- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.241
ay zeynep, abartmışsın valla, tamam sıcak basıyo da, kendimize dikkat etmemiz lazım, zaten normalde ağrılarımız halsizliğimiz oluyor, bi de grip eklenince işimiz zor, artık balkonda uyumaktan vazgeçmişsindir.
bugün kimsecikler yok galiba burdaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaelülülülülülüsositosositomirmirmirmirgamyoncuiremsukafamçokkarıştınaniknanik:jeyyar::
ben geldim.canım geçmiş olsun sıcak limon iç bol bol.bu mevsimdede hiç çekilmezki.bugün kimsecikler yok burda,aaa göbüş günü bugün bide.ama sanırım kimse koymamış resim.ay ifadeler süper olmuş zeynep gıhihoyyyt
zeynepciğim allah kolaylık versin.allahtan son aylarımız bu sıcaklara denk gelmedi.aralıktada donarız artık.bugün yapmam gereken okadar iş var ki aslında,ilk önce bankaya gitmem lazım.ama sıcakta gözüm kesmiyor.bide aşıyı olsam diyorum,yarın olurum ya.
kız hastasın hala klima diye sayıklıyoonn valla sopaalarız haaaaaaklava: balkondaa üşütmüşsünn klimaylaa neler olmaz yat aşşa bakiim iç sıcak sıcak çaylarınıı hııı kızarız haaa
bu arada ifadeler sahiden züper kaydirigubbakcemile2 hihoyyytkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?