2008 Aralık Anneleri

buarada kızlar dün haberlerde seyrettim yeni dogum yapan bir kadın bebeğini emziremiyormuş annede bebekte mikrop kalmış hastaneden kızın annesi dogum sonrası hastane odasını cekmiş heryer kanlı çarşaf makaslar neşterler dışarda kanlı kanlı kadın orda öyle koyun gibi yatıyor kimse kadına bişey yapmıyo senağlamaanlıcanız aşınızı hastanenizi dr.iyi seçmeliyiz yoksa kasap gibi gelip kesip gidiyorlar

kızlar ben ayrıntılı ultrasyona girecem nisa hastanesinde testlerle arkadaş 61 ytl verdi hani bilginiz olsun kızlar muayne 10 haberiniz olsun

yarı baya yoğun olacaksın desene, hadi bakalım çikolata yiyerek gidersin artık, hareketlerini de anlatırsın gelincc, ben şimdiye kadar pek hareket ettiğini göremedim, bende bir anormallik var galiba, seninki de çok ucuzmuş ya, bedava gibi bizim ücretlere görekafamçokkarıştı

merhaba ilkim ya, neden sen böle oldun ya, devamlı kötü rüya görüyon, yatarken dua filan oku valla bebişi de stres yapıyon yalaelaelaelaelae
çok takıyon kafana, biraz başka şeylerle meşgul olmaya çalış filan, örgü örebilirsin mesela

burda öyle canım biraz ucuz canım yok kız 40geliş 40 gidiş 80 ytl canım 200 ytl'nin yanında lafı bile olmaz hem miss gelsin neolcak yol paraında karşılarız a.s.

zeynepcim ası neysede gercekten dogumdan korkuyorum hep korktum annem bende cok zor bi gebelik gecirmiş olecegini solemişler ona ragmen annem bebegim yasasın demiş hep bu olayın etkisinde kalmısımdır hiç anne olmayı dusunmemiştim bana bişey olursa ona kim bakar diye hala korkuyorum biraz korkularım azalmaya basladı bebişimi hissetdikce nolursa olsun sundan eminim onu ii bir babaya emanet edicem gozum arkada kalmaz:1rolleyes:

burda öyle canım biraz ucuz canım yok kız 40geliş 40 gidiş 80 ytl canım 200 ytl'nin yanında lafı bile olmaz hem miss gelsin neolcak yol paraında karşılarız a.s.

iyiymiş ya ben daha fazla sanmıştım, eh miss gelsin karar versin artık, yol parasını da sen karşılayacaksankaydirigubbakcemile2

Merhaba lilyum 76

Teşekkür ederim.ALLAH(CC)herkese iyilik versin inşallah(amin)Evet ödem oluyor da ben de çok erken haftalarda oldu.Ve neredeyse 3-4 gün boyunca inmeden kaldı.Dr.um da 1 aylık,günde 1 tane yapılacak iğne ile bebe aspirini verdi.Her gün sağlık ocağına gidiyorum. Sağolsunlar orda yapılıyor.Aslında dr.benim yapabileceğimi söyledi.Ama benim cesaretim yok,düşündüğümde bile tuhaf oluyorum.
Tansiyonum ve kan şekerim düşüyor.Pek yalnız gezemiyorum.Sağolsun eşimle gidip geliyoruz.3 öğünü kesinlikle unuttum.Domates,yumurta ve yeşil acı biber yiyebiliyorum.
(menemen,yumurtalı ekmek,domates,omlet,haşlanmış yumurta)Bunlar tek öğün ya da ilaç - vitamin zorunluluğuyla zoraki akşamları yiyorum.Süt ve yoğurt da nadiren yiyebiliyorum,içiyorum.Ne kadar da zorlasam olmuyor.Kilom da aynı,zaten hamilelik öncesi de 95-96 civarıydım.Bunu da sorun etmiyorum.Oğlumda da 10 kg.vermiştim.

Tek düşüncem rabbimin izniyle evladıma sağ salim kavuşmak.Tüm anneler,anne adayları gibi.
Bu zorluklarını yaşayamayacak olanlar da var.Bunları düşünerek yine de şükrediyorum.

Hamileliği bir hastalık olarak düşünmedim canım.Desteğin için çok teşekkür ederim.a.s.:asigim:a.s.
ALLAH(CC)a emanet olalım inşallah.Sevgiler.

Merhaba jasper

Evet şükür sağlıklıydı.İnşallah yine öyledir.3 öğün yemek yemeyi hamilelikte unuttum. Açlık bile hissetmiyorum artık.Evet,depodan kullanıyoruz :roflol:
Gece bile bulantıyla kalkıyorum.Olsun bunlar da nasipse geçecek.Teşekkürler jasper a.s.

Herkese hayırlı bir hamilelik,doğum ve sonrasını diliyorum.

ALLAH(CC)a emanet olalım inşallah.Sevgiyle...

ahh canımmmmmmmmmmmmm zeynepimm
yol paramı bile karşıladı gördünüzmüü kızlar Allah razı olsun kardeş düşünmen yeterrrr.. jaspercim saolasın bacım sende.. valla ne iyi insanın böle aynı dili konusan insanlarla bir arada olması dimi. birbirimizin halinden anlıyoz. bitanesiniz hepinizzzzzzzzz..

ilkimcim rüyaların hayırlara çıkar seninde merak etme hamilelerin böle rüyalar görmesi çok normalmiş sakın kötü şeyler getirme aklına. son aylarda dahada artıyomus bu rüyalar sıkıntıdan fiziki rahatsızlıktan korkudan falan

öyle kötü düşünceleri sil at kafandan canım valla dövcem seni ben daha dogcak sana ilk kez anne dicek ilk adımını atıcak okula gidicek evlenicek sen bunları görmek istemiyormusun yoksa allah hepimize uzun ömür versinde hepsinin tadına varalım :1hug:

lafı bile olmaz canım hepimiz kardeş değilmiyiz sonuçta :1hug:

amin amin tek dilegim saglıklı sıhhatlı olsun mutlu ve huzurlu yasasın bebişim hepimizinki ole yasasın cok da az kaldı ya aralık dedigin nedirki hepimiz kavuscaz yakında :sm_cool::sm_cool:

kızlar kızlar cok kötü başım ağrıyo ağrı kesici olarak ne kullanabiliyoruz :çok üzgünüm:

arkadasım bendede sıkça oluyo baş ağrısı drumuz parasetamol içeren ilaçlar olur dedi en uygunu minoset miş ağrı kesici ateş düşürücü yazıyo hatta gebelikte doping etkisi veriri kendini iyi hissedersin çok rahat içilebilir dedi ama sende sor istersen:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…