- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.521
ben de bir düşük yaptım.
doktorum 3 tane olmadıktan sonra düşük sayısıbir inceleme yapmıyoruz demişti bana.
ama bu doktora göre de değişir.
ben düşükten bir ay sonra tekrar hamile kaldım.
umarım senin için de hayırlısı olur...
saol canım..
hayırlı ise; sağlıklı sıhhatli bir bebeğimiz olur inşallah..
sizin yumurcaklar büyüyor ben de onlara yetiştiririm inşallah bi kaç ay ara ilekaydirigubbakcemile5
tünaydın kızlarrrrrrrr hihoyyyt hepinize iyi haftalar diliyoruummm.. bebişlerini görenler tekmeleri hissedenler hepinizin gözüaydın :CüvCüv: ne kadar şanslı oldugumuzu hergun bida hissettiriyo bu tekmeler bize allah olmayanlarada nasip etsin sağlıkla kucağımıza versin İnşallah kaydirigubbakcemile5 herkesler iyimi. yine derdimiz aşı dimi.. ben yaptıramicam bu gidişle..
günaydın canım, 2. aşın değil mi? kaç doz daha yaptıracaksın. bana 5 doz demişlerdi fazla gibi geldi bana CADIARZU
eminecim bacım benim kızın gr biraz fazla okurken maşallah deyintam 586 gr biraz tombiş dedi dr kaydirigubbakcemile3
zeynepcim Maşallah Maşallah Allah nazarlardan korusun şekerim. gördün için rahat etti ne güzel . okadar çaya kahveye valla iyiymiş senin bebişklava: kaydirigubbakcemile2Maşallah tekrar tekrar bende yarın görücem tekrar hayırlısıyla :)) bakalım bizimki napıyo yaramaz tekmeleri sallıyo habire bana uyy yerim ben oğluşumuuuuuuuuuuuu lülülülülülü
ayy aynen yaa bnmde artık dışardan bakınca görünüyo göbüşümde hareketlerii . evimizin neşe kaynağı oldu iyiden iyiye Maşallah Allah sağlıkla kucağımızada vaersin canım. çay kahve zaten bunlar demiri öldürdüğü için kansızlığa sebep oluyor kan takviyesi demir ilacı aldıgımız halde bebek bizden çok aldıgı için kan yapan şeyler yemek gerekiyor.. canımcım dikkat etmezsen bu kansızlık tedavisi iğnelere kadar varıyor erken doğumada sebep olabiliyor aman rahat doğum yapmak istiyosan yasağa uy gözünü seweyim vede sabahları sewmesende 1 tatlı kaşığı pekmez iç ne pekmezi olursa harput keçiboynuzu pekmezi falan olur ne olursa. bidaki muayene toparlanırsın İnşallah. öpüyom senii düşündüğümüzden sewdiğimizden sölüyozz kızzzzz :teselli:
zeynebim maşallahsüphanallah
canım bizimm oğlanda yakındır o kğya ozman.
misscim doğru söylüyo canım pekmez kan deposu.ama sütte karıştırma.
hatta pekmezi dolapta muhafaza et.sıcak öğlenleri suyla karıştır öyle tüket ferah ferah canım.
malum ben aslen tokatlıyım üzüm pekmezide yapılıyor :) a.s.
zeynep bu arada senn kızada talipler var heralde damada karar verdinmi?
canım benim kıza bi nurgül talip oldu başka kimse yoksırnaşık şeyondan da bir daha ses cıkmadı :roflol:benim kız biraz kilolu diye kimse istemiyo galiba :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar
yorgunum uyku gözümden akıyo
birşeyler yedim cokacimcoooksindireyim biraz diye bekliyorum yoksa reflü oluyor
arkadasım sağlık ocağında bana anlattılar 2 doz doğum öncesi 3 doz doğum sonrası ası kartında son aşı 2010 senesinde görünüyo nasipse aralıklı yapılıyo :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?