2008 Aralık Anneleri

ah canım kıyamam çalışıyorsun eşinde biraz bari yardımcı olsun
merak etme ilerde kızınla hakkından gelirsiniz eşininkaydirigubbakcemile5

inşallah canım ama eşimede kıyamıyorum işten bir geliyo gözler kan canağı olmuş sürekli bir baş ağrısı sonra smmm sınavı var birde ders çalışıyo mecburen ben yapıyorum canım

zeynepcim kocişinin kulagını cekiver sen yemekleri birazda o yapsın kıyamam ben dunurume cık cık hem kız anneleri daha cabuk yoruluyormus

yazıklar olsun idyorum başkada birşey demiyorum.klava:

hel o eltin denecek şahsiyetide kınıyorum.klava:
insan hamile eltin varken kalkıp bulaşıkları sana yıkatmış ya klava:
helal olsun nasıl vicdan varmış ondada.klava:

inşallah canım ama eşimede kıyamıyorum işten bir geliyo gözler kan canağı olmuş sürekli bir baş ağrısı sonra smmm sınavı var birde ders çalışıyo mecburen ben yapıyorum canım

ayyy kıyamazmıs kocişine canım benim sınavı atlatsın o zaman kıyarsın hamilelik bu herzaman elegecmez bole fırsat heheyt

zeynepcim kocişinin kulagını cekiver sen yemekleri birazda o yapsın kıyamam ben dunurume cık cık hem kız anneleri daha cabuk yoruluyormus

valla dünürüm ben eşime kıyamıyorum sınavından dolayı bir atlatsın bak neler neler yapıcam gerçekten kız anneleri dahamı cok yoruluyomuş :uhm:

merhaba kızlar.sıcak bir yaz havasından sevgiler sevgilergece dön sağa dön sola artık topa döndüm kızlar.öyle bir nem var ki dışarda gece artık yatağa girmektn korkuyorum.allahtan son aylarımız bu sıcaklara denk gelmedi.kışında üşürüz bırrrrrrrrrkafamçokkarıştı

evet canım bende uyuyamadım sıcaktan aynı durumdayız şimdide uykum var ama işteyimsenağlama

valla dünürüm ben eşime kıyamıyorum sınavından dolayı bir atlatsın bak neler neler yapıcam gerçekten kız anneleri dahamı cok yoruluyomuş :uhm:

ole derler kız bebekler annenin hem guzelligini hem enerjisini alırmıs diye duyardım hep ama nekadar dogru nekadar yanlıs bilmiyorum canım ama kocişlere acımak yok yasasın hamileleik :jeyyar:

ben dünden beri hala kızgınım eşime,isim olayından dolayı.dün eve geldi beyfendi, surat bir karış.çektim odaya.bebeğime birşey olursa bu suratıda ismide gösteririm size dedim.kızdım valla.ben yapcağımı bilirimde anneciğim var yanımda,kadına ayıp olur sesimi çıkarmıyorum.neyseki ilerleyen saatte konuşmaya başladık eşimle.sinir oldum dün kızlar,adamı dövesim geldi yaÇok üzgünüm çoookneyse

bugün anneciğim halımı yıkıcak,odalar değişcek falan filan.bende ufaktan yardım ederim.insanın anası gibisi var mı yaa.s.

:dilcikar:tühhh ben kocişle isim kavgası yaparken gelin adayınıda kaçırmısım bak zeynebin kızı kaptırmısız..ne diyelim hayırlısı olsun artık dünürler ben daha hızımı alamadım başlıcam kocamında babasının bilmeem nesinini adınada biraz daha kavga adeyim dönerim delirtti beni valla ama zafer benim olcak..sonuna kadar direnmeye devamckaydirigubbakcemile

ole derler kız bebekler annenin hem guzelligini hem enerjisini alırmıs diye duyardım hep ama nekadar dogru nekadar yanlıs bilmiyorum canım ama kocişlere acımak yok yasasın hamileleik :jeyyar:

güzellik konusunda bişey diyemicem cünkü hamilelikten sonra daha güzelleştiğimi söylüyorlar ama enerjimi alıpğ götürdüğü dogru canım

ya kızlar bende bişey sorayım bari allerjisi olan varmı bende astım baslangıcı var dusenli ilac kullanıyodum ama hamileyim diye doktor baska ilaç verdi oda hiç etki etmiyor pespese 20 yada 30 kez hapsırıyorum nekadar toz alsamda yerleri silsemde banamısın demiyo bide en buyuk korkum biliyosunuz hapsırmak hamilelikte cok ii bişey degil tum vucut fonksiyonları saniyelikte olsa duruyo ee ben gun içinde nerden baksanız 70 80 kere kriz gecirir gibi hapsırıyorum gittikce artıyor malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dikkatli ol canım geçmiş olsun :teselli:

kızlar c.tesi bebeğimi görecem kontrolümüz var doktorda :CüvCüv:
eğer doktorum izin verirse 1 haftada tatile gidecegim bu hafta geçmek bilmiyor
izin versede denize girsek prensesimle en son haziranda girdik denizehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…