2008 Aralık Anneleri

canımcım bnm eşimin hem doom gunuydu hemde evlilik yıldönümümüzdü yakın aralıklarla.. ben bi ayakkabı aldım bide gömlek. artık masraflar arttıgı için ihtiyaca göre hediye alıyorum valla sırnaşık şey bide al al al artık değişik hediye kalmadı yaa layhayhoy Allah mutlulugunuzu daim etsin İnşallah yavrunuzlaa

dünüüüürrr, tebrik ederim canım. mutluluğunuz daim olsun (bebişlerle birlikte)

bende en son ayakkabı almıştım. hem ihtiyacıda vardı. misciğiminde söylediği gibi ihtiyaca göre almak gerek artık:jeyyar:

slm aralik anneleri kizlar ben ocak annesiyim biliyosunuz kizlar bebisimin cinsiyetini ögrendim oglusum geliyorrrrrrrrrrrr kizlar pipisi varmissssss ay cok sevincliyimyaaaaaaa

slm aralik anneleri kizlar ben ocak annesiyim biliyosunuz kizlar bebisimin cinsiyetini ögrendim oglusum geliyorrrrrrrrrrrr kizlar pipisi varmissssss ay cok sevincliyimyaaaaaaa

ay tebrik ederimm kardeş.. hayırlı evlat olsun İnşallah sağlıkla kucağına alırsın gözün aydın

tebrik ederim güzelim, Allah analı babalı büyütsün.

aralıkta erkek baskını olacak, yoksa ocaktadamı erkekler galip gelecek gamyoncuiremsugamyoncuiremsu bir cinsiyet listesi oluşturunda bakalım durum ne olacak sizde :jeyyar:

canim benim eşim muhasebeci olunca ona evrak cantasi aldim gğzel gösterişli kullanişli canim

kızlar sizden doktorunuz bu haftalarda TSH hormon tahlili istedimi..ben yaptırdım ama tam sınırda çıktı yarın dr a göstericez gebelikte hiç istenmneyen bi durum çünkü off yaa niye ööle çıktı ki belkide gebelikte yukseliyodur çünkü aylar öncede istemişti ozaman çok iyidi yaptıran varsa yada yuksek flan çıkan cvp verebilirmiCADIARZU

canimciiiö ilk defa duydum o neymişki ne işe yariyormuş?

tamam canim baktim şimdi tsh nin ne olduğuna. Troidle ilgiliymiş. Senden doktor neden istedi? Bir şikayetinmi vardi?

saol canım benim.bizimki ayın25inde daha var ama ne alacağıma karar vermedim ayakkabıyı doğumgünnde almıştıma.s.heralde gömlek alcam.mağazalarda şimdi güzel indirimlerde var.yerimseniben
bende eşimde şöyle bişey istedim öyle bişeye ihtiyacım var

kız bu nasıl ihtiyaç :roflol: seni gidi seniiii :roflol:

ay benimde ihtiyacım var böyle bişeye. bende isteyeyim bari :lepi:

ilkimcim canim benim iyiyimm napalim artik
bebegimiicin ne kadar olursa olsun verecegimm

yaa ilkim sen ne araliklarla hissediyosun bebisi
benimki hic durmuyoo gunde 30 kiere falan tepmaliyo gece saat 12 1 oluyo
halaa uyumuyo bu bebek yaa
dr gunume gelincee haftaya carsamba bende coook heyecanliyim bakalim
cicekmi cikacak bocekmiŞeniz

merhaba arkadaşlar nasılsınız???
herkes iydir inşallah
ben bugün bebeğimi gördümm:sm_cool:
kocaman olmuş benim oğlum

tamam canim baktim şimdi tsh nin ne olduğuna. Troidle ilgiliymiş. Senden doktor neden istedi? Bir şikayetinmi vardi?

bi şikayetimde yoktu ama rutin olarak yapıyo dr bunları nerdeyse her ay hemoglobin,tsh toksoplazma enteresan yani ama kafama takmıyorum hiç baktırmasa sınırda olduğnu ben görmicektim bile diyorum ama kötü bi durum neden olsun yani allah korusun bisürü şey yazıyo yuksek çıkması ile ilgili bu kez kararlıyım üzülmücem takmıcam :) :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…