2008 Aralık Anneleri

ay kız nebilem cıktı gitti ağzımdan dur ben durumu düzeltem benim kızım oldukca zarif,narin,kibar bir kızdır kaydirigubbakcemile3kızı satılığa cıkardık gibi oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım,
nasılsın? bebişimiz nasıl?

çok şükür iyi canım tekme atıyo bol bol
ayakta iken de çok net hissetmeye başladım artık tekmeleri
ben dayanamıyorum sanırım artıkın
gözlerim açıkla kapalı arası oldu

hepinizi öpüyorum
bebişlere ve kendinize iyi bakın :1hug:

merhaba kızlar.hergeçen zaman da bebişlerimiz kocaman oluyor dimi.tekmelerini görmeden olmuyor artık.kızlar cuma günü ben sağlık ocağına gittim,yine yapmadılar bana aşı.15gün sonra gel dedi bitane hemşire.sonra 2.aşımız var dedi.valla ne yapcağımı sapıttım ben kızlar.dr.gitmeme daha var.bilinçli anne olmak istiyorum,hemşirede anlattı,daha tesirli olur dedi.merak etme aşın geçmicek dedi.bekliyoruz bakalım.

Tünaydın

Merhaba

Kızımın arkadaşları ve anneleri nasıllar bugün?Herkese hayırlı,mutlu,sağlıklı bir hafta dileriz.

Ben usg.de kızımı görmeyi özledim.:asigim:Bir daha ki randevu da nasipse eylülde olacak. Temmuzdan sonra eylül çok uzak oldu ama dr.öyle randevu verdi.:çok üzgünüm:İnşallah İstanbul' gidince bir de Cerrahpaşa Tıp Fak.'de muayene olmak istiyorum.Belki kızımı yine görebilirim.sırnaşık şey

Biz yine uyuyamıyoruz ve yeme ve koku sorunu aynen devam ediyor.Saat 01:00--02:00 gibi uyuyorum.Sabah ezanı okunmadan ya da okunduktan az sonra uyanıyorum. Sonrasında saat 08:30 veya sonrasında zorla uyuyorum.Bir türlü de zaman geçmiyor,uykum gelmiyor.Bazen sırf yorulayım da uykum gelsin diye ses çıkarmayan işlerden yapıyorum.Gündüz uykularım da yok ki tamamlayayım.Yemeyince ve uyumayınca da çok halsizim.Kan şekeri ve tansiyon da düşüyor.Ama bunlara da şükür.sırnaşık şeyKızımda da sabahın erken vaktinde,seher bakti kımıldanıyor.Henüz belli olacak şekilde kımıldanmaları,tekmeleri yok ama bu bile beni uyandırıyor,fazlasıyla mutlu ediyor.Artık biz de 21+2 günlük olduk.:CüvCüv:

Bugün kızımın cicilerini paketledim,çantamıza yerleştirmek için heyecanlanıyorum
Henüz çok erken olduğu için bazaya yerleştirdim.İnşallah,eşimle haftasonu
İstanbul' a annemin yanına gidiyoruz. hihoyyyt İnşallah,günlük yumurta-domates ve bileşenlerinden oluşan menüme anacığımın nefis yemekleri eklenecek.Kızımın da menüsü değişsin birazcık:roflol:
Bu arada ben de çok çay içiyorum.Ne olacak benim halim bilmiyorum.Sütü ve ayranı da sevemedim,tadı yok sanki.İçerken oğlumun yemek yemediği için zorladığım zamanlar aklıma geliyor da çok üzülüyorum.Ama hamileyken ben de çok iştahsızdım.Doğum anına kadar kokulardan,bulantıdan dolayı yemek yiyemiyordum.Belki de bana çekti oğluşum da çok iştahsız,o kadar çok yemedikleri var ki.
Üstelik oğlum,emmedi de.9 ay uğraştım ama olmadı,emmedi.Sütümü pompayla çekerek kaşıkla ya da yeni doğan emzikli biberonla içiriyordum.İnşallah kızım öyle olmaz.

Aşı olan arkadaşlara da yarasın inşallah.Biz tek doz ile kurtardık.Çünkü iki yıl öncesinden bir kampanya ile tetanoz aşısı yapılmaya başlanmıştı. Nasipse seneye mayıs ayında olacak.
İyi ki varsınız ve hayır ile hep var olun inşallah.Sevgiler.:1hug:a.s.

ayyy kızlar çok iştahım açık sürekli yiyeyim bişeyler istiyorum
ne olacak bu halim devam ederse
kafamçokkarıştı

yaa siz az kilo almışsınız zeynepp, ben 6 kilo aldım bileeeeeeeeeeee... doktor kızacak bana ama napayım evdeyim ya ben çok hareket etmiom heralde yoksa çok yediimdende deill bakalım kaçla tamamlayacağız. Allah hayır etsin -tatlicadiarzu-

olsun bacım verirsin sonra sen zayıfsan belkide ondan da olabilir şeker:1hug:

kızlar ben geldimmmm..
Bir hafta tatilimizi yaptık döndük iş başına...
Sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum anca bitti :)))
keyifler yerindedir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…