2008 Aralık Anneleri

günaydınlar, zeynep haklısın ya, düşük tehlikemiz bitti, şimdi erken doğum korkumuz başladı, herkesde aynı korku. O yüzden hayırlısıyla bebeklerimiz hızlıca büyüsünler bir an önce

oh zeamays, maşallah ya, gözünaydın, biri de sana benziyor kızların, çok şeker ya

günaydın, geçmiş olsun maydonoz, neden ödem oluşmuş, tuzlu mu yiyordun, bu koku olayı bende de devam ediyor. Kilo alabildinmi sen?

günaydın, iyiyiz, biraz ağrım var bugün sen nasılsın, artık herşeyden endişelenir oldum, senin iknci olduğu için daha tecrübelisin bukonularda :lepi:

ben iyiyim maşallah 12 haftadan sonra çok iyiyim tek bel ağrım oluyo arasıra kasıklarda ağrı batma var dr sordum rahim büyüdüğünden normaldir dedi ama bu bi gerçek oğlumda daha rahat hamilelik geçirmiştim

watergirl özel hastanelerde yapıyor tetenoz aşısı ama ücretini bilmiyorum. bnm doktorum bizim hastanemizde yapılıyo demişti çünkü. yakınındaki bi hastaneyede tel edebilirsin.

kızlarda daha genişliyoruz herhalde, o yüzden daha mı zor oluyo acaba. erkeklerde daha çok karın büyüyor sadece. valla ben de doktora ağrım var dedim, normal dedi, daha ben de takmamaya çalışıyorum.

bencede kızlarda fazla genişliyoruz bu halim ne olacak zaten onu düşünüyorum doğumdan sonra ilk işim diyetisyen olacak bencede fazla kafana takma gerçi bu aralar tv de hep bebekle ilgili haberler var ister istemez takıyoz kafaya rabbim vaktinde hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsinn

saolun kızlar iice gozumu korkuttunuz valla :1shok::1shok: zaten bir naz bir naz yapıyorum benimkini kanser ederim artık -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

amin, allaha emanetiz artık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…