- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.401
hey benim kutucuğumda atlamış bugün
6 aylık olduk yani
kızlar bende yarın dr gidicem kızımı görcemsırnaşık şey hemde iki defa hem kontrolüm var hemde usg'ye gircem hihoyyytkaydirigubbakcemile2sizin konuştuğunuz fiyat usg için mi arkadaşlar nekadar pahallı ben sadece 11 ytl ödicem fisfisfisama yarın birde aşım var 2.'sini olucam ilkini oldum mahvolmuştumkafamçokkarıştı bakalım ikinçisinde neyapcam :1no2:
cok fazla ya :sm_confused:gel sen buraya benim dr götğreyim fazla ücret ödemezsin hem tanışmış oluruz caımsositosositokaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
merhaba fıstıklarım.herkese hayırlı cumalar kızlar,bugün sersem gibiyim.sabah rüyamın etkisindeyim halen,busefer çok kötü rüya gördüm.kanamam varmış ve dr.diyoki gebeliği sonlandırmamız lazım.bebeğin yaşamıcak diyor,öyle ağlıyorum ki ne olursa olsun almıcaksınız bebeğimi,olursada kucağımda olur diyorum.izin vermedim kızlar alınmasına.ama çok ğladım çoookkk,kaktığımdada gözümden yaşlar dökülüyordu.ağlamak gülmek derler.rabbim bian önce hepimizi bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla.ben aralığa kadar böyle nekadar rüya görcem yasenağlama
6 aylık olmadın 6 aya girdin tam 5 aylık oldun canım
yarı baya yoğun olacaksın desene, hadi bakalım çikolata yiyerek gidersin artık, hareketlerini de anlatırsın gelincc, ben şimdiye kadar pek hareket ettiğini göremedim, bende bir anormallik var galiba, seninki de çok ucuzmuş ya, bedava gibi bizim ücretlere görekafamçokkarıştı
burda öyle canım biraz ucuz canım yok kız 40geliş 40 gidiş 80 ytl canım 200 ytl'nin yanında lafı bile olmaz hem miss gelsin neolcak yol paraında karşılarız a.s.
selam aralık annişleri ve bebişleri...umarım herkesin sağlık durumu yolunda gidiyordur ,ben de iyi sayılırım tek sorunumuz yaz sıcaklarımaydanoz geçmiş olsun canım,ödem hamilelikte olması muhtemel bi sorun öyle sanıyorumki kilon ile paralel olarak hareketsiz kaldın biraz ve vücut ödem topladı.. bence yapabildiğin kadar yürüyüş yap canım hamileliği doktorun bir sorun görmediği sürece hastalık süreci gibi görme lütfen rutin hayatında nasıl yaşıyorsan öyle biraz dikkat sadece....tekrar geçmişler olsun canım
Allah tüm anne adaylarına bebeklerini sağlık ve sıhhatle kucaklamayı nasip etsin arkadaşlar...
maydonoz, bebiş sağlıklıymış demek, usg de, maşallah,. allah korusun hepimizi. belki kilodan ödem oldu sende. yemek yememen o zaman problem olmaz, zaten deponda mevcuttur. ben de doğru dürüst 3 öğün yiyemiyorum. ben de zayıf değilim, o yüzden pek bi telaşım yok. ama tiksinme gerçekten kötü bişeymiş.
zeynepcim ası neysede gercekten dogumdan korkuyorum hep korktum annem bende cok zor bi gebelik gecirmiş olecegini solemişler ona ragmen annem bebegim yasasın demiş hep bu olayın etkisinde kalmısımdır hiç anne olmayı dusunmemiştim bana bişey olursa ona kim bakar diye hala korkuyorum biraz korkularım azalmaya basladı bebişimi hissetdikce nolursa olsun sundan eminim onu ii bir babaya emanet edicem gozum arkada kalmaz:1rolleyes:
ahh canımmmmmmmmmmmmm zeynepimm
yol paramı bile karşıladı gördünüzmüü kızlar Allah razı olsun kardeş düşünmen yeterrrr.. jaspercim saolasın bacım sende.. valla ne iyi insanın böle aynı dili konusan insanlarla bir arada olması dimi. birbirimizin halinden anlıyoz. bitanesiniz hepinizzzzzzzzz..
ilkimcim rüyaların hayırlara çıkar seninde merak etme hamilelerin böle rüyalar görmesi çok normalmiş sakın kötü şeyler getirme aklına. son aylarda dahada artıyomus bu rüyalar sıkıntıdan fiziki rahatsızlıktan korkudan falan
öyle kötü düşünceleri sil at kafandan canım valla dövcem seni ben daha dogcak sana ilk kez anne dicek ilk adımını atıcak okula gidicek evlenicek sen bunları görmek istemiyormusun yoksa allah hepimize uzun ömür versinde hepsinin tadına varalım :1hug:
kızlar kızlar cok kötü başım ağrıyo ağrı kesici olarak ne kullanabiliyoruz :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?