28haftalar arasında şeker yükleme testi yapılıcakmış
hayırlısıyla doğursakda bitse şu testler faln :)

valla emine, sırasıyla hayırlısıyla güzelce atlatalım bu testleri de, bu şeker yüklemesi de baya mide bulandıracağa benzer, çikolata yesek olmaz mı onun yerineCADIARZU

bacım bence süper olurda kabul edrlermi bilmem
ama biz yinede cepleri çikilata şeker neyin dolduralım ne olur neolmazsırnaşık şey:lepi:laelaelaelaelae

bacım bence süper olurda kabul edrlermi bilmem
ama biz yinede cepleri çikilata şeker neyin dolduralım ne olur neolmazsırnaşık şey:lepi:laelaelaelaelae

kabl etmezler sanırım, ama kusunca belki izin verirler çikolata şekere, bikaç tane alalım yanımıza bari, sen detaylıya girmişmiydin emine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…