2008 Aralık Anneleri

klava:klava:zeamays kız bende yay burcuyum klava:

balım sözüm meclisten dışarı kaydirigubbakcemile5 ay napiiim ben ablamın bazı özelliklerini sevmiyorum. belki ona hastır. genel olarak öylemi bilmiyorn canım. bizim kızlarda yay olacak bakalım nasıl olacaklar hihoyyythihoyyyt hem ben zaten burçlara pek inanmamki. bende ikizlerim herkes ikizlere iki yüzlü der. ben öyle değilim ama laelaelaelaelae

sorma canım yaa kalabalıktı ama bir tane kız getirdi bana baya önceden aldığı sıra numarasını verdi sırnaşık şey bir sevindimki sorma :teytey: işimi hemen hallettim orda sonrada eminönüne gittim sıcakta. büyük hastane çıkışlarından aldım iki tane. içinde herşey var tam 20 parça. sanki bebişlerimin tüm ihtiyaçlarını almışım gibi geldi bana kaydirigubbakcemile5 ayrıca tulumlar falanda aldım. ama o kadar güzel şeyler varki dediğin gibi yanımda taşıyacak biri olsaydı kendimi durduramazdım herhalde kaydirigubbakcemile

canım bu arada ayrıntılı usg fiyatını sen sormuştun değilmi. 130 YTL verdim hastaneye canım. CD kaydı ve fotoğraf kağıdına basılmış fotolarınıda aldım :))) çok güzeller :))))

neyse iyiki beklememişsin sewindim senin adına canım. bu arada sağol iyiki söledin 130 ytl die. benim dr yönlendirdiği yer 250 istio ve hastanede olma sen orda ol dio ısrarla hastanede 70ytl. ben suan 250 veremiorum mecbur daha uygun biyere gidicem Allah'ım sağlıklı olsunlarda parada pulda değilim aslında ama mecburen kafamçokkarıştı neyse hayırlısıyla bi atlatayım rahat edicem. sen hangi hastanede yaptırdın

bu arada her kardeş nasılsa biraz çekişir zeamayscım... senin ablan koçta olsa aslanda olsa mutlaka bişeyler batardı yine.. ee kardeşlik böle bişi hem seweriz hemde bazı huylara gıcık olabiliriz. ben teraziyim abimde terazi canımdır ayrı ama gıcık oldugum huyuda vardır. şimdi burcuna laf etsem ucunun banada dokunması lazım :)))) o yüzden ballımında dediği gibi herkeste farklı ben çokta takmıom bu burç meselelerine ama böle düşünürsen Allah verirmiş bak dikkat et dilini ısır :)) töbe töbe többeee diyelim güzel huy güzel ahlak sağlık versin Allah yavrularımıza kızlarrrrr AMİN

canım ben Koşuyolu Medipole gidiyorum. kendi doktorumda orda zaten.
senin için hangisi uygunsa ona git tabi. Doktorlar birazda işin ticari yönünden düşünüyorlar galiba. onun için zorluyordur belki oraya git diye.
Ama çok güzel bişey. keşke hep renklide baksalar :))) Çok duygulandık biz. ağladık hatta.

Allahım isyeten herkese bu duyguyu yaşatsın.. Anne olmak çok güzelmiş :CüvCüv:

haklısın şeker, ben ablamı eleştirdiğim için değil yüzünede söylerim hep :)))) Koç kardeşimde var, başak kardeşimde var. Hepsi ayrı ayrı. Ama onlarda öyle sevmediğim huy yok. Aman ablamda duymasın. hepsini çok seviyorum tabii. Oda onun yapısı napalım :)))
Gerçi hiç ilgilenmem burçlarla-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

Ayyy bunlarda pek şirin olmuş yaaawww

Son düzenleme:
benim aklımda bu hafta gibi kalmış

sanırım gitmiş olsaydı mutlaka yazardı .çünkü ikimizde cok meraklıydık cinsiyetini öğrenmek için bak ben bugün öğrendim.hemen yazdım mesela.o daha gitmedi herhalde cünkü buralarda da hani yok.neyse hayırlısı artık canımm....

merhaba kızlar..
napıosunu nasılsınız?
benim bugün misafirim vardı uğrayamadım hiç.
umarım herkes iyidir..

ùerhaba kizlarr
ben haftaya gidiyorum balimcimmm
edaaaaaaaaa
canimm cok sevindim ogrenmene senin erkek biraz utangacmisssss
aman saglikli olsundaa ama meraktan catliyor insannnnnn
seninde bulantilarin coktu dimii yanilmiyosamm
kizlar ben daha mama yemedimm bebisim tekmeliyorr acikti heraldeee

evet canım utangaç hemde nasıl kaç aydır bu anı bekliyodum.yani insan cok merak ediyo ya.darısı başına canım.ihşşalh sende gitiiğinde öğrenirsin.seni de cok merak ediyorum cinsiyetini.senin haberlerini bekliyecem canımmmmmmm

hoşgeldiniz kızlar,
bhk bu halde misafir ağırlamakta ne zor oluyor. Dünde benim misafirim vardı. Babamlar bebeklerin cd sini izlemek için geldiler. yabancı değiller tabi ama yinede hazırlık yapılıyor. yemek yaptım, evi toparladım biraz. akşamda kalçalarımın ve ayaklarımın ağrısından yatamadım. Artık hiç dayanamıyorum hemen yoruluyorum ve heryerim ağrıyor sonra-tatlicadiarzu-

evet canim valla bende merak ediyorumm
herkes gorunuse erkek diyo ama
ben bu gobek olayina inanmiyorumm ne diyim belkide tesadufturr
bide ikili ucluyu yaptirmadim yaa
o endiselendiriyor beni insallah sagliklidirr

evet canim valla bende merak ediyorumm
herkes gorunuse erkek diyo ama
ben bu gobek olayina inanmiyorumm ne diyim belkide tesadufturr
bide ikili ucluyu yaptirmadim yaa
o endiselendiriyor beni insallah sagliklidirr

wallahi canım milletin dediğine pek bakma.benim bebişte kendini göstermeyince gizleyince herkes banada kız demişti.ama ne oldu tam tersi.yani bu işler göbekle möbekle kendsini gizlemesiyle olmuyo.her cocuk farklı sonuçta.merakını anlıyorum sua an güzel düşün canım.güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alırmış.sanırım bizede bu kısım düşüyo.özellikle hamilelikte.herşeyin hakkımızda hayırlısı

edamcım tebriklerr oğlun hayırlı sağlıklı evlat olsun İnşallah valla darısı orkidemin başına artık bizde onun kadar merak ediyoruz bu nazlı bebişii :))

haklisiniz kizlarrr
bakalimm benimki cicekmii bocekmii
ayy ilk ben ogrenicem derken ennn sona ben kaldim
kendimi bu kadar sabirli bilmezdimmm:))))

kızlar şimdi geldim eve.sağlık ocağına gittim,hemşire bana tetravaraks aşısını al dedi eczaneden.ilk karma aşısıymış bu,bana birsürü şeyler anlattı ama inanın kafamda kalmadı.eczaya gittim,oda hamileydi.ücretsiz yapılmıyomu bu aşılar dedim.hemşire ben hamileyken bu aşıdan yaptırdım dedim.eczacıda dr.sorsan sana bunu tavsiye decek dedi.peki dedim nekadar 7yl dedi.ama aşı kalmamış ellerinde.yani bu aşı hem difteri hem tetanozmuş.kafam allak bullak oldu.offff ki off
i

evet sorma yaa..
ayıp olmasa gelmeyin dicem ama o da olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…