- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.181
sağol ya bende birden erken mi oldum diye düşündüm buarada bebiş nasıl hareketlimi üzüyormu seni :jeyyar:
yok canım ya hiç uzmuyor geceleri sancım tutuyodu ya genişlemeden sanıyodum meger tas dusuruyomusum bende bebişim buyuyo rahat durmuyo sanıyodum sırnaşık şeysırnaşık şey simdi hersey cok ii bazen gobişime bakarken kıpırdayısını gorebiliyorum harika bi duygu :dance::dance::dance::dance:
benim karnımda bazen yamuluyo sizde de oluyo mu bilmemCADIARZUbazende bişeye üzüldüysem veya sinirlendiysem tekme üstüne tekme atıyo
ayyy yerim ben onu ya ii yapıyo tekmeliyerek sende uzulme sinirlenme uzme bakım benim yigenimi kızıyo demekki sana yerimsenibenyerimseniben
evet ama şu günlerde herşeye kızmaya sinir olmaya başladım sanki herşey gözüme batıyo içimden sürekli ağlamak geliyosenağlama sessiz sedasız bir yere gitmek istiyom galiba ben depresyona girdim:bbo:kafamçokkarıştı
evet ama şu günlerde herşeye kızmaya sinir olmaya başladım sanki herşey gözüme batıyo içimden sürekli ağlamak geliyosenağlama sessiz sedasız bir yere gitmek istiyom galiba ben depresyona girdim:bbo:kafamçokkarıştı
canım ya depresyona girecek ne varki bak nekdar sanslısın esin yanında bebişin yanında hamilelikte olur bole stresli anlar cok uzme kendini fırsatın varsa cık tatiline esinle kacamak yapın :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ah canım ya ne olcak bu halimiz.hafta sonu denize gittik zeynepciğim bayağıda uzaktı gittiğimiz yer,neyse denize vardık başladım ağlamaya orda.2gün tatil yapalım dedik.bana hiç iyi gelmedi.kendi kendime konuşuyorum sahilde bebeğim sana haksızlık yapıyorum okadar yolu gelmicektik ya bişi olursa.eşim bi yandan çadır kuruyor biyandan gözü bende.ben ağlıyorum ama varya nasıl hıçıkıra hıçkıra.yattım uzandım çok bozuldu pskilojim.aynen canım biri bişi dese alnıyorum bağırmak ağlamak geliyor içimden.sabredecez canım ne yapalim.
aynen canım aynen.mutlu olamıyosun işte elimizde değil ki,çekecekler bizle beraber ne yapalım.öyle değil mi canım ya
çok şükür iyi hayatım.sabah kuvvetli şekilde vurdu bana kaçtı.canım bide sana oluyomu benimki toplanıyor karnımda yumruk gibi.resmen toplanacağını biliorum ama, kasıyo beni.çok alem kız bunlar:1rolleyes:
ah kızlar ya bu sorun bir tek bende var sanıyordum .. hamilelikte çok sinirli bir yapım oldu.. dün akşamda canım annemi telde fayladım istemeyerek. sonrada oturup ağladımm..senağlamasenağlama.. şimdi arayım diyorum çekiniyorum aramaya.. ah annecim inşallah beni anlarsınn..:1no2:
nurgücüğüm çekinme canım ara anneni özür dile.hamileliğime ver de.zaten anneler anlamaz mı.yazık kız ara bence.
zeynepciğim ben düngece uyumuşum erkenden.eşimde gelmiş sevmiş kızımızı bayağı.bugün telde diyo sevdim diyo sen uyurken oda karşılık vermiş babasına.akşamları hareketli oluyolarlar demekki.çok şükür allahım hep öyle olsunlarda.ya canım bişi sorcam.canım asitli içecek istiyor hep deli gibi.ama asla kola felan sürmüyorum ağzıma,çay bile içmiyorum.ama soda içesim geliyor,bişi olmaz dimi
ah canım ya sendemi aynı dertten müzdaripsin valla neolcak bu halimiz bilmiyom canım bende cok kırıyorum sonra niye kırdım diye başlıyom ağlamaya offf off bence anneciğini ara gönlünü al canım ne demişler ana gibi yar bağdat gibi diyar yoktur valla dogru ben hamile kaldığımdan beri anacım ne yapıcagını şaşaırdı hele dogum esnasında cok arıyormuşsun anneler affeder canım bak bizde anne olcaz o anlamıştır seni canım :1hug:
nurgücüğüm çekinme canım ara anneni özür dile.hamileliğime ver de.zaten anneler anlamaz mı.yazık kız ara bence.
zeynepciğim ben düngece uyumuşum erkenden.eşimde gelmiş sevmiş kızımızı bayağı.bugün telde diyo sevdim diyo sen uyurken oda karşılık vermiş babasına.akşamları hareketli oluyolarlar demekki.çok şükür allahım hep öyle olsunlarda.ya canım bişi sorcam.canım asitli içecek istiyor hep deli gibi.ama asla kola felan sürmüyorum ağzıma,çay bile içmiyorum.ama soda içesim geliyor,bişi olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?