E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.361
sanada hayırlı uğurlu olsun kardeşşşşş ne güzel bi erkek bi kız tabiki önce sağlıkları ama böyleside güzel olmuş Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. :CüvCüv:
yay burcu biraz sanatçı ruhlu ve özgürlüğüne düşkündür, seyahat etmeyi yeni yerler görmeyi ufkunu geliştirmeyi sever. biraz asidir diye biliyorum tabi herkeste değişebilir çokta emin olmamakla birlikte hem bildiğim hemde cevremden tanıdıgım bikaç kişi böle
kızlar kısmetse 15 inde izne çıkıyorum k.validem yanına çağırıyor
ayy ne bileyim eşimde istiyor bende haksızlık etmek istemiyorum benim annem bir süredir bizde eşiminde annesiyle olmak hakkı diyorum öfffffff ne bileyimkafamçokkarıştı
ilkimcimm doktoruna danissana yaa niye kafani karistiriyosun
canim sen can tasiyosunn sakin dr kontrolu disinda bisey yapma tatlimm
kızlarr kaynanamı çekiştiriyoruz kaydirigubbakcemile3 ayy sormayınn bende aynenn siz gibi ama idare etces. sölemesi ayıp ben elimi hiç bi işe sürmüyom beraberken çaktırmadanda rahat ediorum hihoyyyt ama eşlerimizi onlar doğurmuş anne onlarda e malum bende erkek anası olacam İnşallah:CüvCüv: o yüsden çokta abartmadan uyum sağlamaya çalışıorumm edip edipte bulmayalım sonra aman haa, ne güzel git yap tatilini zerencim. keyfine bak dinlen eşin yanında nasılsa. benim kocişim gelcek kızlar çıkıyorum iyi akşamlar hepinize bebeklerde dahil kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey:
canım arkadaşlarım
hepinize günaydın ve hayırı cumalar.:Saruboceq:
bu mübaraek günde tüm dualarımız kabul olur inş.:Saruboceq:
edacım gözünaydın.bitane daha yakışıklımız geliyormuş.gamyoncuiremsu
inş orkideminkinide öğrenirizde hepimiizin merakı gider.kaydirigubbakcemile5
dün gelemedim siteye doğru düzgün eşimle çarşıya gittik
oğluşumuza küvet aldık fileli beyaz aldık malum 2ve3numaralarıda düşünmek lazımkaydirigubbakcemile3
gül suyu ve pamukta aldık bebişimi banyodan sonra onunla silcekmişim gülsuyu saf alkol faln yok zaten bebekler iç.in özel satılıyor.
her çıktığımızda bebişimiz için bişeyler alıyoruz böylelikle eksiklerini doğuma kadar bitircez inş:1hug::sm_cool:
zeacım gelinim nasıldı?erenimi sordumu:asigim:?
kızlarr günaydınnnnnnn yaşasın cuma geldi yine ne güzel sırnaşık şey hayırlı cumalar hepimize mübarek gün.. bu arada şu dünür muhabbetinize bayılıyoorummmm benimde canım çekio banada gelin bulun yaa hihoyyyt yokmu oğluma kızını verecek ahalii şöle cilvelisinden kaydirigubbakcemile3 Allah'ın emri ile kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?