- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.201
ewet cnm malesef bende saçma sapan şeylere bağırıp çevremdekileri kırıyorum..herkese açıklama yaptım ne olur bana küsmeyin anlayışlı olun bütün hormonlarım değişiyor zor bir dönemdeyim sabırlı ve anlayışlı olun diyorum..az sonra arıcam anneciğimi.. inşallah sesi kızgın gelmez..yoksa dayanamam valla sabaha kadar ağlarım..kıyamam ona ben o benim biricik annem..senağlama..inşalla dediğin gibi beni anlamıştır..
nurgücüğüm çekinme canım ara anneni özür dile.hamileliğime ver de.zaten anneler anlamaz mı.yazık kız ara bence.
zeynepciğim ben düngece uyumuşum erkenden.eşimde gelmiş sevmiş kızımızı bayağı.bugün telde diyo sevdim diyo sen uyurken oda karşılık vermiş babasına.akşamları hareketli oluyolarlar demekki.çok şükür allahım hep öyle olsunlarda.ya canım bişi sorcam.canım asitli içecek istiyor hep deli gibi.ama asla kola felan sürmüyorum ağzıma,çay bile içmiyorum.ama soda içesim geliyor,bişi olmaz dimi
ah ilkimciğim ah bu kızlar şimdiden böyle anne karnında babalarına naz cilve yapıyorlar dogunca nasıl nazlanıcaklar bilemiyorum valla :1hug:
sorma canım yaa.kurban olurum ben onlara kıss
ayyyy kızlar öğleden beri giremedim siteye patladım ayolllllllllll.. neyse nihayet burdayım. yazdıklarınızı okudum. bnmde annem gecen hafta geldi ankaradan yanımdaydım valla bütün sanki elektiriğimi ondan çıkardım. bugun telefonlaştıkta dertleştik kusura bakma dedim anne hassaslaştım ilgi göster sen bana bol bol anla beni dedim. anlarım yewruum dedi. bende özlüyon uzaktalar die ondan böle oluyo heralde. sıkacağız dişimizi çoğu gitti azı kaldı kızlarrrrrrrrr
zeynepcim keşke bende evde olup senin gibi sıkılabilseydim..:1no2: sabahtan beri çalışıyorum işteyim.. çok uykum var.. Allah çalışan hamişlere bolca sabırlar versin. neyseki yarın izne çıkıyorum bugün son günüm. artık izin günlerime booll bolll uyucam.:lepi:.
canım bende çalışıyorum çalışmaktan sıkıldım artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım sabahları kalkamaz hale geldim canım :bbo:
hımm demek sende çalışıosun.. Allah sabır versin.. sabahları o yataktan kalkmak çok zor bilirim hele akşam üzeri midemin kazınması ve gözümde yemeklerin dönmesi ayrı sırnaşık şey..doğumdan snr çalışmayı düşünüyomusun canım.. ben şimdiden nasıl bırakıcam onu düşünüyorum..
bende 1 sene çalışmayı düşünmüyorum.. ama işimide bırakmayı göze alamıyorum.. çalışma şartlarım ve maaşım çok iyi çünkü.. bebegim için onun geleceği için çalışmak zorundayım..belki doğumdan sonra 8 haftalık süre bitiminde 6 aylık ücretsiz izin vermeyi kabul ederler. ozamanda zaten bebeğim 8 aylık olur düzeni oturur bende işime giderim diye düşünüyorum.. inşallah bakalım
canım senin bebişin cinsiyeti belli oldumu sositososito
ewet teyzesi belli oldu oğlum olacak Allahın izniyle.. sanırım senin de kızın olacakmış .. prensesimize talip olsakmı acaba:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?