- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.341
klava: klava:zeamays kız bende yay burcuyum klava:
seni gidi tembel tenekeeeeee lülülülülülü şaka bi yana o ssk ile uğraşmakta çok gıcık bişii yaa hakveririm yani bu zamana kadar yapmadıysan. sen bide 2 değil 3 canlısın İnşllah sıra mıra beklemeden kolayca halletmişsindir. ayy güle güle kullanın annesi, bebeklerin eşyalarının fotolarını koyarsın bi arada bakarız canım kaydirigubbakcemile2 ben daha bitanecik bişi almadım hala bekliyorum bebek magazasından içeri girmeye bile korkuyorum, sanki kendimi bi başlasam durduramicakmışım gibi geliyoo
sorma canım yaa kalabalıktı ama bir tane kız getirdi bana baya önceden aldığı sıra numarasını verdi sırnaşık şey bir sevindimki sorma :teytey: işimi hemen hallettim orda sonrada eminönüne gittim sıcakta. büyük hastane çıkışlarından aldım iki tane. içinde herşey var tam 20 parça. sanki bebişlerimin tüm ihtiyaçlarını almışım gibi geldi bana kaydirigubbakcemile5 ayrıca tulumlar falanda aldım. ama o kadar güzel şeyler varki dediğin gibi yanımda taşıyacak biri olsaydı kendimi durduramazdım herhalde kaydirigubbakcemile
canım bu arada ayrıntılı usg fiyatını sen sormuştun değilmi. 130 YTL verdim hastaneye canım. CD kaydı ve fotoğraf kağıdına basılmış fotolarınıda aldım :))) çok güzeller :))))
kızlar orkidem dün dr gidecekti haberi olan varmı cinsiyeti öğrenmişmi
neyse iyiki beklememişsin sewindim senin adına canım. bu arada sağol iyiki söledin 130 ytl die. benim dr yönlendirdiği yer 250 istio ve hastanede olma sen orda ol dio ısrarla hastanede 70ytl. ben suan 250 veremiorum mecbur daha uygun biyere gidicem Allah'ım sağlıklı olsunlarda parada pulda değilim aslında ama mecburen kafamçokkarıştı neyse hayırlısıyla bi atlatayım rahat edicem. sen hangi hastanede yaptırdın
bu arada her kardeş nasılsa biraz çekişir zeamayscım... senin ablan koçta olsa aslanda olsa mutlaka bişeyler batardı yine.. ee kardeşlik böle bişi hem seweriz hemde bazı huylara gıcık olabiliriz. ben teraziyim abimde terazi canımdır ayrı ama gıcık oldugum huyuda vardır. şimdi burcuna laf etsem ucunun banada dokunması lazım :)))) o yüzden ballımında dediği gibi herkeste farklı ben çokta takmıom bu burç meselelerine ama böle düşünürsen Allah verirmiş bak dikkat et dilini ısır :)) töbe töbe többeee diyelim güzel huy güzel ahlak sağlık versin Allah yavrularımıza kızlarrrrr AMİN
canım ben onu haftaya carşamba gideceğini biliyorum.
benim aklımda bu hafta gibi kalmış
ùerhaba kizlarr
ben haftaya gidiyorum balimcimmm
edaaaaaaaaa
canimm cok sevindim ogrenmene senin erkek biraz utangacmisssss
aman saglikli olsundaa ama meraktan catliyor insannnnnn
seninde bulantilarin coktu dimii yanilmiyosamm
kizlar ben daha mama yemedimm bebisim tekmeliyorr acikti heraldeee
evet canım utangaç hemde nasıl kaç aydır bu anı bekliyodum.yani insan cok merak ediyo ya.darısı başına canım.ihşşalh sende gitiiğinde öğrenirsin.seni de cok merak ediyorum cinsiyetini.senin haberlerini bekliyecem canımmmmmmm
evet canim valla bende merak ediyorumm
herkes gorunuse erkek diyo ama
ben bu gobek olayina inanmiyorumm ne diyim belkide tesadufturr
bide ikili ucluyu yaptirmadim yaa
o endiselendiriyor beni insallah sagliklidirr
hoşgeldiniz kızlar,
bhk bu halde misafir ağırlamakta ne zor oluyor. Dünde benim misafirim vardı. Babamlar bebeklerin cd sini izlemek için geldiler. yabancı değiller tabi ama yinede hazırlık yapılıyor. yemek yaptım, evi toparladım biraz. akşamda kalçalarımın ve ayaklarımın ağrısından yatamadım. Artık hiç dayanamıyorum hemen yoruluyorum ve heryerim ağrıyor sonra-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?