2008 Aralık Anneleri

kizlar bebis hareketleri nasil
hangi siklikla aliyorsunuzz
tekmemi yoksa nazik nazikmi vuruyorr
benimki annesine acimiyor
ver ediyor tepmeyii

ademelcim hadi gözün aydın nasılmış bebişinn.. ay ultrasonda bukadar heyecan yapıyoruz kucağımızdayken düşünemiyorum :))
ceyremcim sende aynen içini ferah tut morelini bozma sen üzülürsen bebişte daha çok etkilenir unutma sen gülki oda gülsün annesi :))
orkidemcim Maşallah resmen tepiyo yaramaz benim kalbimi güm güm attırıyoo ayrıca takvimlerde sitede sorun var heralde uçtu hiçbirimizinki gözükmüyooo bugunde yeni takvim yapmıştım şans işte :))

jaspercimm herhalde canimm :dance:
sen kac haftalikdin yahuuu takkvimler gideli haftalarimizida goremiycez artikk

iyiyim yaa olmaz mıyım bebeğimi görüp de kötü olur muyum
yorgunluklar falan vııızz gelir

400 gr olmuş dediçok şükür
takvim kaybolmuş 20+3 deyiz:CüvCüv:

en güzel haber hiç kilo almamışım
dr dedi ki eee bende haftada 5 gün 8 saat yürüsem kilo almam dedi:roflol:
bu kadar yoğun çalışmanın bana faydası bu olacak sanırım:1closedeyes:

ademel canim nasil almadin yaa gerci bende henuz 3 kilo almisim ama benmi bebek mi bilmiyorumm haftaya ogrenirizz

bende 19+4 um jaspercimmm

kizlar bugun ebeye gittik bizi muayene etti dediki
bebek guzel buyuyor dedi
onca kusmama ragmen buyumuss sipam benim :dance:
acaba bende iri oldugunami guclu hissediyorumm
offf bide onu cikarmasi var simdiden sonraa az yiyim bari yediklerim hep bebege gidiyoomus megersee
hele hele 6. aya girince her hafta ortalam 450 gr
alacakmisiz kizlar haberiniz olsunnnn

Maşallah Maşallah iyi bakmışsın ademelcim. kilonda kontrolde ne mutlu sana.. orkidem sanada Maşallah. kızlar benden iyi akşamlar hepinizi öpüyorum. hep böyle güzel hbrlerle karşılayalım ugurlayalım birbirimizi :)) öpüldünüzzz

canım valla sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil.tabi çok aşırısı degilde.bende merak ediyorum kaç gr,olduki minik kuş.şutarafagitti ya takvimler nerde yaa

almamışım valla çok şükür zaten kilolu hamile kalmıştım az alayım yaa bebek alsın yeter
tekmelerini hissetmem mi sıpa gece gündüz durmuyo ki
hele nöbetlerde 2 dakika otursam başlıyo tekmeye
ben durunca o başlıyo kıyamam ben ona:asigim:

ademel çok çok güzel duygu dimi,ben oturunca daha bir kıpır kıpır oluyor.bide bazen acıtıyo artık hınzır şeyy.ay uykum geldi.:1closedeyes:

canım yeterki hareketli olsun.benimkide öylecanım ama sanırım senin bebişin kadar değil.eee benim damadım çok hareketli şimdikten annesi.dödütünü yerim ben onungamyoncuiremsu

kızlar bugün yogundum bir baktımki ne güzel sohbetin hızına yetişilmiyor ben yarın usg ye girecem kızlar çok heyecanlıyım ALLAH'ım herşey iyi çıksın
sizler neler yapıyorsunuz bu arada takvimler yok:uhm:

canım yeterki hareketli olsun.benimkide öylecanım ama sanırım senin bebişin kadar değil.eee benim damadım çok hareketli şimdikten annesi.dödütünü yerim ben onungamyoncuiremsu

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ilahi ilkim kiz kahkahalara bogdun beniii
ama annesi bak utandi damadinn
kiz ben cok kaptirdim kendimi damat diye diyee durr yaa
ayy vallahi heyecan bastiii
artik son gibusumde yaparsiniz yorumlarii
gigus uclarin karardimi ilkimcim benimkisi cook kotu oldu yaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…