- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.141
bana hiçbişey demedi doktor aşıyla ilgili, aşı olmazsak ne oluyomuş, zararlı mı yani?
walla ben de net bilmiyorum da sadece doğumda olabilecek tersliklerden dolayı diye duymuştum.
Allah korusun..
allah korusun valla, şimdiden not alıyım da bi dahaki kontrolde sorayım bari.
kafamçokkarıştı
günaydın hanımlar. yazdıklarınızı okuyorumda aşıyı bende sordum 3 doktora ama gerek yok dediler eskiden yapılıyormuş.. o zamanlar kadınlar tarlada sapanda doğum yaptıkarı için aşı vuruluyormuş..günümüzde hastanelerde yapıldığı için gerek yok denmişti bana..ama genede araştırmak isteyenler olabilir.
ya doğru diyorsunuz da insanın içi rahat etmiyor ki..
hem hangi şartlarda doğum yapacağımızı kim bilebilir ki?
takvimlere ne olmuş bilgisi olan varmı ben bugün dr gidecem çok sevinçliyim kızlar
günaydınlar kızlar,
zemays hem ilk defa hem de bu kadar güzel, tüllü filan, ben de bilmiyorum, nerden alıyosun tarifleri:1shok:
tetonoz aşısı sağlık bakanlığının prosedüründeki bir aşı, şimdi şöyle düşünelim bhk nın dediği gibi nerde doğum yapacağımızı kim bilebilir , hangi hastanede doğum yapacağımız son dakikaya kadar kim bilebilir , son olarak da ister özel ister devlet olsun türkiyedeki hastane ortmalarının tamamen steril olduğunun garantisini bize kim verebilir...
haklısın arkadaşım. Allah korusun ama çok yeni bir örnek var gündemde. Ankaradaki şu hastane olayı. İçim yandı haberleri izlerken. Birde Türkiyenin en büyük kadın doğum hastanesi diyorlar.
Allah korusun bebeklerimizi, hepimizi.
günaydın hanımlar. yazdıklarınızı okuyorumda aşıyı bende sordum 3 doktora ama gerek yok dediler eskiden yapılıyormuş.. o zamanlar kadınlar tarlada sapanda doğum yaptıkarı için aşı vuruluyormuş..günümüzde hastanelerde yapıldığı için gerek yok denmişti bana..ama genede araştırmak isteyenler olabilir.
nurgül merhaba
senin cinsiyet belli oldumu?kaç haftalıksın?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?