- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.081
canların geçenlerde 2arkadaşımızın evlilik yıldönümüydü!
biri zeynep diğerini hatırlamıyorum eşinize ne aldınz özel değilse söylermisinz?
bizim evlilik yıldönümüde yaklaştı a.s.
biri zeynep diğerini hatırlamıyorum eşinize ne aldınz özel değilse söylermisinz?
slm aralik anneleri kizlar ben ocak annesiyim biliyosunuz kizlar bebisimin cinsiyetini ögrendim oglusum geliyorrrrrrrrrrrr kizlar pipisi varmissssss ay cok sevincliyimyaaaaaaa
slm aralik anneleri kizlar ben ocak annesiyim biliyosunuz kizlar bebisimin cinsiyetini ögrendim oglusum geliyorrrrrrrrrrrr kizlar pipisi varmissssss ay cok sevincliyimyaaaaaaa
Biri zeynep diğerini hatırlamıyorum eşinize ne aldınz özel değilse söylermisinz?
Bizim evlilik yıldönümüde yaklaştı a.s.
kızlar sizden doktorunuz bu haftalarda tsh hormon tahlili istedimi..ben yaptırdım ama tam sınırda çıktı yarın dr a göstericez gebelikte hiç istenmneyen bi durum çünkü off yaa niye ööle çıktı ki belkide gebelikte yukseliyodur çünkü aylar öncede istemişti ozaman çok iyidi yaptıran varsa yada yuksek flan çıkan cvp verebilirmicadiarzu
kızlar sizden doktorunuz bu haftalarda tsh hormon tahlili istedimi..ben yaptırdım ama tam sınırda çıktı yarın dr a göstericez gebelikte hiç istenmneyen bi durum çünkü off yaa niye ööle çıktı ki belkide gebelikte yukseliyodur çünkü aylar öncede istemişti ozaman çok iyidi yaptıran varsa yada yuksek flan çıkan cvp verebilirmicadiarzu
dünüüüürrr, tebrik ederim canım. mutluluğunuz daim olsun (bebişlerle birlikte)
bende en son ayakkabı almıştım. hem ihtiyacıda vardı. misciğiminde söylediği gibi ihtiyaca göre almak gerek artık:jeyyar:
saol canım benim.bizimki ayın25inde daha var ama ne alacağıma karar vermedim ayakkabıyı doğumgünnde almıştıma.s.heralde gömlek alcam.mağazalarda şimdi güzel indirimlerde var.yerimseniben
bende eşimde şöyle bişey istedim öyle bişeye ihtiyacım var
emine, bu lüks bi ihtiyaç olmuş ya:sm_confused:
orkidem allah durumu iyi olmayanlara yardım etsin.tamam herşey paralı bu devirde de neden bukadar pahalıki anlam veremiyorum ya.allah yardımcımız olsun canım ne diyelim.ben şişliyi aradım sordum ssk ücretsiz dediler,ama sanırım alcaklar belli bir fiyat.
nasılsın canım bu arada,bebişinin hareketleri iyidir inş.benimki demin bayağı kuvvetli vurdu.her vurduğunda şükürler ediyorum.sabırsızlıkla bekliyorum senin dr.gitme gününü
tamam canim baktim şimdi tsh nin ne olduğuna. Troidle ilgiliymiş. Senden doktor neden istedi? Bir şikayetinmi vardi?
merhaba arkadaşlar nasılsınız???
herkes iydir inşallah
ben bugün bebeğimi gördümm:sm_cool:
kocaman olmuş benim oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?