2008 Aralık Anneleri

misscim yarın mı giriyon usg ye hadi hayırlısı tatlım

ya sormmaa canım, aslında fena dertliyim. yarınki randevuma maddi sebeplerden ötürü gidemiycem ( 270 ytl nakit için yarın yani bu hafta acayip ters oldu bize ve ben mecburen başka doktor arıyorum haldır haldır. gittiğim medikalpark hastanesinde yaptırmak istedim 2 hafta sonraya randevu verio. avrasyadan tamer bey ile görişiyim dedim 3 gundur tel ile ulaşamıyorum sürekli mesgul bağlamıyolar. eski doktorumun önerdiği yere güvenemiyorum oda zaten 200 ytl istio. asla parada pulda olmam böle bi konuda ama dediğim gibi çok ters zamana denk geldi üzülüyorum senağlama zamanımda geçio die endişeleniyorum. bisürü yer aradım napcam bilmiyom. nereye gidicem ben gebelik kısmına konu açayımmı tavsiye edebilcekleri doktor tel falan istiyim üyelerden ne dersiniz kızlar bana bi akıl verinnnnnnn yaaaaaaaaaaaa :1no2:

kredi kartı filan geçmiyo mu ya, hazır randevu almışsan, ya da rica et, kalan bir kısmını sonradan verirsen, ya da borç alacağın kimse yok mu, şimdi bi de başka doktor aramayla stres yapma kendine

sorma canım ya kredi kartı geçmioo, geçse zaten hiç sorun olmicakk.. bide o hastanenin diğer doktorlarıda bu prof.a yönlendirince eşim anlaşmalı bunlar heralde diyip kıllandı hani fazla istiolar gibilerinden laf geçiremiorum

eeee napcan o zaman miss? detaylı ne zamana kadar yapılıyor, yarın yaptırman mı lazım ,ama genelde detaylı fiyatları bu civarda, daha ucuza yaptıran yada yaptıracak olan arkadaş varsa yazar zaten sana

23 hafta olduk en uygun zamanlar bu en son 24 yani önümüzdeki hafta. randevuda kolay kolay alınmıo die bugun çözmek istiom bu meseleyi.. zaten çok ucuz olsun demiorum ama en azından şöle 150 civarı falan olsa kurtarırım bu ayı.. konu açsammı gebelik yada hamişlerden haberler bölümüne

canım yaa az para değilki, olmayınca olmuyor işte. Nasıl kredi kartı geçmezmiş anlayamıyorum. artık pazarlarda bile kredi kartı geçiyor. canım gittiğin yer doktor kliniğimi? öyleyse kredi kartı olmaması normal. çok fahiş fiyatlar alıyorlar ve bunu belgelendirmek istemiyorlar. Vergiden kurtulmak için. nerde kaldı bunların yeminleriklava: olan bizlere oluyor. sinir oldum yaaa:mymeka:

bir konu aç istersen canım belki hemen randevu alabileceğin yerler öneren arkadaşlar olur.

evet canım aynen dediğin gibi bide dedilerki fiş almazsan 250 ytl olur. 350den düşmüşer herkes gelebilsin die güyaa.. dediğin gbi belgelendirmek istemiolar ölede içimize sinmio işte eşimin yani. özel muayenehane tabi burası ama yinede çogu yerde geçio kredi kartı. dediğin gibi ben en iyisi bi konuı açiyim hamişler bölümüne .

kızlar bende yarın dr gidicem kızımı görcemsırnaşık şey hemde iki defa hem kontrolüm var hemde usg'ye gircem hihoyyytkaydirigubbakcemile2sizin konuştuğunuz fiyat usg için mi arkadaşlar nekadar pahallı ben sadece 11 ytl ödicem fisfisfisama yarın birde aşım var 2.'sini olucam ilkini oldum mahvolmuştumkafamçokkarıştı bakalım ikinçisinde neyapcam :1no2:

zeynepcim malesef usg yani detaylı ultrason için o ücret evet. hadi seninde gözün aydın haberlerini yazarsın yarın bizee

arkadaslar genetik usg den bahsediyo heralde zeynepcim yanlıs anlamadıysam bende dun gidemedim aksilik iste bugun gidicem ins ama cok tırstım acıkcası:1shok::1shok:

güzel haberlerini bekliyoruz canım. bebişimize bizdende selam söyle kaydirigubbakcemile3

ya ben aşı olurken hemşire dediki ağrı yapar, buda aşının tuttuğunu gösterir dedi. Ama bende hiiiiç ağrı falan olmadı. tutmadımı aşım acaba?

zeynepcim malesef usg yani detaylı ultrason için o ücret evet. hadi seninde gözün aydın haberlerini yazarsın yarın bizee

cok fazla ya :sm_confused:gel sen buraya benim dr götğreyim fazla ücret ödemezsin hem tanışmış oluruz caımsositosositokaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

ya ben aşı olurken hemşire dediki ağrı yapar, buda aşının tuttuğunu gösterir dedi. Ama bende hiiiiç ağrı falan olmadı. tutmadımı aşım acaba?[/QUOTE]

Bendede hiçbir sorun olmadı canım, bana aşıyı yapan hemşire herkeste farklı tepki verdiğini, acı eşiği yüksek kişilerde ağrı olmadığını söyledi

valla ben iki gün cektim canım :çok üzgünüm:ateş gibi yandı kolum kişiden kişiye değişiyordur belki

arkadaslar genetik usg den bahsediyo heralde zeynepcim yanlıs anlamadıysam bende dun gidemedim aksilik iste bugun gidicem ins ama cok tırstım acıkcası:1shok::1shok:

kız korkulcak bişey yok aaaa dövcem şimdiklava:aşıdan korkuyon nasıl dayancan dogum acısına dogumun yanında aşı devede kulak kalır herhalde:mymeka:

merhaba fıstıklarım.herkese hayırlı cumalar kızlar,bugün sersem gibiyim.sabah rüyamın etkisindeyim halen,busefer çok kötü rüya gördüm.kanamam varmış ve dr.diyoki gebeliği sonlandırmamız lazım.bebeğin yaşamıcak diyor,öyle ağlıyorum ki ne olursa olsun almıcaksınız bebeğimi,olursada kucağımda olur diyorum.izin vermedim kızlar alınmasına.ama çok ğladım çoookkk,kaktığımdada gözümden yaşlar dökülüyordu.ağlamak gülmek derler.rabbim bian önce hepimizi bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla.ben aralığa kadar böyle nekadar rüya görcem yasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…