2008 Aralık Anneleri

sağol canım deneyim baria.s.

canım baş agrına doğal yollar arasan bende duydum minoset veriyorlar ama süt iç içine 1 kaşık kahve (nescafe)at olmazsa bir dene tatlım

canım baş agrına doğal yollar arasan bende duydum minoset veriyorlar ama süt iç içine 1 kaşık kahve (nescafe)at olmazsa bir dene tatlım

ah canım ah ben süt icmemki sabahtan beri cay içmedim ondanda olabiliyo bu baş ağrısı sanki kafam bir ton cekiyo kafamı kaldıramıyorum ağrıdan

ah canım ah ben süt icmemki sabahtan beri cay içmedim ondanda olabiliyo bu baş ağrısı sanki kafam bir ton cekiyo kafamı kaldıramıyorum ağrıdan

sendemi sut içemiyosun zeynepcim ya bende icemiyorum inan tadını bile bilmiyorum onun yerine yogurt peynirle idare ediyoz istemirmirmirmirmirmirmirmir

süt anlarım ama süt içmiyosanız özellikle yoğurt eksik etmemek zorundasınız. yogurt peynir.. bu arada kız zeynep sen çok çay içion yaaaaaaa klava: günde en fazla 2 bardak iç hadi taş çatlasa 3 . sakın 3 ü geçirme zaten sütte içmion. umarım demli değildirde açıktır hiç olmazsa bariiiiiiii CADIARZU

hamile kalmadan önce günde 10-15 bardak falandı şimdi 7-8 bardak içiyorum içmezsem başağrısından ölüyorum canım ben sadece süt değil peynir bal yumurta et beyaz et (tavuk) teryağ kaymak yemiyorum anlıcağınız sadece ot tüketiyorum egeliyiz ya sırnaşık şey

ayy senin durum vahimmiş canım ya... doktor ne dio. vitamin takviyesimi yapıoosun napıyosun. ama bence çay konusunda kendini tutman lazım ve en azından yoğurt gunde 1 kase mutlaka yemen lazım. sade sevmiyosan meyveli şekerli bi şekilde faydalanmalısın. kendini geç accık bebişi düşün. beyaz ette yok tavuk balık. otta iyide ot demir kan ihtiyacını karşılar. doğal kalsiyum nolcek. bak dişlerin çürür sonraaaaaaa kemiklerin zayıflar kalsiyum almazsan. zorla kendini bacımm. çay ve yogurt konusunda en azından.

zeynepcim ne yapıyon sen ben hamile olduğumu ögrenidmden beri kahve hiç içmedim
çay haftada en fazla 2 bardak oda çay bardağı küçük
süt hergün 1 bardak içmeye dikkat ederim asitli hiç içmem

sende dikkat et canım bebeğe zararlı ama sanada zararlı çok içme
çay kandaki demiri azaltıyor

vitamin kullanıyorum canım eşimde cok kızıyı ama ona yalan söylüyorum cay konusunda işyerinde hiç içmedim diyom ozamn akşam içmeme izin veriyo kaydirigubbakcemile3 dr sordum günde 3-4 bardağı geçme diyo ama ben tam dayaklığım canım klava:

canım bende zorluyom bak bugün içmedim başım kalkmadı az önce koca bir fincan cay içtim başımın ağrısı kesildi canım bizde ırsi bişey bu annemde öyle cay içmezsek kendimize gelemiyoz bağımlısıyız cayın

cay bukadar kotumu yaw ya ben az da olsa içiyorum cay kahve nolcak hiç haberim yok doktor da bana bi sigara içme dedi baska bişe demedi off dr u deiştirsemmi ne

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hepinize iyi haftasonları kocaman öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiii ben çıkıyorum artık. haftasonu giremiorum malum. bebişlere kendinize çok iyi bakın. sewgilerrrrrrr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…