2008 Aralık Anneleri

kızlar bende cumartesi ayrıntılıya gircem bakalım nasıl olcak hayırlı sonuclar alalım hepimiz İnşallah yalnız bu şeyi anlamadım.. şeker yüklemesi nasıl yapılıorki çukulata falan diyosunuz yaw

sen 2li,3 lü test yaptırdınmı miss, hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz. şeker yüklemesinde glikoz filan veriyorlar herhalde, çok bilmiyorum ben de

merhaba kızlar.hepinizi çok özledim.iyisinizdir umarım.herkes ayrıntılı ultrasona gircek inş.güsel sonuçlarla gelirsiniz.benimde az kaldı yaptırmama.bende hiçbirinizin takvimi görünmüyor,sorun var sanırım.

ben sadece 3lü test yaptırdım oda temiz çıktı Maşallah ama zamnından erken yapılmış biraz yani net sonuç değil aslında. Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bende detaylıyı bekliyorum hayırlısıyla canım

bizde seni özledik teşekkürler :)) evet sorun var belliki takwimler bendede görünmüyoo

Son düzenleme:
amanın takvimler uçmuşşş?
nasılsınız kızlar!
biz yemek yiyip geldik :) bu gün biraz yoğunuz çok yazamıyorum

sağol zea cim bi sor bakalım. zaten özel başka doktorlara yönlendiriyolar genelde... beni başka bi prof a yolladı doktor oda 250 ytl istio çok geldi. kredi kartıda yokmus nakit istioolar.. ssk bi işe yaramıo yani

çok pahalıymış canım yaaaklava: bizimki aynı hastanede çok iyi bir perinatalog var ona yönlendiriyor detaylı usg lerde. ense kalınlığı ölçümünüde o yapmıştı. ssk geçiyor. bakalım kaç alacaklar:uhm:

kizlar heryerde aynii ben yurtdisindayim bizdende 130 euro istedilerr
ayrica testler icinde bir bu miktar kadar dediler
anlamiyorum biz her ay onca parayi neden oduyoruz kii

orkidem allah durumu iyi olmayanlara yardım etsin.tamam herşey paralı bu devirde de neden bukadar pahalıki anlam veremiyorum ya.allah yardımcımız olsun canım ne diyelim.ben şişliyi aradım sordum ssk ücretsiz dediler,ama sanırım alcaklar belli bir fiyat.

nasılsın canım bu arada,bebişinin hareketleri iyidir inş.benimki demin bayağı kuvvetli vurdu.her vurduğunda şükürler ediyorum.sabırsızlıkla bekliyorum senin dr.gitme gününü

merhaba ilkim, iyiyiz sağol sen nasılsın, inşallah iyi sonuçlar alırız ayrıntılıda, ondan sonra da önemli bir testimiz kalmıyor herhalde

o zaman seninki daha ucuza gelecek herhalde, ben de 250-300 arası biliyorum

banada çok pahalı geldi bu fiyat.. ilk doktorumda bu detaylı ultrasonda ucuza kaçmayın demişti bize. onun yönlendirdiği yerde 195 ytl istiyodu. napcam bilmiom açıp doktora sorcam daha başka tavsiye edebilceniz bi yer varmı die. Allah korusun bebeğimizden sakıncağımızdan değilde 60 ytlye yapanda var 450 yede insanın kafası karışıyo. üstelik hastane kendi bünyesindede yapıo ama hiç oraya yönlendirmiolar anlamıyorum bende niye. zaten bisürüü masraf var. neyse bilgi veririm size araştırayım ben accık.

canların geçenlerde 2arkadaşımızın evlilik yıldönümüydü!
biri zeynep diğerini hatırlamıyorum eşinize ne aldınz özel değilse söylermisinz?
bizim evlilik yıldönümüde yaklaştı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…