- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.461
internette biraz araştırdım, bu haftalarda bu tür şikayetlerin olabileceğini söylüyor, bağlardaki gerilme yapıyormuş, ama genede insanın içi rahat etmiyor tabi, benimde birkaç gündür şekerim yükseliyor bende onla alakalı olabileceğini düşünüp korktum ama, devam ederse mecburen bir doktora görüneceğiz galiba, umarım seninkide bir an önce düzelir
insallah ya sekermi var sende canım yoksa hamilelikten dolayımı cok gecmiş olsun
valla kızlar haftalar ilerledikçe bişeyler çıkıyo allaha emanetiz benimde plasentam asağıda ve bebeğin eşiği önde tabi buyudukçe ultrasondada daha fazla farkedilir oldu şimdilik bi şikayetim yok ama dikkat etmem gerek biliyorum allahım sağ sağlim dolduralım günlerimizi (amin):Saruboceq:
ilk bebeğim 4 aylık düştükten sonra şeker ve polikistik over sendromu teşhisi kondu, o yüzden başından beri sorunlu olacağını biliyordum, ilk üç sürekli kanamalarım oldu o yüzden doğum oluncaya kadar yatak istirahatim var, sürekli yatıyorum, arada birde bilgisayara giriyorum zaten, eylülden itibaren her an doğum olabilir yani benim
valla kızlar haftalar ilerledikçe bişeyler çıkıyo allaha emanetiz benimde plasentam asağıda ve bebeğin eşiği önde tabi buyudukçe ultrasondada daha fazla farkedilir oldu şimdilik bi şikayetim yok ama dikkat etmem gerek biliyorum allahım sağ sağlim dolduralım günlerimizi (amin):Saruboceq:
galiba, çünkü oğlan olursa ben koyayım, kız olursa sen istediğin ismi koy demişti, ölen bebeğimde erkekti, bu da erkek, benimkiler babalarını daha çok sevecek galiba
sen isim düşündünmü bu arada
seninkide güzelmiş, Allah isimleriyle büyümek nasip eder inşallah, herşeyin hayırlısı tabi, ben daha bir patik bile alamadım korkumdan bebişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?