2008 Aralık Anneleri

vazgeçmez olurmuyum işte dikkatsizlik kendimizi 18 yaşında delikanlı sandık biraz gördük günümüzükafamçokkarıştı

bugün kimsecikler yok galiba burdaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaelülülülülülüsositosositomirmirmirmirgamyoncuiremsukafamçokkarıştınaniknanik:jeyyar::

sorma bacımm yine boşaldı öğle vakti çogu kişide tatilde falan derken kaldık bizbizeeeeee..

evet bacım öylee görünüyoo.. ikimizinkide erkek ve yakın tarihler aynı gun doğmasın bu yaramazlar fener maçlarınada birlikte giderler demiştik ya :)) aslında ben senden 1 -2 gün öndeydim ama takvim değiştirince 22+6 hatta 23 yerine 22+5 oldu nedense anlamadım.. neyse kontrole gittiğimde anlarım asıl kaç hafta, bnm satım tam net olmadıgı için zaten 3 aşşa 5 yukarı gidiyoruz hep :))

bugün kimsecikler yok galiba burdaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaelülülülülülüsositosositomirmirmirmirgamyoncuiremsukafamçokkarıştınaniknanik:jeyyar::

ben geldim.canım geçmiş olsun sıcak limon iç bol bol.bu mevsimdede hiç çekilmezki.bugün kimsecikler yok burda,aaa göbüş günü bugün bide.ama sanırım kimse koymamış resim.ay ifadeler süper olmuş zeynep gıhihoyyyt

sağol canım sıcakta da sıcak sıcak içeçekler gitmiyorki zorla içiyom artık evet canım göbüş günü ama kimse koymamaış belki ilerleyen saatlerde koyan olur kaydirigubbakcemile3

zeynepciğim allah kolaylık versin.allahtan son aylarımız bu sıcaklara denk gelmedi.aralıktada donarız artık.bugün yapmam gereken okadar iş var ki aslında,ilk önce bankaya gitmem lazım.ama sıcakta gözüm kesmiyor.bide aşıyı olsam diyorum,yarın olurum ya.

kız hastasın hala klima diye sayıklıyoonn valla sopaalarız haaaaaa klava: balkondaa üşütmüşsünn klimaylaa neler olmaz yat aşşa bakiim iç sıcak sıcak çaylarınıı hııı kızarız haaa

bu arada ifadeler sahiden züper kaydirigubbakcemile2 hihoyyytkaydirigubbakcemile3

valla canım ya kaydirigubbakcemile2benimde öyle dünya kadar işim var ama yapıcak kuvvet yok ölü gibiyim valla kafamçokkarıştı

alın benden de o kadar bi ton iş var ama yapacak halim yok dün oğlumun kıyafetlerinden ayırdım verilecekleri verdim dolapta yer açmaya çalışıyorum malum kızın da kıyafetlerini dizecem bi boşalta bilsem dolabı

ama napiyim cok sıcak a.stamam tamam :çok üzgünüm:bişey demedim senağlama
kaydirigubbakcemile

hele bi deeeeee.. elimde zopa beklıomm valla. ah sen bnm yanımda olsan ben seni yarın ayaga kaldırırdım kuş sütüyle beslerdiimm.. bende hamileliğimin ilk ayı çok fena grip olmustum. balgam malgam gelirse sarı renk doktora sölee ozaman bişi veriomuş falan. İnşallah hemen geçiveriri bacım

kızlar koca göbekliler ben kaçıyorum.pazara felanda gitcem.offfffffkaydirigubbakcemile2
öğleden sonra görüşürz yavrilerim.dikkat edin kendinizea.s.

pazarda çok dolanıpta yorulma sıcaklarda bacım ağır şeylerde taşıma sakın. az bişi al hızlıca gel bekliyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…