2008 Aralık Anneleri

kızmaz kızmaz senin yavrun böyle yapsa kızarmısın anlayışlı olursun annende anlamıştır sonuçta sende onun yavrususun canım insan yavrusuna kızabilirmi hiç a.s

ah ilkimciğim ah bu kızlar şimdiden böyle anne karnında babalarına naz cilve yapıyorlar dogunca nasıl nazlanıcaklar bilemiyorum valla :1hug:

ayyyy kızlar öğleden beri giremedim siteye patladım ayolllllllllll.. neyse nihayet burdayım. yazdıklarınızı okudum. bnmde annem gecen hafta geldi ankaradan yanımdaydım valla bütün sanki elektiriğimi ondan çıkardım. bugun telefonlaştıkta dertleştik kusura bakma dedim anne hassaslaştım ilgi göster sen bana bol bol anla beni dedim. anlarım yewruum dedi. bende özlüyon uzaktalar die ondan böle oluyo heralde. sıkacağız dişimizi çoğu gitti azı kaldı kızlarrrrrrrrr

ahh ahh sorma gecicek bu günlerde güzel günlere az kaldı canım a.s.

zeynepcim keşke bende evde olup senin gibi sıkılabilseydim..:1no2: sabahtan beri çalışıyorum işteyim.. çok uykum var.. Allah çalışan hamişlere bolca sabırlar versin. neyseki yarın izne çıkıyorum bugün son günüm. artık izin günlerime booll bolll uyucam.:lepi:.

canım bende çalışıyorum çalışmaktan sıkıldım artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım sabahları kalkamaz hale geldim canım :bbo:

miss12 sendemi bacumm.. hamiş bacılarım ne oluyor bize hepimiz depreştik..neler oluyor bize imdatt.. acaba psikologamı gitsek.fisfisfis.. anneciğime bu sayfayı okutmalıyım.. o zaman bana hak verir..:lepi:

canım bende çalışıyorum çalışmaktan sıkıldım artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım sabahları kalkamaz hale geldim canım :bbo:

hımm demek sende çalışıosun.. Allah sabır versin.. sabahları o yataktan kalkmak çok zor bilirim hele akşam üzeri midemin kazınması ve gözümde yemeklerin dönmesi ayrı sırnaşık şey..doğumdan snr çalışmayı düşünüyomusun canım.. ben şimdiden nasıl bırakıcam onu düşünüyorum..

1 sene'ye yakın çalışmıcam canım sonrasında mecburen çalışmak zorundayım aslında kendi bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama malum hayat şartları buna el vermiyo sen napıcaksın canım

bende 1 sene çalışmayı düşünmüyorum.. ama işimide bırakmayı göze alamıyorum.. çalışma şartlarım ve maaşım çok iyi çünkü.. bebegim için onun geleceği için çalışmak zorundayım..belki doğumdan sonra 8 haftalık süre bitiminde 6 aylık ücretsiz izin vermeyi kabul ederler. ozamanda zaten bebeğim 8 aylık olur düzeni oturur bende işime giderim diye düşünüyorum.. inşallah bakalım

sorma nurgünn bacımm bendee.. ben ist.dayım ailem ankarada.. özlüyom ondan böle oluyoo ilgilerini hissetmek istiyom heralde birazda korku var tabi napacam tek başıma diye... neyse bu stresleri üstümüzden atmalıyız bebişler ondan tepiyo habire demekki :)) evde olan benim ben işten ayrıldım bebek düşününce, sonrası Allah büyük duruma göre bakarız

öyle tabi miss12 cim Allah bebeklerimizi rızkıyla dünyaya gönderiyor.. her biri kısmetleriyle geliyor hayata.. ama malum hayatta çok pahalı artık onların iyi bir geleceği olması adına ayrı kalmayı göze alacağız.. tabii öncelikle sağlıkla doğsunlarda diyorum çalışmasakta olur.hamilelil derken lohusalık bu günlerde geçecek inşallah..

canım senin bebişin cinsiyeti belli oldumu sositososito

benden iyi akşamlar hepinize arkadaşlar yarın görüşürüz. bebişleride sizleride öpüyoorummmmmmmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…