- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.301
valla öyle bende bazen yapıyom bazen kıyamıyom sonra yaptığıma üzülüyom :CüvCüv:
şaka maka ama zaman su gibi geciyor ilk 9 haftalıktı gördüğümde şimdi 22 haftalık olduk 40 haftanın yarısınıda geçtikkaydirigubbakcemile3
öyle sayılı zaman geçiyo, yeterki allah kaza bela dert vermesin:Saruboceq:
uzulme canım ya onlar zaten bişey isteyelim diye gozumuzun içine bakıyo :) ya bu arada bacaklarına kramp giren varmı ya gecen gece cıglık atarak uyandım allahtan benimki sporcu o olmassa napardım bilemiyorum :1rolleyes::1rolleyes:[/QUO
merhaba canlarım hepinize.bende rüyamla uyandım bu sabah,bir tuhaftı anlayamadım.watergirl canım bende aşı yaptırcam bugün,korkuyorum ama yaaaaa:1no2:gece ayağıma banada kramp giriyor,sanada mı oluyor.ama arada bir.nasıl tutuluyo ayağım bilemzsin canım.kaydirigubbakcemile
uzulme canım ya onlar zaten bişey isteyelim diye gozumuzun içine bakıyo :) ya bu arada bacaklarına kramp giren varmı ya gecen gece cıglık atarak uyandım allahtan benimki sporcu o olmassa napardım bilemiyorum :1rolleyes::1rolleyes:[/QUO
merhaba canlarım hepinize.bende rüyamla uyandım bu sabah,bir tuhaftı anlayamadım.watergirl canım bende aşı yaptırcam bugün,korkuyorum ama yaaaaa:1no2:gece ayağıma banada kramp giriyor,sanada mı oluyor.ama arada bir.nasıl tutuluyo ayağım bilemzsin canım.kaydirigubbakcemile
merhba hoşgeldin ilkima.s, magnezyum eksikliğinde mi ne oluyomuş bu kramplar, herkes de dün kötü rüya görmüş
canım simdi benimki yok ama ben ona sorarım bacagımla ayagıma biyere dokunuyor anında acısı geciyor sanıyede sana yazarım kocisinde sana yapar girdigi an yerimsenibenyerimseniben bende korkmaya basladım asıdan acıkcası ama bebişler için katlanıcaz once onlar sonra biz yerimsenibenyerimseniben
zeynepcim sen nasıl oldun bu arada yaa iyimisin düne göre. doktorunu aradınmıı.. tependeyim valla soğuk moğuk içmeeee kötükedihüso
jasper sen aşı oldun mu.bugün meraklıyım benhihoyyyt
ya kızlar benim doktor aşı gereksiz dedi
başka bir doktora sordum oda öyle dedi:uhm:
ya kızlar benim doktor aşı gereksiz dedi
başka bir doktora sordum oda öyle dedi:uhm:
zeren ikmiz olmadık herhalde, genelde arkadaşlar olmuş.
hayırlısı
bende bunu anlamıyorum doktorlar niye bole gereksiz diyip kestirip atıyo bu asının hiçbir zararı yok biz simdi yapmassak dogar dogmaz cocuga ilk vuracakları ası bu olacak bizim canımızı bukadar yakıyosa bebişin canına nasıl yakar gereksiz demeleri cok ilginç gercekten en azından bi zararı yok senbilirsin filan de dimi kusura bakma zerencim bole sert oldu biraz ama elimde diil doktorlara kızıyorum bizi bole suphede bırakıyorlar hep anlamadım gitti zaten
valla güzelim medicale gittim miscimin gittigi doktora sordum bence gerek yok dedi
gebelin başından beri gittigim doktoruma dedim oda olma dedi :uhm:
ne yapsamki kızların hemen hepside olmuş dediğin gibi bir ikimiz varız galiba hayırlısı
sen ne yapacan:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?