- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.281
günaydın tatlı annişlerhihoyyytkaç gündür haberlerdeki prematüre bebek haberlerinin etkisinde kalmış olmalıyımki rüyamda dogum yaptım ufacık tefecik bir kız ama ben onu kucağıma alamıyom sürekli ağlıyorumsenağlama bebeğime bişey olcak diye biran sanki gercek sandım nolur rüya olsun diye yalvarıyordum :Saruboceq:sonra bir uyandım sabah olmuş hemen karnımı elledim hala hamileyim şükür deyip kalktım ama inanın cok korktum kızlar :çok üzgünüm:
benim bildiğim sadece sağlık ocakları yapıyor ve ücret alınmıyor canım hihoyyyt
günaydın kızlar, bugün çok mutluyum. dün kızlarımı gördüm ayrıntılıda. Allahım ne büyük bir mucize. yavrularım kocaman olmuş
Doktor önce siyah beyazda ayrıntılı baktı. Sonra renkliye geçtik. Çok heyecan vericiydi. Eşimle ben ağlamaya başladık :))))
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kızlarım ayaklı başlı duruyorlar. biri bize yüzünü dönmedi ensesinin fotoğrafını çekebildi doktor ancak :))) diğeride aynı ben :)))) bana benziyor yavrum :)))) hihoyyythihoyyyt
bu arada tetanoz aşısınıda yaptırdım. Hiç ağrım falan olmadı.
bir sonraki dr. randevum 3 hafta sonra. nasıl geçecek bu zaman :CüvCüv:
saol canım hadi bakalım agrı magrı olmaz umarım -tatlicadiarzu-
Günaydıınn
Hayırlı sabahlar.Kızımın teyzeleri ve arkadaşları nasıllar?İnşallah,herkesler iyidir.a.s.
Adamel teyzesi ,bizim de uykumuz yok,yemek yeme sorunu aynen ilk aylardaki gibi devam ediyor.Hâlâ pazarın ve marketin yolunu bilmiyoruz,unutmak zorunda kaldık.:1no2:
Her şey kokuyor,her yer kokuyor ve ben artık düzenli yemek yemek istiyorum:çok üzgünüm:
Ben de çok erkenden ödem oluştuğu için dr. günlük yapılmak üzere 1 aylık iğne verdi. Temmuzun 17'sinde başladık.Hayırlısı ALLAH(C.C)'tan.Bir de bebe aspirini içiyorum.Hamd olsun ki şişkinlikler hemen indi.Zaten tansiyonum ve kan şekerim düşüyor,yemek de yiyemiyorum...İşte böyle teyzeleri.Takâtim kesiliyor ama buna da şükürler olsun.
Rabbim,herkeslere hayırlı olanını nasip etsin.
a.s.:asigim:
ALLAH(CC)'a emanet olalım inşallah.Sevgiler...
saol canım hadi bakalım agrı magrı olmaz umarım -tatlicadiarzu-
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım
günaydın, iyiyiz, biraz ağrım var bugün sen nasılsın, artık herşeyden endişelenir oldum, senin iknci olduğu için daha tecrübelisin bukonularda :lepi:
ben iyiyim maşallah 12 haftadan sonra çok iyiyim tek bel ağrım oluyo arasıra kasıklarda ağrı batma var dr sordum rahim büyüdüğünden normaldir dedi ama bu bi gerçek oğlumda daha rahat hamilelik geçirmiştim
bencede kızlarda fazla genişliyoruz bu halim ne olacak zaten onu düşünüyorum doğumdan sonra ilk işim diyetisyen olacak bencede fazla kafana takma gerçi bu aralar tv de hep bebekle ilgili haberler var ister istemez takıyoz kafaya rabbim vaktinde hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsinn
kızlar kızlar benim prensesim kutucuk atlamış kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5:lepi:
saolun kızlar iice gozumu korkuttunuz valla :1shok::1shok: zaten bir naz bir naz yapıyorum benimkini kanser ederim artık -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yok be korkcak bişey sen gene nazını yap canım kaydirigubbakcemile5
valla yapıyorum simdi yapmıcam ne zaman yapıcam heheyt :jeyyar::jeyyar:
oh maşalaah, bizim de d emk 2 haftamız kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?