- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.321
sevindim daha iyi olmana. eşinede aferin iyi bakıo sana. sana bıraksak balkona kaçarsın yine :)) sende haklısın sıcak ama bebiş için önce kendıne iyi bakmak zorundasın
zeynepciğim usg girdinmi hayatım
günaydın, geçmiş olsun maydonoz, neden ödem oluşmuş, tuzlu mu yiyordun, bu koku olayı bende de devam ediyor. Kilo alabildinmi sen?
12.12.2008 tarihinde sezeryanla ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim,cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik,ilki oğlandı,en başta tabiki sağlıklı oldukları için minnettarız.
Bir yay burcu kızı doğuracağım hihoyyyt
Nasıl olur bu yay burcu kızları bir bileniniz varmı acep...
offff çok yoruldum kızlar. sabah SSK'ya gittim. evlendikten sonra soy ismimi SSK ya bildirmemiştim. hala kızlık soyismim yazıyordukaydirigubbakcemile çok tembelim ben yaawonu hallettim sonra indim çarşıya bebeklerime bir sürü şeyler aldım. Hastane çıkş setlerinide aldım sonunda. içim rahatladı. çok güzel şeyler var yaaa. taşıyabilseydim daha neler alacaktım ama yalnız başına çarşıya çıkılmıyormuş onu anladım. bide sıcak. bide işe döndüm ordan. ooooffffff off. şimdi eve gidip yatmak vardı -tatlicadiarzu-
12.12.2008 tarihinde sezeryanla ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim,cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik,ilki oğlandı,en başta tabiki sağlıklı oldukları için minnettarız.
Bir yay burcu kızı doğuracağım hihoyyyt
Nasıl olur bu yay burcu kızları bir bileniniz varmı acep...
hoşgeldin canım, hepimizin bebişleri yay burcu olacak :) benimde iki tane yay kızım olacak. genel olarak nasıl olur bilmiyorum ama ben,im ablam yay burcu ve ben beğenmiyorum bazı özelliklerinikaydirigubbakcemile aman ablam duymasın :asigim:
sanada hayırlı uğurlu olsun kardeşşşşş ne güzel bi erkek bi kız tabiki önce sağlıkları ama böyleside güzel olmuş Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. :CüvCüv:
yay burcu biraz sanatçı ruhlu ve özgürlüğüne düşkündür, seyahat etmeyi yeni yerler görmeyi ufkunu geliştirmeyi sever. biraz asidir diye biliyorum tabi herkeste değişebilir çokta emin olmamakla birlikte hem bildiğim hemde cevremden tanıdıgım bikaç kişi böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?