2008 Aralık Anneleri

kızlar içmeyin şu çayı yada en fazla 3 bardak inanın kandaki demiri azaltıyor dayanın biraz
güzel anneler olmuyor böyleyasakkelime

ara veremem ama azaltmaya çalışcaz artık sen naptın aldın mı?hastane cıkşlarını

yok canım gecen gun cıktım baktım baktım baktım gonlume gore bişe bulamadım :1no2::1no2: bide saatlerce dolandım onun için ne aradıımıda bilmiyorum tek basına alıs veriş zevkli olmuyo zaten :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eee erkek arkadaşındamı yok onunla alışveriş yap sen anasıysan oda babası ben herşeyi eşimle aldım valla cok zevkli oluyo insan onları aldıkca daha cok duygulanıyosenağlama

hayırlısı gercekten bendede sata gore baska cıkıyo mkinaya gore baska normal dogum ypmayı dusunuyorum belli olmaz aslında

eee erkek arkadaşındamı yok onunla alışveriş yap sen anasıysan oda babası ben herşeyi eşimle aldım valla cok zevkli oluyo insan onları aldıkca daha cok duygulanıyosenağlama

yoo yanımda ama o ne gorsek istiyo alıcak yani ama ben gusel bişeyler olsun istiyorum bi bayan ols yanımda cok daha zevkli olur onu demek istedim bi arkadasım hediye almıs cok tatlı battaniye filan almıs cok beyendim ben bulamıyorum iste gonlume gore

kızlar hepinize iyi hafta sonları,bebişlerinize çok çok iyi bakın.pazar günü anneciğim geliyor.şimdikten sabırsızlanıyorumhihoyyytöptüm hepinizihihoyyyta.s.

kim var kim yok bilmiyorum ama kızlar yarım saattir acayip batma var karnımda ole acı yok ama bi batma var tehlikeli bişey deildir dimi simdiden tsk opuyorum hepinizi ve bebişlerinizi

kim var kim yok bilmiyorum ama kızlar yarım saattir acayip batma var karnımda ole acı yok ama bi batma var tehlikeli bişey deildir dimi simdiden tsk opuyorum hepinizi ve bebişlerinizi

benimde dün akşamdan beri sağ karın boşluğumda benzer birşey var , dün gece bayağı kötüydü ama şimdi biraz daha iyi, hareket ettikçe sanki batıyor gibi ama neden olduğunu bilmiyorum bende

benimde dün akşamdan beri sağ karın boşluğumda benzer birşey var , dün gece bayağı kötüydü ama şimdi biraz daha iyi, hareket ettikçe sanki batıyor gibi ama neden olduğunu bilmiyorum bende

18 inde kontrolum var ama aceba daha erkenmi gitsem diyorum ama zırt pırt dru arayıp duruyom yanına gidiyorum biraz fazla pimpirikli davranıyorum galiba ilk gebelik diye heralde elimde diil :1no2::1no2:

internette biraz araştırdım, bu haftalarda bu tür şikayetlerin olabileceğini söylüyor, bağlardaki gerilme yapıyormuş, ama genede insanın içi rahat etmiyor tabi, benimde birkaç gündür şekerim yükseliyor bende onla alakalı olabileceğini düşünüp korktum ama, devam ederse mecburen bir doktora görüneceğiz galiba, umarım seninkide bir an önce düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…