2008 Aralık Anneleri

maşallah canım az önce ismini yalnış yazmışım özür dilerim :))
aralık anneleri listemiz var oraya cinsiyetini ve isimini yaz istersen.senden 1gün öndeyim bende 22+4
çok öptüm canım a.s.

tabi söylerim cevabını, benim sormak da aklıma gelmedi önceden, ama öyle bişey olsa söylerdi mutlaka

günaydın kızlar aranıza döndüm çok şükür yazlıktaydım pek nete giremiyodum evdeki pc de servisteydi geldi çok şükür nasılsınız bakalım

hoşgeldin, tatilin iyi geçmiştir umarım, ne güzel bugün de bebişini göreceksin, doktordan gelince yzarsın, tetanaz aşısını konuşmuşmuydun sen daha önce

maşallah canım az önce ismini yalnış yazmışım özür dilerim :))
aralık anneleri listemiz var oraya cinsiyetini ve isimini yaz istersen.senden 1gün öndeyim bende 22+4
çok öptüm canım a.s.

önemli değil cnm sen diyene kadar farketmemiştim ..listede adım var canım teşekkürler :1hug:.. senin bebiş kızdı sanırım ..öpüyorum..

emine nasılsın, ilk doğum yapan sen mi olacan yoksa

canım benim ilk doğum ben değilim sanırım 1veya 2kiş i var önümde onlarda 4gün faln ilerde:CüvCüv:
benimde aynı olan bhk arkadaşım var.ama yinede ilk doğuranlardan olucam galiba.:Saruboceq:
allah izin verirse doğum hikayemi ve bilgilerimi imkanlarım elverdiğince yazıcam inş.:hooray:
senin aralığın kaçına denk geliyo canım.haa bu arada inş kasım annesi olmayıznaniknanik

kızlar bu arada 2haftaya kadar 3bçk kğ alan ben şuan 5kğ almış durumdayım
hakkaten bundan sonra hızlı gitcekmiş kilolarımız aman dikkat.
belimde ağırlaştı tabi.
artık belime yastık koyarak oturuyorum yoksa çok rahatsız oluyorum.sizde öylemisinz?

kızlar bebeklerimiz bazen sinirli ve asabi oldukları zamanda oluyormuş karnımızda :))

eminecim bende senden 1 gün falan ilerdeyim sanırım herşey Allah'ın izniyle herşey normal giderse aralığın ilk anneleri olacağız acayip heycanlanıyorum düşündükçe yaa :))

bebeklerde neye kızıyosaa anlamadım :)) dışardaki sesleri duyuyolarmışya sevmedikleri ses olunca demekki gümm basıolar tekmeyii :)) şaka maka bazen acıtıyo yani sancı veriyo, doğum sancısı nasıl olur kimbilir anneciimmmm :)) normal dogummu düşünüyosunuz kızlarrrr

canım aklısın sinirlendirmemk lazım bebeişleri :))):CüvCüv:
ben normal istiyorum ama bakalım bebişimde normal istiyormu?gamyoncuiremsu

ben ikinci aşımı olcam cumartesi günü ilk aşıyı erkendenmi oldum acaba:sm_confused: bana 18-20.hafta demişlerdi 18+2 de yaptırmıştım ikincisini 22+4'de yaptırcam :uhm:

ben ikinci aşımı olcam cumartesi günü ilk aşıyı erkendenmi oldum acaba:sm_confused: bana 18-20.hafta demişlerdi 18+2 de yaptırmıştım ikincisini 22+4'de yaptırcam :uhm:

yok canım erken degil merak etme 3. aydan sonra her zaman yaptırabilirmissin hatta once bile olurmus yerimsenibenyerimseniben

ya doğru diyorsunuz da insanın içi rahat etmiyor ki..

hem hangi şartlarda doğum yapacağımızı kim bilebilir ki?

bu konuda çok haklısın çok buyuk paralar verip doğum yapılan özel hastaneler bile bilemeyizki şartları neler açıkçası ben aşımı oldum ve bebeğe hiçbir yan etkisi yok çok iyi arastırdım beniim canım yandı okadar oda 1 gece sürdü şimdi 1 ay sonra 2, sini olucam dr umuz şiddetle önerdi :CüvCüv:

inşallah hayırlısıyla zamanında doğurursunuz ve bize de anlatırsınız yaşadıklarınızı, bizim 20sinden sonra filan bekleniyor. Yani kasım annesi olmayız herhalde, ama siz oalbilirsiniz, 38. haftadan itibaren normal normal oluyo benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…