- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.501
kısslar hepinize selamlar. umarım sizler ve yegenlerim iyisinizdir. ben döndüm tatilden. yarın şeker yükleme yaptırtıcam. bakalım nasıl olacak. of çok sıcak...
daha hala sakin burası..
haftasonu modundan cıkılamadı galiba :)
ben de aşımı oldum geldim nihayet.
aşırı korkmama rağmen resmen iki saniyede bitti ve anlamadım hiç birşey..
-------------------------------------------
bu arada perihan cadısı bugün de gelmezsen kendimi pencereden aşağı atıcam artıkkaydirigubbakcemile
günaydın canım, 2. aşın değil mi? kaç doz daha yaptıracaksın. bana 5 doz demişlerdi fazla gibi geldi bana CADIARZU
bhk bacım aralık annelrinde hani hiçbişeyi bilinmeyenler varyayasakkelime
onların peşine düştüm profiline msj yazıyom bulduklarımı:))Çok üzgünüm çoook
yakalayıp getircem sayfaya yerimseniben
nasılımsengözlerimebaksanab
canım ilk yüklemeyi 23 haftadan sonra 24 hafta bitmeden yaptır dediler. yarın 23+5 olacağım ucu ucuna yaptıracağım. ikinciye gerek kalmaz inş. anlatırım yarın merak etmeyin...
cansu da iyi teyzesi.. baya baya tekmeliyor güzel kızım. belli zamanları var, ilginç bir durum.
zea senin bir bebişin tam göstermemişti bir değişiklik var mı??
he he malesef daha ilk aşım..
önümüzdeki ay ikincisi için bi daha gel dediler.
zaten 3. aydan sonra yapılabiliyormuş.
belli bir zamano yok dediler..
5 doz değil ama yaa.
2 doğumdan önce bir doğumdan sonra mı ne gibi bişey duymuştum ben..
banaad 2. aşı 1 ay sonra yapılacak. toplamda 5 doz fazla geldi banada :bbo: bi araştırayım bakalım niye öyleymiş CADIARZU
kesinleşti canım ikiside kız hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile5 tekmeleri yediklerinle alakalı olabilirmi acaba? bende çözemedim ama galiba akşamları daha çok hareket ediyorlar
bak canım okuduğum yerlerde bile böle yazıyor :
ilk trimesterdan sonra 4-8 hafta arayla toplam 2 doz aşı...
bu arada, tatilde 4 yaşlarında ikiz kızlar gördüm. bayıldım anlatamam, çok özendim ve aklıma direk sen geldin canım, süperlerdi...
selam arkadaslar siz aşılardan falan bahsediyorsunuz ama ben gerilerde kaldım
ben eski aralık annesi olarak size bişey danışıcam. Benim bebişimin kalbi durduğu için alınmıştı, hatırlamayanlar veya sonradan üye olan arkadaşlar vardır belki. Doktorda bana üç adet gör sonra gel bazı testler yapalım dedi.
ilk soru: doktor netbi şey sölemedi böyle durumlarda adet biter bitmez veya şu kadar gün içinde gitmek gerekir diye bir durum söz konusu mu? Ve ne gibi testler yapılıyor?
ikinci soru: ya benim iki haftadır ara ara başım dönüyo, bi kaza oldu mu diye korkuyorum adetimede iki üç gün var geçmeden test yapmıycam. ama ya hamile isem bi sorun olur mu,Allah korusun tekrar aynı şeyler olur mu?
simdiden tesekkürler, allah bebişlerinizi ve sizi her türlü kötülükten korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?