- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.481
slm kızlar.inanın bende daha hiçbişi almadım.ve şimdilikde düşnümyorum.benim ablacığımda almıştı emen hemen herşeyini oda bebeğini kaybedince acı verdi aldığı herşey.dorucuğum allah kolaylık versin canım,benim ablamda hamile şuan 1aylık ama hep yatarak geçirmesi gerekiyor.allah herkese nasip etsinnnn:Saruboceq:
watergirl canım,dünde bana oldu.nasıl bir sancı geldi boşluğuma gitti.busabah rüyamın etkisinde kaldım yine.bebeğimi doğurmuşum amziriyordum.herşeyini hissetmek nekadar güsel bir duygu.gözümü açtım rüyamış:çok üzgünüm:gececek elbet bu zamanlar alcaz bebişlerimizi kucağımıza.annelik nekadar kutsal birşeymiş ya
oyle olucaın eminim ben bak senin kutucuk 6. aya gelmiş en zor gunleri atlatmısın işte cogu gitti azı kaldı hayırlısıyla oda bitecek bide erkek bebekler dhamı cok tekmeliyo ne yada benimki annesinin kopyası olcak asi yaramaz bi cocukyerimsenibenyerimseniben
slm kızlar.inanın bende daha hiçbişi almadım.ve şimdilikde düşnümyorum.benim ablacığımda almıştı emen hemen herşeyini oda bebeğini kaybedince acı verdi aldığı herşey.dorucuğum allah kolaylık versin canım,benim ablamda hamile şuan 1aylık ama hep yatarak geçirmesi gerekiyor.allah herkese nasip etsinnnn:Saruboceq:
watergirl canım,dünde bana oldu.nasıl bir sancı geldi boşluğuma gitti.busabah rüyamın etkisinde kaldım yine.bebeğimi doğurmuşum amziriyordum.herşeyini hissetmek nekadar güsel bir duygu.gözümü açtım rüyamış:çok üzgünüm:gececek elbet bu zamanlar alcaz bebişlerimizi kucağımıza.annelik nekadar kutsal birşeymiş ya
canım erkek bebekler daha az tekmeler diyor çevremdekiler ama benimkide bir hareketlendimi durdurabilene aşk olsun
haklısın canım hissedebilmek cok mukemmel umarım onlara olan sevgimizi askımızı onlarda hissedebiliyorlardırgerçi o tekmeleride olmasa bu günler nasıl geçerdi bilmem ki
günaydın tatlı annişler a.s.cumartesi günü gördğm prensesimi kocaman bir kız olmuş teyzeleri dr bile inanamadı nekadar cok büyümüş dedi kaydirigubbakcemile3dr amcasına bile tekmelerini gösterdi benim bıcırığım usg içinde gitmiştik cok yogun olduğu için sıra verdiler 19 ağustosta bir daha görcem kızımı kaydirigubbakcemile5sositosositohihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?