K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.441
kızlar içmeyin şu çayı yada en fazla 3 bardak inanın kandaki demiri azaltıyor dayanın biraz
güzel anneler olmuyor böyleyasakkelime
ara veremem ama azaltmaya çalışcaz artık sen naptın aldın mı?hastane cıkşlarını
kızlar içmeyin şu çayı yada en fazla 3 bardak inanın kandaki demiri azaltıyor dayanın biraz
güzel anneler olmuyor böyleyasakkelime
zeren canım seni aralık anneleri listesinde adın yok galiba 15 aralıktami dogacak bebişin hayırlısıyla[/Qson baktığımda vardım canım
sata göre 13 aralık ama salı usg girdim makina 7 aralık yazdı hayırlısı tatlım:Saruboceq:
yok canım gecen gun cıktım baktım baktım baktım gonlume gore bişe bulamadım :1no2::1no2: bide saatlerce dolandım onun için ne aradıımıda bilmiyorum tek basına alıs veriş zevkli olmuyo zaten :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eee erkek arkadaşındamı yok onunla alışveriş yap sen anasıysan oda babası ben herşeyi eşimle aldım valla cok zevkli oluyo insan onları aldıkca daha cok duygulanıyosenağlama
kimsecikler varmı buralarda?
kim var kim yok bilmiyorum ama kızlar yarım saattir acayip batma var karnımda ole acı yok ama bi batma var tehlikeli bişey deildir dimi simdiden tsk opuyorum hepinizi ve bebişlerinizi
benimde dün akşamdan beri sağ karın boşluğumda benzer birşey var , dün gece bayağı kötüydü ama şimdi biraz daha iyi, hareket ettikçe sanki batıyor gibi ama neden olduğunu bilmiyorum bende
kızlar aman dikkat.çok ağır iş faln yapmayın.
dikkat edin kendinize.öpüyorum sizi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?