2008 Aralık Anneleri

valla öyle bende bazen yapıyom bazen kıyamıyom sonra yaptığıma üzülüyom :CüvCüv:

uzulme canım ya onlar zaten bişey isteyelim diye gozumuzun içine bakıyo :) ya bu arada bacaklarına kramp giren varmı ya gecen gece cıglık atarak uyandım allahtan benimki sporcu o olmassa napardım bilemiyorum :1rolleyes::1rolleyes:

zeynepcim sen nasıl oldun bu arada yaa iyimisin düne göre. doktorunu aradınmıı.. tependeyim valla soğuk moğuk içmeeee kötükedihüso

zeynepcim sen nasıl oldun bu arada yaa iyimisin düne göre. doktorunu aradınmıı.. tependeyim valla soğuk moğuk içmeeee kötükedihüso

düne göre biraz daha iyi gibiyim koçişte tebemde dün o sıcakta battaniye örttü üstüme sıcak delirdim biran su istiyom sıcak sı veriyo dr cumartesi günü gidecez daha önce eşim sormuştu bende astım bronşit varda canım yatıp dinlensin demişti o yüzden aramadık canım a.s.

sevindim daha iyi olmana. eşinede aferin iyi bakıo sana. sana bıraksak balkona kaçarsın yine :)) sende haklısın sıcak ama bebiş için önce kendıne iyi bakmak zorundasın

ya kızlar benim doktor aşı gereksiz dedi
başka bir doktora sordum oda öyle dedi:uhm:

bende bunu anlamıyorum doktorlar niye bole gereksiz diyip kestirip atıyo bu asının hiçbir zararı yok biz simdi yapmassak dogar dogmaz cocuga ilk vuracakları ası bu olacak bizim canımızı bukadar yakıyosa bebişin canına nasıl yakar gereksiz demeleri cok ilginç gercekten en azından bi zararı yok senbilirsin filan de dimi kusura bakma zerencim bole sert oldu biraz ama elimde diil doktorlara kızıyorum bizi bole suphede bırakıyorlar hep anlamadım gitti zaten

zeren ikmiz olmadık herhalde, genelde arkadaşlar olmuş.
hayırlısı

valla güzelim medicale gittim miscimin gittigi doktora sordum bence gerek yok dedi
gebelin başından beri gittigim doktoruma dedim oda olma dedi :uhm:
ne yapsamki kızların hemen hepside olmuş dediğin gibi bir ikimiz varız galiba hayırlısı
sen ne yapacan:uhm:

yok ne kusura bakayım benimde kafam karıştı

benim kontrol 1 y sonra filan o zaman sorarım diyom, ama ne zamana kadar oluyo buaşı onu da bilmiyorum:1no2:

bende araştırıyorum şimdi aşı konusunu.kafa karıştırıyorlar ya.önceden hiçbişi yokmuş,ne aşı ne iğne bilmem ne.neden bazı dr.olun diyoda bazıları olmanıza gerek yok diyo.inanın bi geçse şu günler yaa.takmayın kızlar kafaya,olmayın dediyse dr.lar demekki okadarda önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…