2008 Aralık Anneleri

sağol ya bende birden erken mi oldum diye düşündüm buarada bebiş nasıl hareketlimi üzüyormu seni :jeyyar:

yok canım ya hiç uzmuyor geceleri sancım tutuyodu ya genişlemeden sanıyodum meger tas dusuruyomusum bende bebişim buyuyo rahat durmuyo sanıyodum sırnaşık şeysırnaşık şey simdi hersey cok ii bazen gobişime bakarken kıpırdayısını gorebiliyorum harika bi duygu :dance::dance::dance::dance:

benim karnımda bazen yamuluyo sizde de oluyo mu bilmemCADIARZUbazende bişeye üzüldüysem veya sinirlendiysem tekme üstüne tekme atıyo

ayyy yerim ben onu ya ii yapıyo tekmeliyerek sende uzulme sinirlenme uzme bakım benim yigenimi kızıyo demekki sana yerimsenibenyerimseniben

evet ama şu günlerde herşeye kızmaya sinir olmaya başladım sanki herşey gözüme batıyo içimden sürekli ağlamak geliyosenağlama sessiz sedasız bir yere gitmek istiyom galiba ben depresyona girdim:bbo:kafamçokkarıştı

canım ya depresyona girecek ne varki bak nekdar sanslısın esin yanında bebişin yanında hamilelikte olur bole stresli anlar cok uzme kendini fırsatın varsa cık tatiline esinle kacamak yapın :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ben geldim:jeyyarh be anca bitirdim işlerimi şöyle bir oturam.ne ediyonuz bakem he.yine maşallahınız var hatunlarım.ya aşıyı henüz bende olmadım.perş.günü 20.haftamıza giriyoruz ozaman mı olayım kızlar ne dersiniz.

ah canım ya ne olcak bu halimiz.hafta sonu denize gittik zeynepciğim bayağıda uzaktı gittiğimiz yer,neyse denize vardık başladım ağlamaya orda.2gün tatil yapalım dedik.bana hiç iyi gelmedi.kendi kendime konuşuyorum sahilde bebeğim sana haksızlık yapıyorum okadar yolu gelmicektik ya bişi olursa.eşim bi yandan çadır kuruyor biyandan gözü bende.ben ağlıyorum ama varya nasıl hıçıkıra hıçkıra.yattım uzandım çok bozuldu pskilojim.aynen canım biri bişi dese alnıyorum bağırmak ağlamak geliyor içimden.sabredecez canım ne yapalim.

canım ya depresyona girecek ne varki bak nekdar sanslısın esin yanında bebişin yanında hamilelikte olur bole stresli anlar cok uzme kendini fırsatın varsa cık tatiline esinle kacamak yapın :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yapıyorum geziyorum ama olmuyo şimdiden böyle olursam bilmiyorum artık gerisini :sm_confused:

aynen canım biryere gidiyoruz eşimin burnundan getiriyorum geceleri kalkıp ağlıyom yazık eşimde kalkıyo neoldu diyo sorduğuna sormadığına pişman ediyorum canım bu annelik benim duygularımı altüst etti canım

ah kızlar ya bu sorun bir tek bende var sanıyordum .. hamilelikte çok sinirli bir yapım oldu.. dün akşamda canım annemi telde fayladım istemeyerek. sonrada oturup ağladımm..senağlamasenağlama.. şimdi arayım diyorum çekiniyorum aramaya.. ah annecim inşallah beni anlarsınn..:1no2:

çok şükür iyi hayatım.sabah kuvvetli şekilde vurdu bana kaçtı.canım bide sana oluyomu benimki toplanıyor karnımda yumruk gibi.resmen toplanacağını biliorum ama, kasıyo beni.çok alem kız bunlar:1rolleyes:

olmaz olurmu bazen kasılıyo bende onunla bir kasılıyom cünkü kıpırdayamıyom canim özellikle akşamları babasının geldiğini anlıyormudur nedir hergün akşam illa onu sevcek okşıcak öyle rahatlıyo yoksa sürekli tekmeliyo beni allahım diyom daha dogmadan böyle doysa nasıl olur acaba :1hug:

ah canım ya sendemi aynı dertten müzdaripsin valla neolcak bu halimiz bilmiyom canım bende cok kırıyorum sonra niye kırdım diye başlıyom ağlamaya offf off bence anneciğini ara gönlünü al canım ne demişler ana gibi yar bağdat gibi diyar yoktur valla dogru ben hamile kaldığımdan beri anacım ne yapıcagını şaşaırdı hele dogum esnasında cok arıyormuşsun anneler affeder canım bak bizde anne olcaz o anlamıştır seni canım :1hug:

nurgücüğüm çekinme canım ara anneni özür dile.hamileliğime ver de.zaten anneler anlamaz mı.yazık kız ara bence.

zeynepciğim ben düngece uyumuşum erkenden.eşimde gelmiş sevmiş kızımızı bayağı.bugün telde diyo sevdim diyo sen uyurken oda karşılık vermiş babasına.akşamları hareketli oluyolarlar demekki.çok şükür allahım hep öyle olsunlarda.ya canım bişi sorcam.canım asitli içecek istiyor hep deli gibi.ama asla kola felan sürmüyorum ağzıma,çay bile içmiyorum.ama soda içesim geliyor,bişi olmaz dimi

zaten en çok bunalımımın sebebi annemiözlememdir.nasipse haftaya gelcek yanıma.1hafta durur gider garibim.hamilelikte annemi hasretle özler oldum.ana olunca anlıcaz aralıktan sonra.şimdikten anlıyoruz gerçi:a015:

valla canım ben içiyorum cayda cola da dr.sordum özellikle cay günde 4-5 bardağı geçmemek şartıyla iç dedi cola'yıda 1 bardak dedi sodayı sordum içinde mineraller var özellikle yazın cok terleyip minerallaride atıyorsunuz dedi günde 1 şişe sodanın zararı yokmuş canım hatta faydası varmış:1hug:

ewet cnm malesef bende saçma sapan şeylere bağırıp çevremdekileri kırıyorum..herkese açıklama yaptım ne olur bana küsmeyin anlayışlı olun bütün hormonlarım değişiyor zor bir dönemdeyim sabırlı ve anlayışlı olun diyorum..az sonra arıcam anneciğimi.. inşallah sesi kızgın gelmez..yoksa dayanamam valla sabaha kadar ağlarım..kıyamam ona ben o benim biricik annem..senağlama..inşalla dediğin gibi beni anlamıştır..

sağol ilkimcim dediğin gibi ararım az snr.. valla benimde cola dan çok fanta canım çekiyor..hafta 1 içiyorum doktor haftada 1 bişi olmaz dedi..maden suyu içebilirsin zararı yokmuş canım..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…