- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.261
hele bi deeeeee.. elimde zopa beklıomm valla. ah sen bnm yanımda olsan ben seni yarın ayaga kaldırırdım kuş sütüyle beslerdiimm.. bende hamileliğimin ilk ayı çok fena grip olmustum. balgam malgam gelirse sarı renk doktora sölee ozaman bişi veriomuş falan. İnşallah hemen geçiveriri bacım
günaydın kızlar, bugün çok mutluyum. dün kızlarımı gördüm ayrıntılıda. Allahım ne büyük bir mucize. yavrularım kocaman olmuş
Doktor önce siyah beyazda ayrıntılı baktı. Sonra renkliye geçtik. Çok heyecan vericiydi. Eşimle ben ağlamaya başladık :))))
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kızlarım ayaklı başlı duruyorlar. biri bize yüzünü dönmedi ensesinin fotoğrafını çekebildi doktor ancak :))) diğeride aynı ben :)))) bana benziyor yavrum :)))) hihoyyythihoyyyt
bu arada tetanoz aşısınıda yaptırdım. Hiç ağrım falan olmadı.
bir sonraki dr. randevum 3 hafta sonra. nasıl geçecek bu zaman :CüvCüv:
bende zaten uyku diye birşey yok zaten uyku düzenim de yok nöbetlerdenkafamçokkarıştı
fırsatım oldukça uyuyorum bende başım yatakdan hiç kalkmıyorkaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar ve tatlı bebişler bugun tetanoz asısı yaptırcam saglık ocagı dısında biyer yapıyormu ucret nekadar biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?