2008 Aralık Anneleri

ay bende aynı dertten aşı olmayanlar kervanındanım biliyosunuz. bnm kafam doktorun şey demesinden dolayı karıştı. biz gerek görmüyoruz sonuçta oda yabancı bi madde gereksiz yere kana karıştırmanın alemi yok dedi. ama ben bu gidişle olacam bu aşıyı yaa geç kalmadıysam tabi. eşimde olma dio tek başıma kaldım -tatlicadiarzu-

kızlar bence doktora bu asının bebege dogar dogmaz yapılıp yapılmadıgını sorun bildiim kadarıyla bebege dogar dogmaz ilk yapılan ası tetanoz bu arada bi tencere corba içtim kendimi durduramadım simdide hareket edemiyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bence kücük bir aşının zararı yok dogum esnasında kullanılan malzemelerin temiz olduğunu kimse bilmiyo ya orda bişey kaparsak ki sadece metalde olmuyormuş hayvan pisliğinden bile o mikrobu vücut alabiliyormuş kızlar bence gereksşz bir aşı olsaydı sonuçta sağlık ocakları vuruyo devlet tarafından denetleniyor ama siz bilirsiniz

kızlar bende bugün doktorumla görüştüm ve mutlaka aşı olmam gerektiğini söyledi.sonuçta önemsiz bişey olsa bile yaptırdığımızda ne zararı olcak ki.milyonlarca kişi yaptırıyo.ama yaptırmazsak belli bazı şeylerden geri kalırız ne malumm.

günaydın, geçmiş olsun maydonoz, neden ödem oluşmuş, tuzlu mu yiyordun, bu koku olayı bende de devam ediyor. Kilo alabildinmi sen?

Merhaba

jasper'cim çok teşekkür ederim arkadaşım.Tuzlu zaten yemezdim,yemiyorum da.Eksik katarım her zaman,tuzludan korkarım.Kilo aldım ama verdim.9 güne 3 kg.verdim.Yemek ve uyku sorunu olunca böyle oldu.Zaten kilolu hamile kaldım.20.haftadayım 20+5 günlük ve
96 kiloyum.En son kızımın cinsiyetini öğrendiğimde yani 12 temmuzda dr.a gittik.Usg.de kızımın için herşey iyiydi.Şükürler olsun.Dr.da 2 ay sonra gel demişti.Ama ben telf.açıp yine soracağım.
Tetanoz aşımı zaten yaptırmıştım.Kampanya başlamıştı.1-2 yıl oluyor ve o kampanya ile devam ettiğim için,3.ayıma da bu yıl ki dozu denk geldiği için yaptırdım.Ve sağlık ocağı'ndaki ebelerimiz başka yapmaya gerek yok dediler.Hamilelik döneminde yaptırmayacağım,o tek doz yeterli oldu.Son dozum da nasipse seneye olacak.
Cidden çok zor bir hafta yaşadım,hemen ki tüm tetanoz aşılarımda.ALLAH(CC)herkeslere kolaylık ve hayırlı olanını nasip etsin inşallah.
Sevgiler...

:asigim:a.s.

selam aralık annişleri ve bebişleri...umarım herkesin sağlık durumu yolunda gidiyordur ,ben de iyi sayılırım tek sorunumuz yaz sıcakları maydanoz geçmiş olsun canım,ödem hamilelikte olması muhtemel bi sorun öyle sanıyorumki kilon ile paralel olarak hareketsiz kaldın biraz ve vücut ödem topladı.. bence yapabildiğin kadar yürüyüş yap canım hamileliği doktorun bir sorun görmediği sürece hastalık süreci gibi görme lütfen rutin hayatında nasıl yaşıyorsan öyle biraz dikkat sadece....tekrar geçmişler olsun canım
Allah tüm anne adaylarına bebeklerini sağlık ve sıhhatle kucaklamayı nasip etsin arkadaşlar...

maydonoz, bebiş sağlıklıymış demek, usg de, maşallah,. allah korusun hepimizi. belki kilodan ödem oldu sende. yemek yememen o zaman problem olmaz, zaten deponda mevcuttur. ben de doğru dürüst 3 öğün yiyemiyorum. ben de zayıf değilim, o yüzden pek bi telaşım yok. ama tiksinme gerçekten kötü bişeymiş.

offff çok yoruldum kızlar. sabah SSK'ya gittim. evlendikten sonra soy ismimi SSK ya bildirmemiştim. hala kızlık soyismim yazıyordukaydirigubbakcemile çok tembelim ben yaaw onu hallettim sonra indim çarşıya bebeklerime bir sürü şeyler aldım. Hastane çıkş setlerinide aldım sonunda. içim rahatladı. çok güzel şeyler var yaaa. taşıyabilseydim daha neler alacaktım ama yalnız başına çarşıya çıkılmıyormuş onu anladım. bide sıcak. bide işe döndüm ordan. ooooffffff off. şimdi eve gidip yatmak vardı -tatlicadiarzu-

kızlar kimse yokmu ayyyyyyyy zaten sıkıcı bir gün sohbet durdu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

12.12.2008 tarihinde sezeryanla ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim,cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik,ilki oğlandı,en başta tabiki sağlıklı oldukları için minnettarız.
Bir yay burcu kızı doğuracağım hihoyyyt
Nasıl olur bu yay burcu kızları bir bileniniz varmı acep...

hoşgeldin canım, hepimizin bebişleri yay burcu olacak :) benimde iki tane yay kızım olacak. genel olarak nasıl olur bilmiyorum ama ben,im ablam yay burcu ve ben beğenmiyorum bazı özelliklerinikaydirigubbakcemile aman ablam duymasın :asigim:

seni gidi tembel tenekeeeeee lülülülülülü şaka bi yana o ssk ile uğraşmakta çok gıcık bişii yaa hakveririm yani bu zamana kadar yapmadıysan. sen bide 2 değil 3 canlısın İnşllah sıra mıra beklemeden kolayca halletmişsindir. ayy güle güle kullanın annesi, bebeklerin eşyalarının fotolarını koyarsın bi arada bakarız canım kaydirigubbakcemile2 ben daha bitanecik bişi almadım hala bekliyorum bebek magazasından içeri girmeye bile korkuyorum, sanki kendimi bi başlasam durduramicakmışım gibi geliyoo

sanada hayırlı uğurlu olsun kardeşşşşş ne güzel bi erkek bi kız tabiki önce sağlıkları ama böyleside güzel olmuş Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. :CüvCüv:

yay burcu biraz sanatçı ruhlu ve özgürlüğüne düşkündür, seyahat etmeyi yeni yerler görmeyi ufkunu geliştirmeyi sever. biraz asidir diye biliyorum tabi herkeste değişebilir çokta emin olmamakla birlikte hem bildiğim hemde cevremden tanıdıgım bikaç kişi böle

klava:klava:zeamays kız bende yay burcuyum klava:

miss cim ben bu özelliklerin hiç birine sahip değilim belkide herkezde değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…