- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.041
Bahar, Cemre ve anneleri ZeaMays'tan hepinize kocaman günaydınlar tatlı annişler a.s.
nasılsınız bakalım. biz bu hafta heyecanlıyız çünkü çarşamba günü ayrıntılı usg'ye giriyoruz. yavrularımı göreceğim inşallah :sm_cool: 1 ay geçti görmeyeli çok özledim :asigim:
günaydın canım bende bu cumartesi günü gidicem usg icin benim 3 hafta oldu görmeyeli cok özledim prensesimi
zeynepciiiim kırmızı patiği yaptın mı? valla merakla bekliyorum nasıl olacak ve tabiki nasıl yapılacak :asigim: tarif bekliyorum senden :)))
ben bu hafta sonu bir yelek ördüm :))) biraz süsleyeyimde düğmelerini alayım bugün, fotoğrafını getiririm. çok minik oldu çok şeker :)))
kızlarrrr bnm takvim kutucugum 6.aya zıplamış yaaaaaaaa.. anneeciim ne çabuk geçio zaman yaa. daha tam 6 ay değil elbette ama görünce bi hoş oldum. bende ayrıntılı ultrasona haftasonu giriyorum hayırlısıyla. ücretler ne kadar ödeyeceğiniz rakam bellimi bu ayrıntılı için.
bu arada mide yanması bendede var durabildiğiniz kadar dik durun uzanmayın kızlar. özellikle yemek sonrası bişi içtikten sonra falan. uzansanızda mutlaka yüksek yastık sırtınızı yaslayarak durun canlarım geçmiş olsun
kızlarrrr bnm takvim kutucugum 6.aya zıplamış yaaaaaaaa.. anneeciim ne çabuk geçio zaman yaa. daha tam 6 ay değil elbette ama görünce bi hoş oldum. bende ayrıntılı ultrasona haftasonu giriyorum hayırlısıyla. ücretler ne kadar ödeyeceğiniz rakam bellimi bu ayrıntılı için.
bu arada mide yanması bendede var durabildiğiniz kadar dik durun uzanmayın kızlar. özellikle yemek sonrası bişi içtikten sonra falan. uzansanızda mutlaka yüksek yastık sırtınızı yaslayarak durun canlarım geçmiş olsun
günaydın bebeklerinizin isimleriyle ninni dinlemişmiydiniz her isim varmı bilmiyorum ama çok güzell dinlemeyenler yada siteyi bilmeyenler için http://ailemiseviyorum.com/ninni.php
canım bircok arkadaşımız izinli olunca sessiz olur buralar[/QUO
evet canım yarın usg den iyi sonuçlar alırsam inşaallah bende 15inde izin isteyeceğim 1 hafta biraz stres atayım istiyorum:Saruboceq:
inşallah, iyi haberlerini bekliyoruz
ben iyi değilim midem çok kötü yanıyo ara ara oluyodu zaten ama bugün daha fazla onun dışında bir de genişleme ağrısı (pubis ağrısı deniyomuş) çekiyorum
Bahar, Cemre ve anneleri ZeaMays'tan hepinize kocaman günaydınlar tatlı annişler a.s.
nasılsınız bakalım. biz bu hafta heyecanlıyız çünkü çarşamba günü ayrıntılı usg'ye giriyoruz. yavrularımı göreceğim inşallah :sm_cool: 1 ay geçti görmeyeli çok özledim :asigim:
kızlar ayrıntılı ultasonlar bitince 24-28haftalar arasında şeker yükleme testi yapılıcakmış
hayırlısıyla doğursakda bitse şu testler faln :)
bacım bence süper olurda kabul edrlermi bilmem
ama biz yinede cepleri çikilata şeker neyin dolduralım ne olur neolmazsırnaşık şey:lepi:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?