2008 Aralık Anneleri

ayy günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

aman Yarabbi o ne güzel ciciler bicilerdir öle zeamays sayfayı açınca gözüm gönlüm açıldı valla yaa. bnm gibi kabiliyetsizi bile heveslendirdin :)) çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ayy bende yapabilsem keşke büüle şeylerr

allah korusun valla, şimdiden not alıyım da bi dahaki kontrolde sorayım bari.
kafamçokkarıştı

jasper cım bnm gittiğim 2 doktorda bana hiç aşıdan maşıdan bahsetmedi burdan okuyunca sordum ben, yaptırma tetanoz dediler, ısrarla oliim istedim ama gerek yok doğum esnasında steril ortamda çalışıyoruz dediler. içim çok rahat etmedi ama daha aşıda olmadım yani. sende sor için rahat etsin hiçolmazsa. hatta dr ne dedi cvbını bizede sölersin canım sana zahmet

günaydın hanımlar. yazdıklarınızı okuyorumda aşıyı bende sordum 3 doktora ama gerek yok dediler eskiden yapılıyormuş.. o zamanlar kadınlar tarlada sapanda doğum yaptıkarı için aşı vuruluyormuş..günümüzde hastanelerde yapıldığı için gerek yok denmişti bana..ama genede araştırmak isteyenler olabilir.

ya doğru diyorsunuz da insanın içi rahat etmiyor ki..

hem hangi şartlarda doğum yapacağımızı kim bilebilir ki?

günaydın kızlar aranıza döndüm çok şükür yazlıktaydım pek nete giremiyodum evdeki pc de servisteydi geldi çok şükür nasılsınız bakalım

ya doğru diyorsunuz da insanın içi rahat etmiyor ki..

hem hangi şartlarda doğum yapacağımızı kim bilebilir ki?

tetonoz aşısı sağlık bakanlığının prosedüründeki bir aşı, şimdi şöyle düşünelim bhk nın dediği gibi nerde doğum yapacağımızı kim bilebilir , hangi hastanede doğum yapacağımız son dakikaya kadar kim bilebilir , son olarak da ister özel ister devlet olsun türkiyedeki hastane ortmalarının tamamen steril olduğunun garantisini bize kim verebilir...

günaydınlar kızlar,

zemays hem ilk defa hem de bu kadar güzel, tüllü filan, ben de bilmiyorum, nerden alıyosun tarifleri:1shok:

canım bir arkadaşım örnek getirmişti ama sadece yakasını ona bakarak yaptım geriside basit zaten. tülüde kendim tuhafiyede gördüm öylesine aldım diktim çok basit. patikleride tarifli örgü dergisi almıştım ordan bakarak yaptım. önümde örnek yada tarif olmazsa bende yapamıyorum malesef ((

haklısın arkadaşım. Allah korusun ama çok yeni bir örnek var gündemde. Ankaradaki şu hastane olayı. İçim yandı haberleri izlerken. Birde Türkiyenin en büyük kadın doğum hastanesi diyorlar.

Allah korusun bebeklerimizi, hepimizi.

amin yaa gercekten..
tedbir almakta her zman için fayda vardır.
bir zararını görmeyiz sonuçta..
hem merak ediyorum,
aşı olmayın diyen bir doktor,Allah korusun kötü bir şey olma durumunda o riski ve sorumluluğu nasıl üzerine alıyor acaba??CADIARZU

haklısın aslında bhk cim. benimde içim rahat değil yani.. bu en son hastane olayı ve zaten en iyiside olsa çok güven vermeyen hastanelerle ünlü türkiye.. bende ozaman olayım dedim doktora, bana göre herhalukarda kanınıza gereksiz yabancı madde verilecek şu ortamda gerek yok diyip bnm gibi pimpiriklinin kafasını iyice salça etti. yoksa tabiki tedbirli olmak en mantıklısı. haberlerde izleyemiyorum içim eriyo çok fena.

bu arada ballım bebişi görcen hadi gözün aydın kocaman olmustur seninkide :))

kızlar doğru diyorsunuz bende aşı yaptırma taraftarıyım ama doktorum hayor dedikten sonra kafama göre gidip yaptırmayada korkuyorum.. şu haberlerdeki hastane rezaletinden snr bir kez daha aşıyı konuşmakta fayda var tabii. bebeklerimiz allaha emanet ..

nurgül merhaba
senin cinsiyet belli oldumu?kaç haftalıksın?:1hug:

kızlar az once nette okudum eger daha once tetanoz asısı olduysanız gerek yokmus(10 yılı gecmemiş olmak kaydıyla) ama gobek bagını kesmek için dogumda kullanılan nesterden bile bebege tetanoz bulasabilirmiş ve atlatması hiç kolay degilmiş birde netten okuyun isterseniz sonucta okdar umursamaz insnlar oluyorki dogumda bebege hıv viruslu kanı veren bi ulkede yasıyoruz biz dikkat etmessek kimsenin bizim adımıza dikkat edecegini hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…