2008 Aralık Anneleri

ilkimcimm doktoruna danissana yaa niye kafani karistiriyosun
canim sen can tasiyosunn sakin dr kontrolu disinda bisey yapma tatlimm

Merhaba.Ben de yay burcuyum ve sanırım benim bebeğim de yay burcu olacak.Yazdığın özellikler bana uyuyor.Tanıdığım başka yay bayan arkadaşlarımda da neredeyse bu özelliklerin hepsi var.Yalnız hepimiz farklı karakterleriz.Mesela ben sakin ve ağır bir insanım.Bir tanıdığım yay çok canlı,bağırarak konuşan,hızlı hareket etmeyi seven birisi.Bir başka tanıdığım benim gibi sakin ama çok çabuk kırılan,korkak ve çok saf bir kişiliğe sahip.Sonuçta doğuştan herkesin karakteri,yetiştirilme tarzı farklı.

İyi haber ise yay burçları ellerine geçen olanakları iyi değerlendirmeyi bilirlerse ve inanırlarsa kedi gibi her zaman dört ayak üstüne düşebilen çok şanslı insanlardır.sositososito

Son olarak tanıdığım bütün yaylar güzel ya da yakışıklı.Kendimi değil etrafımdaki yayları düşünerek söylüyorum.:dance:

Allah öncelikle hepimize sağlıklı,tombik bebişler versin.Sorunsuz hamilelik günleri ve kolay doğumlar dilerim.:CüvCüv:

kızlar kısmetse 15 inde izne çıkıyorum k.validem yanına çağırıyor
ayy ne bileyim eşimde istiyor bende haksızlık etmek istemiyorum benim annem bir süredir bizde eşiminde annesiyle olmak hakkı diyorum öfffffff ne bileyimkafamçokkarıştı

meraba hanımlar:)
aslında 6 ocak görünüo doğumum ama erken de gelebilir die düşünüorum ve bazen sizi de takip ediorum.bi dizinin bi sonraki bölümü gibi okuorum sayfaları komik oluo:))
neys hepinize keyifli hamilelikler:))

off canim bende hic sevmem oyle seyleri
ama eslerimiz icin mecburuzz
napcan artik kirma esini git derimm
kendini fazla yorma artikk gerci daha var ama olsun simdiden diyem bennkaydirigubbakcemile3

valla orkidecim hiç te içimden gelmiyor ama dedin gibi eşim için kaydirigubbakcemile
gideceğim sanırım

ilkimcimm bizim nette sorun varr internett gidip geliyor o yuzden giremiyom tatlimm hayret bugun nasil gitmledi bende sasiyorum
off gun boyu hareketsizimm otur otur sisecemm oyle bir yagmur var ki burada sanki kovalarla dokuluyoo

kızlarr kaynanamı çekiştiriyoruz kaydirigubbakcemile3 ayy sormayınn bende aynenn siz gibi ama idare etces. sölemesi ayıp ben elimi hiç bi işe sürmüyom beraberken çaktırmadanda rahat ediorum hihoyyyt ama eşlerimizi onlar doğurmuş anne onlarda e malum bende erkek anası olacam İnşallah:CüvCüv: o yüsden çokta abartmadan uyum sağlamaya çalışıorumm edip edipte bulmayalım sonra aman haa, ne güzel git yap tatilini zerencim. keyfine bak dinlen eşin yanında nasılsa. benim kocişim gelcek kızlar çıkıyorum iyi akşamlar hepinize bebeklerde dahil kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey:

sen şimdiden işi sağlama alıyon gelecek için arkadaşım kaydirigubbakcemile3
valla sorunum yok ama ne bileyim işte neyse eğlenirim sanırımkaydirigubbakcemile5

kızlar hadi ben kaçtımhihoyyythihoyyythihoyyyt
ohhh bu iş günüde bitti hihoyyythihoyyyt
herkeze iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar:CüvCüv:

canım arkadaşlarım
hepinize günaydın ve hayırı cumalar.:Saruboceq:
bu mübaraek günde tüm dualarımız kabul olur inş.:Saruboceq:
edacım gözünaydın.bitane daha yakışıklımız geliyormuş.gamyoncuiremsu
inş orkideminkinide öğrenirizde hepimiizin merakı gider.kaydirigubbakcemile5
dün gelemedim siteye doğru düzgün eşimle çarşıya gittik
oğluşumuza küvet aldık fileli beyaz aldık malum 2ve3numaralarıda düşünmek lazımkaydirigubbakcemile3
gül suyu ve pamukta aldık bebişimi banyodan sonra onunla silcekmişim gülsuyu saf alkol faln yok zaten bebekler iç.in özel satılıyor.
her çıktığımızda bebişimiz için bişeyler alıyoruz böylelikle eksiklerini doğuma kadar bitircez inş:1hug::sm_cool:
zeacım gelinim nasıldı?erenimi sordumu:asigim:?

dünürüm nasılsın? gelinin çok iyi tatlım. kıpır kıpırlardı yine :) bahar bize yüzünü göstermedi hep sırtı dönüktü ama cemre el bile salladı. kız yoksa cemremi erene göz koydu dersin hı diğeri pek yüz vermedi.
oyyyy kurban olurum ben onlara yavrularım benim. erenimede çoook çok öpücükler annesi.

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

kızlarr günaydınnnnnnn yaşasın cuma geldi yine ne güzel sırnaşık şey hayırlı cumalar hepimize mübarek gün.. bu arada şu dünür muhabbetinize bayılıyoorummmm benimde canım çekio banada gelin bulun yaa hihoyyyt yokmu oğluma kızını verecek ahalii şöle cilvelisinden kaydirigubbakcemile3 Allah'ın emri ile kaydirigubbakcemile

oooo sen k.valide olmaya hazırsın acelen ne güzelim benim kız bilemem çok ısrar edersen düşünürüzkaydirigubbakcemile2
eee kız evi naz evi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…