K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.381
misscim yarın mı giriyon usg ye hadi hayırlısı tatlım
ya sormmaa canım, aslında fena dertliyim. yarınki randevuma maddi sebeplerden ötürü gidemiycem( 270 ytl nakit için yarın yani bu hafta acayip ters oldu bize ve ben mecburen başka doktor arıyorum haldır haldır. gittiğim medikalpark hastanesinde yaptırmak istedim 2 hafta sonraya randevu verio. avrasyadan tamer bey ile görişiyim dedim 3 gundur tel ile ulaşamıyorum sürekli mesgul bağlamıyolar. eski doktorumun önerdiği yere güvenemiyorum oda zaten 200 ytl istio. asla parada pulda olmam böle bi konuda ama dediğim gibi çok ters zamana denk geldi üzülüyorum senağlama zamanımda geçio die endişeleniyorum. bisürü yer aradım napcam bilmiyom. nereye gidicem ben gebelik kısmına konu açayımmı tavsiye edebilcekleri doktor tel falan istiyim üyelerden ne dersiniz kızlar bana bi akıl verinnnnnnn yaaaaaaaaaaaa :1no2:
ya sormmaa canım, aslında fena dertliyim. yarınki randevuma maddi sebeplerden ötürü gidemiycem( 270 ytl nakit için yarın yani bu hafta acayip ters oldu bize ve ben mecburen başka doktor arıyorum haldır haldır. gittiğim medikalpark hastanesinde yaptırmak istedim 2 hafta sonraya randevu verio. avrasyadan tamer bey ile görişiyim dedim 3 gundur tel ile ulaşamıyorum sürekli mesgul bağlamıyolar. eski doktorumun önerdiği yere güvenemiyorum oda zaten 200 ytl istio. asla parada pulda olmam böle bi konuda ama dediğim gibi çok ters zamana denk geldi üzülüyorum senağlama zamanımda geçio die endişeleniyorum. bisürü yer aradım napcam bilmiyom. nereye gidicem ben gebelik kısmına konu açayımmı tavsiye edebilcekleri doktor tel falan istiyim üyelerden ne dersiniz kızlar bana bi akıl verinnnnnnn yaaaaaaaaaaaa :1no2:
canım yaa az para değilki, olmayınca olmuyor işte. Nasıl kredi kartı geçmezmiş anlayamıyorum. artık pazarlarda bile kredi kartı geçiyor. canım gittiğin yer doktor kliniğimi? öyleyse kredi kartı olmaması normal. çok fahiş fiyatlar alıyorlar ve bunu belgelendirmek istemiyorlar. Vergiden kurtulmak için. nerde kaldı bunların yeminleriklava: olan bizlere oluyor. sinir oldum yaaa:mymeka:
bir konu aç istersen canım belki hemen randevu alabileceğin yerler öneren arkadaşlar olur.
kızlar bende yarın dr gidicem kızımı görcemsırnaşık şey hemde iki defa hem kontrolüm var hemde usg'ye gircem hihoyyytkaydirigubbakcemile2sizin konuştuğunuz fiyat usg için mi arkadaşlar nekadar pahallı ben sadece 11 ytl ödicem fisfisfisama yarın birde aşım var 2.'sini olucam ilkini oldum mahvolmuştumkafamçokkarıştı bakalım ikinçisinde neyapcam :1no2:
kızlar bende yarın dr gidicem kızımı görcemsırnaşık şey hemde iki defa hem kontrolüm var hemde usg'ye gircem hihoyyytkaydirigubbakcemile2sizin konuştuğunuz fiyat usg için mi arkadaşlar nekadar pahallı ben sadece 11 ytl ödicem fisfisfisama yarın birde aşım var 2.'sini olucam ilkini oldum mahvolmuştumkafamçokkarıştı bakalım ikinçisinde neyapcam :1no2:
zeynepcim malesef usg yani detaylı ultrason için o ücret evet. hadi seninde gözün aydın haberlerini yazarsın yarın bizee
güzel haberlerini bekliyoruz canım. bebişimize bizdende selam söyle kaydirigubbakcemile3
ya ben aşı olurken hemşire dediki ağrı yapar, buda aşının tuttuğunu gösterir dedi. Ama bende hiiiiç ağrı falan olmadı. tutmadımı aşım acaba?
arkadaslar genetik usg den bahsediyo heralde zeynepcim yanlıs anlamadıysam bende dun gidemedim aksilik iste bugun gidicem ins ama cok tırstım acıkcası:1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?