2008 Aralık Anneleri

ah canım geçmiş olsunn.. nerde kaptın bu sıcakta gripi.. klima falanmı çarptıki.. geceleri incede olsa mutlaka ört üstünü çok dikkatli ol. doktoruna sor ne yapman gerekiomuş ilaç milaç kullanma ondan hbrsiz. İnşallah çabucacık atlatırsın dinlen bari biraz ..

sağol canım ya arıcam birazdan cumarteside kontrolüm var zaten belki öne ceker

günaydınlar kızlar, geçmiş olsun, pencere açık mı uyuyosun, nasıl oldu ya, dikkat et kendine

pencere acıp yatsam iyi ya balkonda yattım bir kaç gün dünde vardı biraz kırgınlıgım ama bügün mahvoldum gözlerim akıyo senağlamaresmen kafam kulaklarım ağrıyo enkaz gibiyim anlıcan

pencere acıp yatsam iyi ya balkonda yattım bir kaç gün dünde vardı biraz kırgınlıgım ama bügün mahvoldum gözlerim akıyo senağlamaresmen kafam kulaklarım ağrıyo enkaz gibiyim anlıcan

ay zeynep, abartmışsın valla, tamam sıcak basıyo da, kendimize dikkat etmemiz lazım, zaten normalde ağrılarımız halsizliğimiz oluyor, bi de grip eklenince işimiz zor, artık balkonda uyumaktan vazgeçmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…