2008 Aralık Anneleri

slm kızlar.inanın bende daha hiçbişi almadım.ve şimdilikde düşnümyorum.benim ablacığımda almıştı emen hemen herşeyini oda bebeğini kaybedince acı verdi aldığı herşey.dorucuğum allah kolaylık versin canım,benim ablamda hamile şuan 1aylık ama hep yatarak geçirmesi gerekiyor.allah herkese nasip etsinnnn:Saruboceq:

watergirl canım,dünde bana oldu.nasıl bir sancı geldi boşluğuma gitti.busabah rüyamın etkisinde kaldım yine.bebeğimi doğurmuşum amziriyordum.herşeyini hissetmek nekadar güsel bir duygu.gözümü açtım rüyamış:çok üzgünüm:gececek elbet bu zamanlar alcaz bebişlerimizi kucağımıza.annelik nekadar kutsal birşeymiş ya

bende gercekten bukadar guzel bişey olucaını thmin etmemiştim butun gun bebişimle konusuyorum benimki ne anlatıyon oglana bukadar cok diyor ablna da ok gecmiş olsun canım umarım en rahat sekilde atlatır sevgilerimizi ilet lutfena.s.

canım erkek bebekler daha az tekmeler diyor çevremdekiler ama benimkide bir hareketlendimi durdurabilene aşk olsun

ablana çok geçmiş olsun canım, bende başından beri yatıyorum, ama zor oluyor, o yüzden Allah ablana kolaylık ve sabır versin, şu sancı işi hepimizi dün buldu galiba , belki bu haftalarda normaldir

canım erkek bebekler daha az tekmeler diyor çevremdekiler ama benimkide bir hareketlendimi durdurabilene aşk olsun

ay cok duygulanıyorum artık sadece karnıma bakarak bile gorunuyor ole sertlesti hareketleri işte geceleri durmuyo bide cok fazla oturmama izin vermiyo daha rahat bir pozisyon istiyor cok oturunca tekmeyi basıyo valla sırnaşık şeysırnaşık şey

aynen ya sekerli seylerden hiç haz etmem sırf tekmelesin diye cikolta filan yiyorum bir suru dil dokuyorum banamısın demiyor gece uykumdn uyandırıyo bir iki saat gonlunu eyliyoruz beyimizin sonra yatıyoruz uykularım boluk porcuk valla

iyi haftasonları kızlar kimse uğramamış cumadan beri 2 _3 kişi haricinde ben bu akşam gidiyorum 1cumartesi gelicem kendinize iyi bakın

kimseler yokk ne gusell tatildee ayy bugun aynaya bi baktım göğüslerim çatlamıs kırmızı çizkler vardı sağlı sollu ikisindede çok değildi ama pek bi duygulandım insan evladı için nelere katlanıyoo valla aman sağlıklı olsunda varsın çatlasın..hem okadar kremler falan bebeyağı surdumdu.sizdede çatlayan yeriniz varmı kızlar:CüvCüv:

merhaba canım annelik duygusunu tatmak herşeye değer cidden
ben galiba çatlak yönünden şanslıyım.
annemde ve ablamda olmamış bendede şuana kadar yok.
inşda olmaz.nasılmış oğlun bakalım?isim ne düşünüyorsunz?

oğlumuz iyi ama dr teyze biraz korkuttu bu sefer benim plasentam asğıda bebeğin eşiği önde şimdilik ama duzelebilirmiş isim konusundada babamız çağan istiyo ben yağız bakalım netlestiremedik

herkese günaydın.a.s.

birazdan haftalardır olamadığım aşımı vurulmaa gidicem inş.
en son gidişimde aşıları tükenmişti sağlık ocağının.
hatta beni kayıt edecekleri gebelik kartları da tükenmişti.
nasıl iş anlayamadım :bbo:

güya böyük şehirde yaşıyoruz.
işleyiş her yerde aynı demek ki..

neyse daha fazla laf söylemeden kaçayım ben.
hadi öptüm hepinizi,görüşürüz..

günaydın tatlı annişler a.s.cumartesi günü gördğm prensesimi kocaman bir kız olmuş teyzeleri dr bile inanamadı nekadar cok büyümüş dedi kaydirigubbakcemile3dr amcasına bile tekmelerini gösterdi benim bıcırığım usg içinde gitmiştik cok yogun olduğu için sıra verdiler 19 ağustosta bir daha görcem kızımı kaydirigubbakcemile5sositosositohihoyyyt

günaydınlar, ah maşallah annesi ya ne güzel bir problem yokmuş, kocaman olmuş kızımız. tekmeledi demek, ya biz ultrasonda şimdiye kadar tekmelerken hiç görmedikmirmirmirmir

herkesde haftasonunun tatil yorgunluğu devam ediyor sanırım.kaydirigubbakcemile3
hadi kızlar CANLANIN GARİİİİİİİİİİİİİhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın kızlaaarrrr!

nasılsınız bugün. herkese çok güzel bir hafta diliyorum, boool bebiş tekmeli, booool sağlıklı,booooollll muhabbetli günler hepimizin olsun kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaaffff bu takvime nooolmuş böyle 1 gün eksik gösteriyor bebişlerimi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…