2008 Aralık Anneleri

cok tatlisin yaa benim gelinimde mi sen gibi tatli olcak acabaaaaaaa
ayyy yir onuu kaynanasi yirr
bak yaa nasilda umutlandirdi bu ilkim delisi benii :mymeka:
kizim bide kiz gelirse sana oglan dogurttururum ona goreeeeeee

kızlar şeker yükleme testi önce aç karnına kanınızı alıyorlar, daha sonra bir bardak şekerli su içiyorsunuz ve bir saat sonra tekrar kanınızı alıyorlar aç karnına 110, yüklemeden sonra 140 geçmemesi gerekiyor, bende zaten şeker olduğu için ben yükleme yaptırmıyorum ama her seferinde şekerim ölçülüyor, bende yarın bir diabet uzmanı ile görüşeceğim, dietle devam edebilecekmiyim yoksa insilün gerekecekmi onu konuşacağız

olmaazz bananee benim kizim oglundan buyukmu olcakk hemen isteremm aralarinda bi yas olsunnn :roflol:

ben yaptırdım ama daha erkendi dr yapalım dedi ama yine yapcak heralde sonraki haftalarda normal çıktı şeker ama daha önce yazmıstım ya tsh denen tiroid hormonu sınırda çıktı ona uzuldum guatr da yok bende daha önce bakılmıstı ama bakalım artık dr yorumlar yarın

öff:dilcikar:
bana ne gitsin artık işine..

ben de pek oturamıyorum bilg başına son zamanlarda,
isabet olmuş.
seni mi beklicem yani

Günaydın kızlar...

ben de bugün sağlık ocağına gidicem inş tetanoz aşısı için.
doktora sormuştum o kadar yahu bu aşı zamanı gececek vs diye.
illa 5. aydan sonra demişti bana.
e daha randevuya da 2 hafta var.
aradım,git madem dedi sağlık ocağına lahayhoy
önce deseydi bunu ölürdü sanki..
bakalım bugün yapacaklar mı?

ben de bir korkarım ki aşıdan iğneden sormayın gitsin..
hadi öptüm hepinizi...

günaydın kızlar!

bhk canım bende yarın gideceğim doktora. bende soracağım <şıyı, 5. aydan sonra demişti bakalım zamanı geldi artık :) aşıdan korkacak ne var canım. daha doğum bekliyor bizi :)))) Aşıda neymişki :CüvCüv:

of öle de sorma işte,var bi korku..
hoş zaten gittim,aşıları bitmiş-tatlicadiarzu-
yarın telefon edip gelmişse bi daha gidicem.

bakın kızlar ben ne ördüm, akşamları yeni uğraşım örgü yapmak. bebeklerime örgüler yapıyorum :)
nasıl olmuş :))
ilk defa bebek örgüsü yapıyorum bu arada...

aa süper!!
ikisi de inanılmaz şeker olmuş..
ya ben örgüde bu yakadan başlamalı örnekleri hiç bilmiyorum,
ama cok da özeniyorum doğrusu.
ben de bi yelek yaptım böle yakadan ama tığla..
ellerine sağlık yaa cok ciciler..

günaydınlar kızlar,

zemays hem ilk defa hem de bu kadar güzel, tüllü filan, ben de bilmiyorum, nerden alıyosun tarifleri:1shok:

sen de beceriklisin bhk, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…