- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.921
ah canım kıyamam çalışıyorsun eşinde biraz bari yardımcı olsun
merak etme ilerde kızınla hakkından gelirsiniz eşininkaydirigubbakcemile5
aman sorma yaa..
yani kayınvalide de yaptı bi yandan az az ama çoğunu ben yaptım.
bide ben anlamıyorum ya..
ben ne zaman yanımda bi hamile olsa,
hiç kıyamayıp en ufak bişey için ayağa bile kaldırmam.
içim elvermez yani.
dün belimi tuta tuta bulaşık yıkadım da bir otur biz hallederiz diyen olmadı,onan şaşıyorum ben.
ah annem olsa bölemi yapardı ya..
inşallah canım ama eşimede kıyamıyorum işten bir geliyo gözler kan canağı olmuş sürekli bir baş ağrısı sonra smmm sınavı var birde ders çalışıyo mecburen ben yapıyorum canım
zeynepcim kocişinin kulagını cekiver sen yemekleri birazda o yapsın kıyamam ben dunurume cık cık hem kız anneleri daha cabuk yoruluyormus
merhaba kızlar.sıcak bir yaz havasından sevgiler sevgilergece dön sağa dön sola artık topa döndüm kızlar.öyle bir nem var ki dışarda gece artık yatağa girmektn korkuyorum.allahtan son aylarımız bu sıcaklara denk gelmedi.kışında üşürüz bırrrrrrrrrkafamçokkarıştı
valla dünürüm ben eşime kıyamıyorum sınavından dolayı bir atlatsın bak neler neler yapıcam gerçekten kız anneleri dahamı cok yoruluyomuş :uhm:
günaydın perimmmmm
ole derler kız bebekler annenin hem guzelligini hem enerjisini alırmıs diye duyardım hep ama nekadar dogru nekadar yanlıs bilmiyorum canım ama kocişlere acımak yok yasasın hamileleik :jeyyar:
BHK canım üzüldüm inanki dün iyice yormuşsun kendini.yapma canım dikkat et,yat uzan dinlen iyice bugün emia.s.
kız bhk canum sanada günaydım fıstıkım.hihoyyyt
ya kızlar bende bişey sorayım bari allerjisi olan varmı bende astım baslangıcı var dusenli ilac kullanıyodum ama hamileyim diye doktor baska ilaç verdi oda hiç etki etmiyor pespese 20 yada 30 kez hapsırıyorum nekadar toz alsamda yerleri silsemde banamısın demiyo bide en buyuk korkum biliyosunuz hapsırmak hamilelikte cok ii bişey degil tum vucut fonksiyonları saniyelikte olsa duruyo ee ben gun içinde nerden baksanız 70 80 kere kriz gecirir gibi hapsırıyorum gittikce artıyor malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?