2008 Aralık Anneleri

kızlar buğün göbiş günü değil.artık 2haftada bir koyuyorum geçen çarşamba yaptığımız için buhafta yok.haftaya inş.
ama koymak isteyen olursada buyursun tabi.
her hafta olunca zevki kaçıyo azcık bide isteksiz oluyo insan.a.s.
hepinizi öpüyorummm

inşallah bacım hemencecik iyileşeyimde buzlı buzlu sular icem naniknanikşaka şaka bu sıcakta allah kimseyi grip etmesin bacım şuan balgam yok ama gribin o ilk günkü agırlılığı var canım Şeniz

kızlar uykum çok benim ne yapacam
akşam uykularım hep yarım yamalak
diyorlarki ilk zaman anne nasıl uyursa bebekte uykusu öyle olurmuş
anlaşılan gece nöbete tutacak bizi

yapma yaww ben yeni duydum bak bunu.. neyseki benim uykum düzenli.. neyse hayırlısı İnşallah akıllı uslu bebecikler düzenli sağlıklı bebecikler olur yavrularımız kızlar. mesela yemek olarak ne seversen şimdi bu dönemde bebeklerde büyüyünce çok severmiş. abur cubur az yiyin balık malık faydalı şeylere hücum mümkünse :))))

Son düzenleme:
merhaba kızlar.nasılsınz?gündüz siteye girmek çok zordu .şuan gayet iyi görünüyor.
melekleriniz nasıl bakalım=?
dorucum hayırdır? a.s.

şekerim için dahiliye doktoruna gittim, o da kadın doğumcum gibi bir süre her gün kan şekerimin ölçülmesini ve düşük çıkmaması halinde insüline başlanması gerekebileceğini söyledi, ayrıca diyetisyenle yediklerimle ilgili bir görüşme daha yaptım, umarım yüksek çıkmaz diyorum ama bu akşam ölçtüğümde yüksekti artık hergün bakacağım ve haftaya tekrar kontrole gideceğim inşallah, gerçi bebişim iyi olsunda iğneler filan hiç gözümde değil ama

Günaydın Anneler ve bebişleri..

akşam erken doğum yaptığımı gördüm rüyamda..
Allahım,kucağıma almak,öpüp koklamak bebeğimi muhteşem bir duyguydu.
sanki hala hissediyorum ...

günaydın tatlı annişlerhihoyyytkaç gündür haberlerdeki prematüre bebek haberlerinin etkisinde kalmış olmalıyımki rüyamda dogum yaptım ufacık tefecik bir kız ama ben onu kucağıma alamıyom sürekli ağlıyorumsenağlama bebeğime bişey olcak diye biran sanki gercek sandım nolur rüya olsun diye yalvarıyordum :Saruboceq:sonra bir uyandım sabah olmuş hemen karnımı elledim hala hamileyim şükür deyip kalktım ama inanın cok korktum kızlar :çok üzgünüm:

günaydın kızlar, bugün çok mutluyum. dün kızlarımı gördüm ayrıntılıda. Allahım ne büyük bir mucize. yavrularım kocaman olmuş
Doktor önce siyah beyazda ayrıntılı baktı. Sonra renkliye geçtik. Çok heyecan vericiydi. Eşimle ben ağlamaya başladık :))))
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kızlarım ayaklı başlı duruyorlar. biri bize yüzünü dönmedi ensesinin fotoğrafını çekebildi doktor ancak :))) diğeride aynı ben :)))) bana benziyor yavrum :)))) hihoyyythihoyyyt

bu arada tetanoz aşısınıda yaptırdım. Hiç ağrım falan olmadı.

bir sonraki dr. randevum 3 hafta sonra. nasıl geçecek bu zaman :CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım ve dilerim iyidir
ben bu uyku sorununu aşamıyorum gece uyku yok gündüzde uyukluyorum:a015:

bende zaten uyku diye birşey yok zaten uyku düzenim de yok nöbetlerdenkafamçokkarıştı
fırsatım oldukça uyuyorum bende başım yatakdan hiç kalkmıyorkaydirigubbakcemile3

cok sevindim senin adına bende cumartesiyi iple cekiyorum yavrumu görcem :dance:senin ekizler ayrı yumurtamı aynı yumurta ekizlerimi

bende zaten uyku diye birşey yok zaten uyku düzenim de yok nöbetlerdenkafamçokkarıştı
fırsatım oldukça uyuyorum bende başım yatakdan hiç kalkmıyorkaydirigubbakcemile3

Günaydıınn

Hayırlı sabahlar.Kızımın teyzeleri ve arkadaşları nasıllar?İnşallah,herkesler iyidir.a.s.
Adamel teyzesi ,bizim de uykumuz yok,yemek yeme sorunu aynen ilk aylardaki gibi devam ediyor.Hâlâ pazarın ve marketin yolunu bilmiyoruz,unutmak zorunda kaldık.:1no2:
Her şey kokuyor,her yer kokuyor ve ben artık düzenli yemek yemek istiyorum:çok üzgünüm:
Ben de çok erkenden ödem oluştuğu için dr. günlük yapılmak üzere 1 aylık iğne verdi. Temmuzun 17'sinde başladık.Hayırlısı ALLAH(C.C)'tan.Bir de bebe aspirini içiyorum.Hamd olsun ki şişkinlikler hemen indi.Zaten tansiyonum ve kan şekerim düşüyor,yemek de yiyemiyorum...İşte böyle teyzeleri.Takâtim kesiliyor ama buna da şükürler olsun.
Rabbim,herkeslere hayırlı olanını nasip etsin.
a.s.:asigim:
ALLAH(CC)'a emanet olalım inşallah.Sevgiler...

günaydın güzeller güzeli aralık anneleri ve bebişleriiiiii..

zeamays cım hadi gözün aydın ayy siz anlattıkça özeniyorum bende haftasonu görücem İnşallah renkli renkli :))
zeynepcim sende üzülme canım dediğin gibi bu bebek olaylarından etkilenmişsindir hepimiz zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız İnşallah

uyku problemi çeken arkadaşlarım gece 11 gibi falan ılık süt içseniz yada yoğurt yeseniz faydalı olurmuki.. bi doktorunuzada sorun bu uykusuzlugu. çünkü bebişler için uykuda önemliiiii

öpüyom hepiniizi

gunaydın kızlar ve tatlı bebişler bugun tetanoz asısı yaptırcam saglık ocagı dısında biyer yapıyormu ucret nekadar biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…