- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.161
jasper cım bnm gittiğim 2 doktorda bana hiç aşıdan maşıdan bahsetmedi burdan okuyunca sordum ben, yaptırma tetanoz dediler, ısrarla oliim istedim ama gerek yok doğum esnasında steril ortamda çalışıyoruz dediler. içim çok rahat etmedi ama daha aşıda olmadım yani. sende sor için rahat etsin hiçolmazsa. hatta dr ne dedi cvbını bizede sölersin canım sana zahmet
günaydın kızlar aranıza döndüm çok şükür yazlıktaydım pek nete giremiyodum evdeki pc de servisteydi geldi çok şükür nasılsınız bakalım
maşallah canım az önce ismini yalnış yazmışım özür dilerim :))
aralık anneleri listemiz var oraya cinsiyetini ve isimini yaz istersen.senden 1gün öndeyim bende 22+4
çok öptüm canım a.s.
maşallah canım az önce ismini yalnış yazmışım özür dilerim :))
aralık anneleri listemiz var oraya cinsiyetini ve isimini yaz istersen.senden 1gün öndeyim bende 22+4
çok öptüm canım a.s.
emine nasılsın, ilk doğum yapan sen mi olacan yoksa
önemli değil cnm sen diyene kadar farketmemiştim ..listede adım var canım teşekkürler :1hug:.. senin bebiş kızdı sanırım..öpüyorum..
eminecim bende senden 1 gün falan ilerdeyim sanırım herşey Allah'ın izniyle herşey normal giderse aralığın ilk anneleri olacağız acayip heycanlanıyorum düşündükçe yaa :))
bebeklerde neye kızıyosaa anlamadım :)) dışardaki sesleri duyuyolarmışya sevmedikleri ses olunca demekki gümm basıolar tekmeyii :)) şaka maka bazen acıtıyo yani sancı veriyo, doğum sancısı nasıl olur kimbilir anneciimmmm :)) normal dogummu düşünüyosunuz kızlarrrr
ben ikinci aşımı olcam cumartesi günü ilk aşıyı erkendenmi oldum acaba:sm_confused: bana 18-20.hafta demişlerdi 18+2 de yaptırmıştım ikincisini 22+4'de yaptırcam :uhm:
ya doğru diyorsunuz da insanın içi rahat etmiyor ki..
hem hangi şartlarda doğum yapacağımızı kim bilebilir ki?
kızlar tetanosdanmı bahsediyosunz?
bu arada herkese afiyet olsun a.s.
yok canım erken degil merak etme 3. aydan sonra her zaman yaptırabilirmissin hatta once bile olurmus yerimsenibenyerimseniben
canım benim ilk doğum ben değilim sanırım 1veya 2kiş i var önümde onlarda 4gün faln ilerde:CüvCüv:
benimde aynı olan bhk arkadaşım var.ama yinede ilk doğuranlardan olucam galiba.:Saruboceq:
allah izin verirse doğum hikayemi ve bilgilerimi imkanlarım elverdiğince yazıcam inş.:hooray:
senin aralığın kaçına denk geliyo canım.haa bu arada inş kasım annesi olmayıznaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?