2008 Aralık Anneleri

valla bende öyleyim resmen gün sayıyorum, doktor 28 haftadan itibaren her an sezeryan yapabilirim dediği için atlattığım her güne şükreden oldum

insallah ya sekermi var sende canım yoksa hamilelikten dolayımı cok gecmiş olsun

insallah ya sekermi var sende canım yoksa hamilelikten dolayımı cok gecmiş olsun

ilk bebeğim 4 aylık düştükten sonra şeker ve polikistik over sendromu teşhisi kondu, o yüzden başından beri sorunlu olacağını biliyordum, ilk üç sürekli kanamalarım oldu o yüzden doğum oluncaya kadar yatak istirahatim var, sürekli yatıyorum, arada birde bilgisayara giriyorum zaten, eylülden itibaren her an doğum olabilir yani benim

valla kızlar haftalar ilerledikçe bişeyler çıkıyo allaha emanetiz benimde plasentam asağıda ve bebeğin eşiği önde tabi buyudukçe ultrasondada daha fazla farkedilir oldu şimdilik bi şikayetim yok ama dikkat etmem gerek biliyorum allahım sağ sağlim dolduralım günlerimizi (amin):Saruboceq:

geçmiş olsun canım , inşallah sağ salim geçecek bu günler de

cok cok gecmiş olsun canım alllah sanada bebişinede su gunleri atlatmayı nasip etsin seninde benim gibi oglusun olcak hayırlısıyla isim dusundunuzmu ne olucak yakısıklının adıyerimseniben

sanada cok gecmiş olsun ceyrem eminim hepimiz sagsalim atlatıcaz ne kaldıki surda hem bebişlerimiz hergecen gun dahada buyuyor dahada kuvvetleniyor nazar degmesin

galiba, çünkü oğlan olursa ben koyayım, kız olursa sen istediğin ismi koy demişti, ölen bebeğimde erkekti, bu da erkek, benimkiler babalarını daha çok sevecek galiba

galiba, çünkü oğlan olursa ben koyayım, kız olursa sen istediğin ismi koy demişti, ölen bebeğimde erkekti, bu da erkek, benimkiler babalarını daha çok sevecek galiba

bilmemki erkekler anneye duskun olur derler gerci babalar cocuklarını cok sımartıyor duskun olurlar tabi sırnaşık şey

seninkide güzelmiş, Allah isimleriyle büyümek nasip eder inşallah, herşeyin hayırlısı tabi, ben daha bir patik bile alamadım korkumdan bebişime

seninkide güzelmiş, Allah isimleriyle büyümek nasip eder inşallah, herşeyin hayırlısı tabi, ben daha bir patik bile alamadım korkumdan bebişime

bende almadım acıkcası hediye geliyor ama biraz daha bekleme taraftarıyım biraz kaba bi tabir belki ama dogmamıs cocuga don bicilmez der annem hep gerekirse legende yatır yeterki sglıklı olsun der eskiler işte

bende senin gibi düşünüyorum bu konuda, ilkinde sadece bir battaniye kalmıştı bende aylarca ona bakıp ağlamıştım, sonra onu bebeği olan bir tanıdığıma verdim, o yüzden sağlıklı olsunda hepsi doğduktan sonra da alınır diye düşünüyorum

tabi bencede alınır acıkta birakacak diiliz ya kuzucuklarımızı ilk etapta gerekli bir iki sey gerisi gelir yavas yavas tatlım

oyle olucaın eminim ben bak senin kutucuk 6. aya gelmiş en zor gunleri atlatmısın işte cogu gitti azı kaldı hayırlısıyla oda bitecek bide erkek bebekler dhamı cok tekmeliyo ne yada benimki annesinin kopyası olcak asi yaramaz bi cocukyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…